About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

5 Eylül 2014 Cuma

Mutlu hafta sonları !




Henüz sonbahara yakışır bir serinlik yok. Akşamları ince bir hırka veya şalla pekala bahçe keyfi yapılıyor. Aslında Ege'nin en güzel zamanı. Gündüzleri hala sıcak ama akşamları tatlı bir esinti...

Bahçede yavaş yavaş yenen bir yemek ve ona eşlik eden açık hava sinema keyfi. Esasen pek fazla şey de pişirmiyorum ,hafta sonları balık yeme geleneğimizi devam ettiriyoruz ama hafta içi hafif  zeytinyağlılar,salata ve cacık hala favorimiz. E belli bir yaştan sonra insan yeme içmesine dikkat etmeli değil mi ama?
Dizilere takılmamak iyi oluyor böylece kendimize ayırabileceğimiz daha kaliteli zamanımız kalıyor.


Bizim evde zaman yavaş akıyor bu aralar. Olsun ben sakinliği de seviyorum . Konuklarla zaman hızlı ve dolu dolu geçiyor ama arada yalnızlık da güzel!

Size keyifli bir hafta sonu diliyorum; gönlünüzce dilediğinizce ama mutlu ve sağlıklı !

11 yorum:

  1. Ankara'nın serin geceleri başladı nihayet Nilgün. Senin bahçeye hepsi uyuyor zaten. Konuklarla hızlı gezen zamanlar yada ağır akan zamanlar. Buradan görünen o. Sevgiler ve mutlu bir hafta sonu dileğimle :)

    YanıtlaSil
  2. Size de en şahanesinden bir hafta sonu dilerim :)

    YanıtlaSil
  3. Sana da mutlu bir hafta sonu olsun Nilgün Abla, , öpüyorum:))

    YanıtlaSil
  4. nilgün hanımcığım...masanın üzerinde kova şeklinde sakıdaki zeytin fidesine bayıldım...çok yakışmış...hafta sonunuz....bol bereketli ,mutlu huzurlu geçsin.sevgiler emel.

    YanıtlaSil
  5. nilgün hanımcığım...masanın üzerinde kova şeklinde sakıdaki zeytin fidesine bayıldım...çok yakışmış...hafta sonunuz....bol bereketli ,mutlu huzurlu geçsin.sevgiler emel.

    YanıtlaSil
  6. Fotoğraflar ve anlatiminda bana bir keyif kattı şu an Nilgün ablacim. En mutlusundan iyi haftasonların olsun :)

    YanıtlaSil
  7. evin ve en güzel mevsimin tadını doya doya çıkarın
    musmutlu haftasonu

    YanıtlaSil
  8. Bu fotoğraflardan sonra, tabii ki de güzel geçer hafta sonumuz Nilgün Ablacığım... :)
    Bende direk televizyon izlemeyi sevmiyorum, öyle beğendiğim bir dizi varsa da ertesi gün anında internette, zaman harcamadan reklamsız keyifle izlenebiliyor...
    Çok sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. Size de harika bir afta sonu olsun. Bahçe dekorunuz harika! Gözlerim minik patilileri aradı:))

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar;
    Bu sabah ilk kez uzun zamandan sonra serin bir havanın eşliğiyle ofise yürüdüm. Hoşuma gitti. Her sabah boğucu kuru bir sıcakla karşılaşmaktan feci şekilde sıkılmıştım. Soğuktan ziyade serinliğin hissini seviyorum. Bahçede sinema keyfi de bir harika oluyor. Dün akşam rüzgar olmasına rağmen perdemizi sabitleyip güzel bir film keyfi yaptık, iyi geldi. Hayat gerçekten küçük detaylarla daha da güzelleşiyor, zaman zaman böyle keyifli şeyler yapmayı ihmal etmemek lazım:)
    Bahçenize, sevinize mevsimlerin hepsi çok yakışıyor, sohbahar da ayrı bir güzellik katmış.
    Öpüyorum

    YanıtlaSil
  11. Ne güzel mevsim, ne güzel ev, ne güzel siz! ♥

    YanıtlaSil