About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

15 Eylül 2011 Perşembe

Küçük pembe radyo,gökkuşağı battaniye ve diğerleri...







Geçen postumda bahçeden rol çalan pembe radyo hakkında yazmak farz olunca bu sabah kendilerini bahçeye alıp fotoğraflarını çektim . Bu kez de yardımcı oyuncu dalında pek çok ödül sahibi kızlar rahat vermedi desem yeridir :)
Efendim radyo bahçede, kırda bayırda,hatta ütü gibi yorucu bayıcı işleri yaparken bana refakat etmesi amacıyla   bayram öncesi Tchibo dan alınmıştır. Pek bi sevimli olup teknolojinin şirinesi olarak evimde hakkettiği yere  konmuştur.
Gelelim ''gökkuşağı battaniyeye '' Yaz sıcaklarında fırsat buldukça gizli saklı ördüm kendilerini. Niye gizli saklı mı anlatayım ; Bu battaniye uzaklara çook uzaklara ''yeni yıl '' armağanı olarak gidecekti ve bloğa koyduğum taktirde sahibi tarafından görülerek sürpriz olmaktan çıkacaktı. Değişen durumlar nedeniyle sahibi bizzat İzmir'e geleceğinden eline verilecek ,o nedenle artık gün ışığına çıkabilir :)Tutaçlar ise tahmin ettiğiniz üzere artan yünleri değerlendirmek amacıyla örüldü,ısı iletkenliği yüksek olduğundan işe yarayacaklarını sanmam.
İşte sevgili dostlar bu günlük de bu kadar...Birazdan kızların karma-kuduz aşıları için veterinerimiz gelecek  o nedenle pek kalamayacağım. Hepimiz hepinize güzel ama gerçekten çok güzel bir gün dileriz.
Sevgilerimizle...

22 yorum:

  1. ben bu radyoya bayildim! ama battaniye olmasa guzelligi ortaya cikmaz :) O yuzden battaniyeye daha cok bayildim. Eline saglik Colette!

    YanıtlaSil
  2. Radyo süper... Ama dikkatimi şu çekti :) evin en güzel köşesine evin en tatlı bireyleri sahip çıkmış gübü görünüyor :D Keyif nasıl nerde yapılır biliyorlar tabi :)

    YanıtlaSil
  3. Nekadar şirin,keyifli kareler...
    sevgiler sana...

    YanıtlaSil
  4. Nasıl sevinecek arkadaşın Colette.

    YanıtlaSil
  5. O battaniyeyi döne döne nasıl ördünüz ökocaman.. Ellerinize sağlık gerçektende.. Pembe radyonun da maşallahı var:)

    YanıtlaSil
  6. Şimdiden güzel günlerde kullansın arkadaşınız,elimde bekleyen işleri azaltabilirsem Ben'de istiyorum böyle bir battaniye örmek,yastıklarıyla beraber...:)

    YanıtlaSil
  7. Yine enfes kompozisyonlar hazırlamışsınız. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Battaniye şahane,sahibi çok şanslı :)

    YanıtlaSil
  9. Bence buradaki en büyük rolü o muhteşem battaniye kapmış:) Hazır gibi duruyor, harika örmüşsünüz gerçekten bayıldım. Ellerinize sağlık. Radyo ve kızlarda şahane görünüyor:) Sevgiler,

