About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

24 Ekim 2015 Cumartesi

Yuvaya Dönüş


Mazaret falan bildirmeden ,vıdı vıdı söylenmeden doğrudan konuya giriyorum. " Ben bloğumu ,bloğumda yaptığımız sıcacık sohbetleri özledim " 
Tembellik insanoğlunun doğasında var. Blog emek istiyor. Onlarca bazen yüzlerce fotoğraf çek ,içlerinden üç- beş tanesini seç,düzenle, blog yazını yaz ,yayımla ... 
Oooo çok iş çok iş!

Yine yazmaya çok ara verdim . Oysa bu dönemde anlatacağım çok şey oldu. 
Bir kere çok istediğim Almanya / Romantik Yol gezisini yaptık. Bavyera'da bir dolu fotoğraf çektim. Turda çok güzel insanlarla tanıştım. Az yedim (hani yediğin içtiğin senin olsun,gezip gördüklerini anlat  denir ya o bakımdan ) çok gezdim; çok mutlu oldum. 

İkincisi yıllar sonra yine öğretmenliğe ama bu kez Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliğine değil , Ece Aymer Craft House - İzmir'de Dekoratif Tığ İşleri eğitmenliğine başladım. Çok eğleniyor ,bir şeyleri yeniden öğretmek demiyeyim bu çok iddialı olacak,birlikte üretebilmeyi çok seviyorum. 

Üçüncüsü Patchwork yapmaya bıraktığım yerden , son hızla , devam ediyorum. Gelecek günlerde Lavanta Patchwork ve Elişi Atölyesi'nde kaneviçe ve Bez Bebek çalıştayları yapmak üzere hazırlanıyoruz. Harika bir ekibiz ve çok uyumlu çalışıyoruz. 

İşte bunları anlatabileceğim bi dolu yayın yapabilirdim ama yapmadım !



Eski takipçilerim evimin pek çok köşesini ,en çok da kış bahçesini nerede görseler tanıyacak kadar iyi bilirler.Burası evde en çok zaman geçirdiğimiz yer. Bahçeden içeri girdiğimiz Ekim ayından başlayarak Nisan Mayıs'a kadar buradayız. Ben de sık sık buranın dekorasyonuyla oynuyorum. Zaten evim benim oyun alanım,yünlerim kumaşlarım ,çiçeklerim de oyuncaklarım...

Geçen hafta havalar serinleyince buranın oturma düzeninde değişiklik yaptık,bu köşeyi kahvaltı köşesi olarak yeniden düzenledik. 
Evde değiştirmeyi en çok sevdiğim aksesuarlar kırlent ,masa örtüsü ve koltuk şallarıdır. Geçen yıl diktiğim Kırkyama takım hemencecik burada  kendine yer buldu. 
Buldu ama bir şeyler eksikti. Neydi neydi ? Bankın arkasında kalan duvar boştu ....
Hemen değerlendirmek lazım!
Duvarlar boş kalmamalı !






Hava oldukça kapalı ,ışık yetersiz o nedenle fotoğraflar istediğim kalitede çıkmadı . Bir ara daha güzel ışıkta yakın çekim yaparım artık.

Tamamen doğaçlama elde kalan kumaşlarla bu duvar panosunu çalıştım. Tabii kırkyama eğitmenim sevgili Çiğdem'in katkılarıyla....

Çok içime sinen bir çalışma oldu. Daha ufak tefek eksikleri var. Çarşıya gidip ufak minyatürler ve tahta düğmeler falan alacağım ,süsleyeceğim ama o işleri de beklersem bu yayını hiç yapamayacağım. Çok ara verdim çoook !





Kırkyama derken,blog yazısı derken sevgili Ayda'nın cafe nohut son yayınını lütfen okuyun. Kırkyama sevdası ona da bulaşmış , harika işler çıkarıyor ve öğrendiği her şeyi kendine saklamıyor paylaşıyor ♥


Artık "1 Kasım'dan sonra görüşürüz " diyor, "Tatile değil sandığa gidelim " dileğiyle hepinize sevgilerimi gönderiyorum.
Kalın sağlıcakla !

