About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

1 Haziran 2010 Salı

Kırkyama ( patchwork ) yatak örtüm

Bu yatak örtüsü benim patchwork kursundaki ilk işimdi.Pek çok kusuru var ve oldukça acemi işi olmasına rağmen ben seviyorum.Yazlığımda konuk yatak odamda kullanıyorum ,daha sonra yaptıklarım daha iyi oldu ama hala tam bitmediler.Patchwork çok zevkli bir uğraş ama büyük ebatlı çalışmalarda yorganlama epey sıkıcı olabiliyor,o nedenle de benim işlerim o aşamada yarım kalıyor:(  










Bu çalışmayı kısmen el dikişiyle kısmen de dikiş makinesinde yaptım.
Ölçüleri 2 kişilik yatak içindir...


3 yorum:

  1. sevgili colette, merhaba... blogunuz bir süredir izlediğim bloglar listesinde bulunmakta ancak son yayınladığınız yazı 2 ay öncesinde görünüyor.oysa bir tesadüf sonucu şimdi gelip blogunuza baktığımda gördüm ki en son yazınız dün yayınlanmış... blogunuzdaki yeni yazılarınızdan haberdar olamayışımızın bir nedeni olmalı... ben henüz çözemedim ama sizi de bilgilendirmek istedim... yeniden görüşmek üzere...sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Ruşen,ben de anlamadım,google readerda gerçekten en son nisan ayına ait gönderim görünüyor,ayarları yaptım sonuç değişmedi,deneyimli birinden yardım almalıyım.Blog yönetiminde henüz deneyimsizim.Uyarınız için teşekkürler...
    Görüşmek umuduyla sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Bende uzun zamandir size soylemeyi unuttum, blogunuz bende de guncellesmiyor, iki ay onceki post gorunuyor.Ben blog listeme gunluk olarak baktigim icin yazilarinizi takip edebiliyorum.

    YanıtlaSil