    YanıtlaSil
  10. sizin paylaşımlarınız beni çok mutlu ediyor:) neden derseniz yeşillik görüyorum, güzel patili kızlarınızı görüyorum, renkli içimi açan elişleri görüyorum, hoş fotoğraflara bakıyorum, anlatımınız da sıcacık zaten:)
    kızlara şimdiden geçmiş olsun.
    battaniye harika olmuş... sahibi iyi günlerde kullansın...
    tutaçlar da çok hoş...
    radyonuzun da şeker gibi:)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Radyoyu tchibo 'da görüp çok beğenmiştim. amap alıp almamakta kararsız kalmıştım. güle güle kullanın. Pattaniyede çok güzel olmuş.elinize sağlık:) sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Ah Nilgün hanım,beni çatlatacaksınız.Kıskandım.Battaniyeyi radyoyu,tutacları.Zevkler aynı.Tavuk sepetten benim de var.(Kıskançlık kötü bir duygu).Benim de ördüğüm bir battaniyem var.(kıskançlık kötü bir duygu)Ama ne yapayım kıskandım.Şu kış temizliği bitsin,ben de bloğa koyarım.Kocaman öpüyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Gerçekten de şirinmiş radyonuz. Güle güle kullanın. Yalnız şirinlikte hiç bir şey kızlarla yarışamaz. Çoook tatlı onlar ..
    Battaniyeye bayıldım. Yaz boyunca ufak ufak bir şeyler ördüm. Artık büyükçe bir işe başlamanın zamanı. Bana ilham verdiniz:))

    YanıtlaSil
  14. Battaniye ne şirin olmuş eline sağlık .Bende sabah yüzünü yıkamadan radyoyu açanlardanım buradaki (MARMARİS)eskidiği için kardeşime sipariş vermiştim şu an radyom da yolda geliyor aynısından tesadüfe bak .İyi günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
  15. tutaçların güllü olanı nekadar güzelll :)

    YanıtlaSil
  16. kesin anneme göstereceğim, o da örgüyü çok sever.ellerine sağlık, nasılda keyifli...

    YanıtlaSil
  17. gökşin kayhan ulus16 Eylül 2011 00:23

    ellerinize sağlık..:)) benim öğrenmek istediğim de yumurta sepetini nerde bulabilirim...:)) çok şirin..:))

    YanıtlaSil
  18. Gülçin'im çok naziksin,teşekkürler. Battaniyenin örneği çok kolay,onu gösteren renkleri.
    Tarchıncığım bilirler onlar bilirler:)
    İjlalciğim teşekkürler canım,benden de sana sevgiler...
    Tülin :)
    NoHutcuğum aslında örnek çok kolay da sıcakta örmesi pek kolay olmadı :)
    Sedocuğum sen daha güzelini yaparsın !
    Nedret hanımcığım kızlar girdi mi kareye kompozisyon şahane oluyor zaten. Teşekkürler !
    Aktüel moda ,umarım beğenirler.
    Ahucuğum Paşabahçe,şaşmaz adresim!
    Tuğçeciğim çok naziksin,teşekkürler !
    Sevgili Okuyan,beni çok mutlu ettin teşekkürler. Biliyor musun ben de senin pisine hayranım,onu görmek de beni mutlu ediyor.
    Hülyacığım beğendiysen al bence fena değil boyutuna göre sesi kocaman :D
    Dolunay Hanım,kim kimi çatlatacak Allahaşkına,sizin hızınıza nasıl erişebilirim ben? Sevgiler...
    Sevgili komşum kızlarım her zaman 1 numara.Onların girdiği her kare güzelleşiveriyor !
    Mevdoş'um bazen hayatta öyle güzel şeyler oluyor ki ,seni tanımak gibi...Zevklerimizin uyuşması,görüşmeden birbirimizin sesini dahi duymadan bu kadar iyi anlaşabilmemiz gibi...Sevgiler!
    Zeynepciğim teşekkürler!
    Buket bence annen daha güzelini yapacaktır,benimki evdeki kalmış yünlerden,sen daha seçerek gönlüne göre renkler alabilirsin.
    Sevgili Gökşin Kayhan Ulus hoşgeldin,sepet Paşabahçe :)

    YanıtlaSil
  19. ŞA HA NE. bahçe birde kedi köpek tamamdır,bundan daha güzel ne olabilir :)

    YanıtlaSil
  20. fotoğraf karelerinin hepsi harika battaniyenin rek tonlaması o kadar güzel seçilmişki sanki herşeyle bütünlük kazanmış köpeğinizde çok tatlı ama ben bir kedisever olarak pamuk gibi bembeya pisiciği çok seviyorum

    YanıtlaSil
  21. battaniyeye bayıldım ellerinize sağlık:) Radyonuz da çok tatlı:)

    YanıtlaSil