68 yorum:

  1. Sevgili Nilgüncüm ellerine sağlık hepsi ayrı güzellikte,güle güle kullan..Öpüyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fundacığım çok teşekkür ederim. Ben de seni öpüyorum tatlı arkadaşım ♥

      Sil
  2. Kırk yama işi çok güzel olmuş, eline sağlık. Benim için de blog en iyisi, facebook vs. sevmiyorum dondurdum zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook bazen beni de daraltmıyor değil ama arkadaşlarımla haberleşebildiğim için kapatamıyorum .

      Sil
  3. Eviyle oynayanlardan biri olduğum için seninle iyi anlaşıyoruz sanırım Nilgünüm. Her nekadar yeni taşındığım bu dairede duvarları dolduracak kuvveti henüz bulamadıysam da kafamda uçuşan projeler bile yoruyor beni :))
    Köşene tabii ki bayıldım, hatta açıkçası kıskandım bile :))
    blog sohbetlerini ben de çok özledim, ama ne kadar yazsam da o eski sohbetleri artık yakalayamıyorum. Çoğunluk satış-para kazanma-reklam yapma işine daldığından güzelliklerin-duyguların paylaşılması kaybolmuş gibi. Gene de tek tük arkadaşlarıma buradan teşekkür ediyorum blogumda yalnız bırakmadıkları için.
    Ve elimden geldiğince yazmaya gayret ediyorum fazla üretemesem de okuduklarımla-gördüklerimle-hissettiklerimle. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Banu bloglar sayesinde tanıdık birbirimizi . Paylaştık çoğaldık. Acı tatlı günlerimiz oldu,hem de çok uzakta değil 5-6 yıl öncesinde... Şimdi yalnız burası değil hayat değişti,ülke değişti. Biz eskiden... diye başlayan cümleler kuracağız nerdeyse.
      Her şeye rağmen birkaçımız hala buradayız, burada olalım ömrümüz yettiğince.
      Sağlıkla kal♥

      Sil
  4. Bu sıralar blogunu özleyip geri dönen çok blogger görüyorum ve çok seviniyorum ki bunlardan biri de benim :)
    Hoşgeldiniz :)

    YanıtlaSil
  5. Hosgeldin Nilgün abla, ne güzel haberlerle gelmişsin o köşeye de bayıldım, ellerine saglik:)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel haberlerle geri geldiniz ♥♥♥ Geçen seneden bu yana hayatınıza giren yenilikler, güzellikler ve gelişmelere en çok sevinenlerdenim ♥ Bu gelişmelere yenilerinin de katıldığını okuyor olmaktan sonsuz mutlu oldum. "Ece Aymer İzmir" ekibi sizin gibi bir pırlantayı ailelerine katmış olmaktan ne kadar gurur duysalar az.

    İzmir'de olup, "Çalıştay" ınıza katılmayı çok istedim. Şimdiden başarılar dilerim

    Kahvaltı köşesine gelince, o kadar davetkar ki uçup gelesim var. Kırkyamanın güzelliğine, panoya ve kanaviçelerin uyumuna hayran olmamak elde mi?

    Şahanesiniz.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman yanımda olduğunuzu beni can-ı gönülden desteklediğinizi biliyorum. Son zamanlarada çok görüşemesek de evimin de kalbimin de kapıları size sonuna değin açıktır.
      Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Çalıştay için ise size her zaman hazırım ... diyorum.
      Sevgiler ♥

      Sil
  7. Hoşgeldin Nilgün abla. Bir daha bir yere kaybolma lütfen! Eski sıcaklık bloglarda olmasa da canlandırmak bizim elimizde. "Beklemedeyiz" tamam! demiştim yaa..değdi vallahi Nilgün abla.
    Harika olmuş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebiş'im hoş gördüm. Bir yerlere kaybolmaya niyetim yok. Meğer burası benim vazgeçilmezim olmuş :)
      Sevgiler canım ♥

      Sil
  8. Ben de ihmal ettim blogumu. Aslında hayatıma bir rehavet çöktü sanki. Evinize zaten bayılıyorum ama kış bahçeside çok hoş olmuş. Kırkyamalar o kadar tatlı ki. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz ve içten yorumunuz için.
      Sevgiler ♥

      Sil
  9. Merhaba arkadasım.
    biz de seni en az senin bizi özlediğin kadar özlemıştik. güzel haberlrin bana çok iyi geldi.
    Kutluyor, orada olmak için can atıyorum. Yeni köşenenin keyfini sağlıkla, dostlarınla, sevinçlerle sür diyorum.

    Bulut Gölgesinde yeni bir hareket var efendim. Bekleriz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülinciğim birbirimizi özlüyoruz resmen,göremesek de sesimizi sık duyamasak da...
      Sen de kaybolma bir daha e mi?
      Öperim ♥

      Sil
  10. çok uzadı çook - çoook özledik çoook, blog gerçekten emek, bloggerlar bilir. :))) mesela şu karadeniz gezimizi, bir buçuk ayda yaptık, iki aydır yazıp bitiremedim. insan kendini kaptırıp o kadar çok fotograf çekiyor ki, sonra seç içinden uğraş. ama olsun paylaşınca daha güzel oluyor. sen uzun yazabiliyorsun. bence fotograf, bir tek karede olsa bolca yaz, yazdıklarını okumak çok keyifli. hadi bakalım HOŞ GELDİN.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşen en iyisini yapıyorsun. Bak üstünden bir ay geçti ben Almanya gezimin detaylarını unuttum bile. Evet en iyisi buraya tarih düşmek.
      Hoş buldum bu arada :)

      Sil
  11. evet,daha çok yaz,yazalım Nilgün Ablacım...blogun tadı hiç bir yerde yok...bende start verdim,inşallah sekteye uğratmadan devam ederiz de bu kış bol bol ziyaret ederiz birbirimizi...öpüyorum çokça

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya kışın ev ziyaretleri daha bir tatlı oluyor.
      Bir daha kaybolmayalım Sibelciğim ♥

      Sil
  12. Blog işi emek ister, bunu da biz blogçular biliriz. Artık tembellik olmasın,
    kışta geliyor. tatiller, gezmeler bitti nasıl olsa. terketmeyelim bloglarımızı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buket sen en iyisini yaptın ,Almanya gezini yazıyorsun. Tıpatıp aynı yerlere gitmedik ama ben de okudukça hafızamı tazeliyorum :)
      Blogları bırakıp gitmeyelim haklısın !

      Sil
  13. Bloglarımıza ne kadar ara versek de bizi en iyi doyuran yine burası olduğu için asla vazgeçemiyoruz.
    Kırkyama minderleri vardı Rahmetli anneannemin. O zaman küçüğüz; bilmiyoruz kıymetini, sadece köy evlerinde olur sanıyordum. Büyüdükçe değerini öğrendim. Belki bir gün yapmasını da öğrenirim. Her işinizi olduğu gibi kırkyama işlerinizi de hayranlıkla izliyorum Nilgün Hanım. Selam ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. Ben eskiye ve elişine çok değer veririm ama anneannemin kırkyama seccadesi vardı,hayal meyal hatırlıyorum,onun değerini bilememişim. Bu günkü aklım olaydı alır saklardım.
      Ne yapalım artık bundan sonra biz yapalım , torunlara bırakalım :)

      Sil
  14. Sevgili Nilgün,

    Günü aydın olsun. Öncelikle Yuvana ve Yuvamıza hoş geldin. İnsan sevdiklerinden bir haber aldığında ne denli seviniyor. Kimsenin yaşantısını yönlendirmek gibi bir düşüncemiz yok ama zamanın elverdiğince bu güzel postları paylaşman en azından beni mutlu ediyor. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durumlar, insanların maddi çıkarları peşinde koşmalarından bıkkınlık geldiği zamanlarda bir dostun, güzel yürekli bir insanın paylaşımları mutluluktan başka ne verebilir bize. Biz seni burada bekliyor olacağız. Başarılarını, el emeği güzel ürünlerini izliyor olacağız. Yaptıklarını görünce hafiften kıskançlık duyguları içimi kaplıyor, neden ben de yapamıyorum diye. Şaka bir yana, güzel bir pazar günü diliyorum. Tüm güzel dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle, kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öznurcuğum sen ne güzel ,ne iyi yürekli insansın ! Her satırın sevgi dolu,içtenlik dolu... " Buranın tadı hiçbir yerde yok " derken işte tam da kastettiğim buydu. Senin ve senin senin gibi güzel insanların varlığından başka türlü nasıl haberim olacaktı ?
      Her satırın için çok teşekkür ederim ♥
      İnstagram hesabımı kapatmadım kullanıcı adımı @evcil_kedi olarak değiştirdim .

      Sil
  15. Sevgili Nilgün,

    Yazmayı unutmuşum. İnstagram hesabını kapattın mı, epeydir bu sayfaya ulaşılmıyor yazısı çıkıyor. Tekrardan kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
  16. Ben evinin hastasiyim, belki biraz kendi evime benzedigi icin. Ama senin evin daha sicak daha yasanilasi geliyor bana:))
    Ben o masadaki chemin table' in hastasi oldum. Yakin cekim yapabilirmisin acaba? Bana uzaktan kravatlardan yapilmis gibi geldi, oyle degilsede ben oyle yapacagim sanirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mevlüde çok teşekkür ederim. Tabii ki yakın çekim yaparım senin için hatta mailine atabilirim .
      Ben kravatlardan yapmadım ama bir arkadaşım yapıyor ben de yardımcı olmaya söz verdim. Dilersen sana da online destek verebilirim. Sevgiler ...

      Sil
    2. Sahane olur Nilgun'cugum. Her iki yardim ve destegin icinde simdiden tesekkur ederim. Mail adresim blogumda iletisim bilgilerimde var ama ben yinede yazayim buradan : mevlude1@gmail.com

      Sil
  17. her ne kadar instagram'dan takipte olsam da yazilarinizi ozlemisim. lutfen daha cok yazin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dudu çok teşekkürler... Yazmaya devam edeceğim inşallah !

      Sil
  18. Nilgün hanımcığım....yazınızı görünce sevindim. özlemişim güzel sözlerinizi...hoşgeldin.kış bahçende çok degişiklik olmuş, herhalde yada ben camlı bölümü gördüm.karıştırıyor olabilirim. çok güzel tavanı,duvarları harika olmuş.kırkyamaları bildiğim için ellerinize sağlık;çok yakışmış......inşallah ağzımızın dadı bozulmadan güle,güle oturun.hayırlısı ile 1 kasımdan sonra görüşmek üzere ...sevgilerimle emel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Emel hanımcığım,evir çevir fotoğraflayıp duruyorum işte ... Aslında yapısal olarak pek bir değişiklik yok ancak aksesuarlarla oynayıp duruyorum.
      Güzel haberlerle görüşmek dileğiyle ...

      Sil
  19. Hoşgelmişsin canımm çok da iyi yaptın seni ve kızları her ne kadar sosyal paylaşımdan izlesem de buranın tadı başka.:)
    Ben de bir süre uzak kaldım ama dayanamadım terapi merkezine döndüm geri:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice sen de hoşgeldin !
      Torun sevgisi başka tabii ama bizi de ihmal etmediğin için teşekkürler canım arkadaşım ♥

      Sil
  20. Bugün bende çok özlemiş olarak geri geldim bu dünyaya... Ece'yi bilirim, tanırım 10-15 sene önceki bir öğrencisi olarak... Çok zevkli, sabırlı ve konusuna odaklıdır ki bunu pek takdir ederim daldan dala uçan bir kişi olarak... Yeni işiniz hayırlı olsun ve yeni köşenizde keyifle, huzurla oturun....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilüfer buraları özlemişiz değil mi ? ben de arkası yarın tadında izlemekteyim seni :)
      Ece Hanım'a selamını ileteceğim,sevgiler...

      Sil
  21. Hoş geldin! Ne iyi ettin de geldin, dönem dönem tembellikler olmuyor değil. Ancak yeniden toplanabildiğimizi görebiliyorum. Bunda kışın ve özlemin etkisi tabii ki çok büyük. :)

    Bu arada panonu da, yeni dekorasyonunu da çok sevdim. :) Güzel günlerde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ersin çok teşekkür ederim. Ben senin kadar üretken bir blogger değilim ama önümüz kış artık bol bol ziyaret ederiz birbirimizi :)
      Sevgiler !

      Sil
  22. Pano harika, yeni yazılarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  23. Nilgün hoşgeldin:)
    O tembelliği çoğumuz yaptık..ben neredeyse 1 senedir bloğun görünümünü yenileyeceğim, hala bekliyor..kayınpederimin 2 yıllık tedavi ve sonrası bizi çok yordu, yavaş yavaş kendimize geliyoruz..arada ara vermek güzeldir, bak ne güzel enerjik gelmişsin şimdi:)
    Yaptığın panoya bayıldım, bence de üzerine birşeyler dikilince daha da güzel olacak..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşe ben de profesyonel birine bloğumu düzenletsem diyorum. Aslında çevremde çok kişinin işi bu,söz de verdiler ama akrabalarla olmayacak bu iş. Hepsinin işi başından aşkın.
      Panonun üstüne hala dikemedim bir şeyler ama bu kez tembellikten değil,içime sinen bir şeyler bulamadığımdan.
      Benden de çokça sevgiler ♥

      Sil
  24. Nilgün Hanım;
    Ben de heyecanla dönmenizi bekliyordum. Ne iyi ettiniz de yazdınız. Güzel haberler duyduğuma da çok sevindim. Hele ki Ece Aymer Craft House da öğretmenlik yapmaya başlamanız çok mutlu etti beni. Eminim sizi sevenler de aynı benim gibi heyecana kapılmışlardır. Pano da çok keyifli olmuş, zaten o köşe de harika. Artık sıkça yazın ne olur. Sizi özlüyorum. Kocaman sevgiler ve mutlu günler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğbacığım karabatak gibi oldum,batıp batıp çıkıyorum değil mi?
      Bundan böyle daha çok buralardayım ama söz !
      Sevgiler ...

      Sil
  25. Yine geç kaldım sevgili dost. Ruh halimi anladığınızı biliyorum. Hala Jane'imin yokluğuna alışamadım. Bugün kendimi zorlayıp bir kaç kare resim çektim, bloğa ekledim. Böylelikle sizlerden az çok haberdar oldum. Yoksa hala uğrayasım yok buralara.
    Güzel haberlerle dönmüş olmanıza sevindim. Yeni öğrencileriniz şanslılar. Zevkli, üretken ve becerikli bir öğretmenleri oldu. Mutlaka sizi örnek alacaklardır. Yaşam alanlarınız yine imrenilesi detaylarla dolu. Güle güle, keyifle oturun. Sevgiler, selamlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komşucuğum geç kalma falan yok ! Buranın en güzel yanı da bu zaten,her an istediğiniz yerden gelip selam verebiliyorsunuz.
      Güzel sözleriniz ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.
      sevgiler♥

      Sil
  26. hoşgeldin !!! güzel yayınlar ve harika işlerde seni okumak günlerine kavuştuk bizim de gözümüz aydın.. nasıl biliyormusun tatilden dönen komşuma kavuşmuşum gibi hissettim ... ♥
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili adaşım,kış geldi evlere döndük :)
      Çok teşekkür ederim çok güzel karşılandım.
      Sevgilerimle...

      Sil
  27. Hoş gelmişsiniz! Doğrusu ben de epeydir bloğuma yazı yazamayanlardan olduğum için, ilk satırlarınız bana birebir hitap etti. Blog paylaşımlarının yerinin ayrı olduğu konusunda da sizinle hemfikirim. Ayrı bir tadı var, kelimelerin... Yaşamınızdaki yeniliklere hayırlı olsun diyorum. Umarım sizi mutlu eder tüm bunlar. Sevgiler ve iyi şanslar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı ruh durumunu paylaşıyoruz... Bir ara vermeyegör nasıl döneceğini şaşırıyor insan değil mi?
      Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sevgiler ♥

      Sil
  28. Nilgün hanımcım bizlerde sizin o sıcacık konularınızı özledik ne iyi ettin sefalar getirdin allah sağlığınızı daim etsin ki güzel sohbetleriniz devam etsin her şey gönlünüzce olsun .

    YanıtlaSil
  29. merhaba nilgün hanım! :) kırk yamayı bir çok yerde görmüştüm kullanıldığı her mekana sıcaklık katıyor, ama sehpada ilk defa sizde gördüm inanın. :) ellerinize sağlık ne kadar hoş olmuş. duvara odaya hatta sehpanın üzerine ne çok yakışmış mekânı tamamen farklı bir hale getirmiş. ben de seviyorum ama çok zahmetli ve emekli bir uğraş olduğundan cesaret edemiyorum. güzel günlerde kullanın emeklerinize sağlık, sevgiler

    YanıtlaSil
  30. Sıcacık sevgi dolu bir yazı her zaman ki gibi . Harika işler , elinize sağlık çok güzel görünüyor . Zevkli arkadaşım . 😊👍🌹👏🎶❤

    YanıtlaSil
  31. Çok garip olacak ama ben de blog yazmayı ve okumaya çok özledim diyerek senin sayfandan başladım okumaya.Blog benim evim gibiydi.Suan hiç yok.Bazı özel sebeplerden kapattım blogumu. Bence bloglara yeniden donus olacak çünkü instagram çok kirlenmeye başladı Nilgün ablacığım. Bu arada yeniden öğretmenliğe başlamışsınıf tebrik ederim.İzmir de görüşmek üzere. Sizi cook seviyorum..

    YanıtlaSil
  32. Kadının dünyada cenneti evidir derdi ananem :) sizinki de öyle huzur verici..

    YanıtlaSil
  33. ne kadar huzur veren bir ortam harikasınız.. bloğunuzu yeni keşfettim ve ne kadar keşfedilmeye deger :) bende sizi bloğuma beklerim,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  34. Hoşgeldiniz Nilgün Hanımcığım,
    Sabırla eskiden olduğu gibi yoğun yazmanızı bekliyordum. Bütün işleriniz çok güzel, ellerinize sağlık. E.A.C.House çalışmalarınızdan haberdar edin lütfen. Pek çoğumuz bloğu izlemeye zor yetişiyoruz. Fotoğraf, yaz -çiz-ekle-yanıtla ...süreklilik... hiç kolay değil. Olsaydı paylaşmayı çok seven ben de blog açardım, Banu'nun da söylediği gibi. Bu kış olsun görüşürüz dilerim.
    Kolay gele, sevgiler. e.t.

    YanıtlaSil
  35. Almanya seyahatinize ait fotoğrafları İNG de görmüştüm. O kadar çok gitmek istiyorum ki bende, ama iş güç vakitsizlik şu ara. Belki 15 tailde.
    Kış bahçene bayılıyorum, duvardaki şahaşere 10 katı bayılıyorum. Mutlu keyifli sohbetleriniz hep sürsün Nilgünüm, blog için üzülme, geri dönüp dönüp bakacak o kadar çok güzelliklerin var ki blog içinde. Vakit buldukça yaz sen, ben buradayım hep zaten.

    YanıtlaSil
  36. Canım arkadaşım, hayal gücüne hayran kaldım. İnanmıyorum bu ne güzellik dedim. Nasıl yakışmış o duvarlara kırk yamaların, emeklerin. Vallahi hayran kelimesi az gelir. Ellerine sağlık, hayal gücümüzün çıtasını yükselttiniz daha bir şeycik demiyorum kocaman sevgiler yolluyorum.

    YanıtlaSil
  37. Hayat tesadüflerle dolu bu tesadüflerden biride bu güzel blog :)dört ayaklı dostlarımızada çok değer verip ilgilenmenizide takdir ettim iyiki sizler gibileri var ...yayınlarınızın bir çoğunu okudum ve zevk aldım .Ne çok seveniniz var Allah eksikliklerini göstermesin sanırım bende bundan sonra sık uğrayacağım ayrıca süper bir eve sahipsiniz ne güzel dizayn etmişiniz içinde de bahçesinde de huzurla sağlıkla uzun yıllar yaşayın.İlk gidilen yerde kısa ziyaretler makbuldür ama ben buna uyamadım :) sevgi ve selamlar.

    YanıtlaSil
  38. çook güzel gerçekten insan maharetli olunca :) maşallah size :) sayfanızı takibe aldım müsaitseniz beklerim :) http://apaydindunyam.blogspot.com.tr sevgielerle

    YanıtlaSil
  39. Ahh bu instagram çoğumuz blogumuzu ihmal eder olduk ne yazıkki. Ben bütün bu güzellikleri oradanda takip ettiğim için pek bir şey kaçırmadım kaçıranlar adınada üzgünüm. Bez bebek çalışmalarını heyecanla bekliyor blog yazılarınızada devam edin diyorum.
    En içten sevgilerimle...

    YanıtlaSil