About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

5 Temmuz 2010 Pazartesi

KİTAPLARIM GELDİİİ:)))


Ben kitapları çok severim her fırsatta okurum ve okuduklarımı paylaşırım.Bilmem söyledim mi ben emekli Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim :)ancak bu kitaplarım diğerlerinden farklı; bir kere bunlar tarafımdan eşim ve oğluma 50.yaşgünü hediyesi olarak bizzat  seçilerek aldırılmıştır:)))Baktım benimkiler fısıl fısıl kendi aralarında bana ne hediye alacaklarını konuşuyorlar,işlerini kolaylaştırmak adına Amazon'dan tarafımdan ince elenip sık dokunarak seçildiler ve kesinlikle zorlama olmadan(!)ev halkına aldırıldılar...Sizlerle paylaşmak için can atıyorum.Cath Kidston'un SEW adlı kitabını ise  Sevgili Lavanta Bahçesi'nde gördüm ve fikri ondan almış bulunuyorum.Bu gün onun doğum günüymüş buradan onu çok öpüyorum.
Kitaplarımın fotoğrafları aşağıda...
Sevgiler... 







VEEE NİHAYET CATH KIDSTON'UM http://www.cathkidston.co.uk/default.aspx




5 yorum:

  1. Kitaplardan okuduklarınızı bizimle paylaşmanız dileğiyle...Benim de ilgi duyduğum konular.Sevgilerimle...Aida

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Aida ortak zevklerimiz olduğu için sevindim.Okuduklarımı zevkle paylaşacağım.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Colette, öncelikle bloguma bıraktığın güzel mesaj için ayrıca doğum günümü kendi blogundan da kutladığın için kocaman öpüyorum seni :)
    Kitaplar harika! güle güle kullan, keyifle oku ;)

    YanıtlaSil
  4. nice mutlu, sağlıklı ve verimli yaşlar dileklerimle... şimdi siz ne güzellikler yaparsınız o kitaplardan merakla bekliyorum : )

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler sevgili Mine,kitaplarımı bitirmekten korkarak yavaş yavaş okuyorum.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil