About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

27 Aralık 2013 Cuma

Son hafta

 

 Şaka maka 2013 ün son hafta sonu . İnanılacak gibi değil ama bir yılı daha geride bıraktık bile !

Son haftalarda pek can sıkıcı olaylarla karşılaştık,bu da çoğumuz gibi benim de tadımı tuzumu kaçırdı.
Biraz rahatlamak ,nefes almak için uğradığımız blog evlerimizde karamsar düşüncelere kapılarımızı aralamak istemesek de  her gün duyduğumuz yeni bir gelişmeden etkilenmemek olası değil! Gözümüzü kulağımızı haberlerden alamaz  olduk bu ara. 

Ülke her gün yeni bir haberle çalkanırken bizim evde hayat rutininde sürüp gidiyor. Yeni yılı karşılamaya çoktan hazırız,her köşemizi süsledik püsledik...



Noel Baba'ya kurabiyelerimizi ikram etmeye hazırız. Hani arar da bulamazsa diye evin görünür bir köşesine koyduk ...


Kimyon oğlan da evin en küçük ,en yeni -aman kızlar duymasın- en sevimli bireyi olarak  eve yerleşti. Neredeyse tüm erkek kediler gibi çok hareketli,çok oyuncu . İyileşir iyileşmez kendini bahçeye attı,canı isteyince eve geliyor yemeğini yer yemez de oyuna arkadaşlarına koşuyor. Türlü oyunlarla bizi çok eğlendiriyor.


İki hafta önce postadan çıkan şahane bir sürpriz beni çok mutlu etti. Başta ben olmak üzere görenlerin hayran kaldığı bu duvar süsü sevgili Elif'in bana Yeni Yıl hediyesi . Sezon finalini bu güzellikle yapmak istediğim için son haftaya kadar kendime sakladım. Canım arkadaşım ellerine sağlık,bu nasıl bir güzelliktir böyle? Bu kadar ince bu kadar zarif nasıl çalışabildin? Çok çok güzel gerçekten de... Yakından görmeniz lazım!

2013 yılının son hafta sonu dilediğiniz gibi geçsin.
Hani olur da bazılarınız hafta sonundan tatile çıkarsa diye şimdiden yeni yılınızı kutlamak istedim. Dilerim 2014 Ülkemiz için , tüm insanlık için barış ,huzur dolu bir yıl olur.

Yeni yılda görüşmek üzere kalın sağlıcakla!

18 yorum:

  1. Blog sayfanız tam bir huzur köşesi.. Çok teşekkürler komşucuğum. Yeni yılın hepimize huzur ve mutluluk getirmesi dileği ile.

    YanıtlaSil
  2. ay kokinaa ^^
    istanbuldayken aldığım bir yıl sakladığım çiçeğim :)
    iyi bak ona bir yıl saklarsan ev sahibi oluyormuşsun :)

    YanıtlaSil
  3. Çok zor dönemlerden geçtiğimiz konusunda kesinlikle haklısın. tek dileğim tüm bu kötülüklerin, olumsuzlukların eskiyen yılla birlikte geride kalması ve 2014'e bembeyaz bir sayfayla başlamak.
    Kimyon'un bakışlar harika :))
    Keyifli bir son 2013 cuması olsun hepimiz için.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Yeni yılın tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum.
    Sürpriziniz,ev hazırlığınız,kimyon şahane.Mutlu yıllar Nilgün hanımcığım.Her şey gönlünüzce olsun.
    Sevgilerimle çok öperim..

    YanıtlaSil
  5. İnsan anne olunca kendinden çok yavrusu için endişeleniyor :( Onun geleceği , yarınları için. Ne garip olaylar.Bizim halkımız bu kadar da cahil olmamalı diye düşünüyorum.Söylenecek çok şey var da... Yeni yıl,yeni umutlar,yeni başlangıçlar olsun herşey güzel olsun diyeceğim ama yolun sonu benim baktığım yerden pek de hoş güzükmüyor hadi hayırlısı..Kocaman öpücükler tatlı Nilgün Ablam..

    YanıtlaSil
  6. hepimizi bunalttı bu yıl olanlar ama inanıyorumki ;2014 bu yılın tüm izlerini kapatıp bize beklemediğimiz mutluluklar getirecek bir yıl olacak..bu arada kimyona da ismine de bayıldım..hoşgelmiş..ve kesinlikle çok şanslı bir kedicikmiş ki,size gelmiş:)

    YanıtlaSil
  7. Mutlu yıllar diliyorum bende şimdiden size ♥

    YanıtlaSil
  8. yarın hep güzel olacaktır,sayfanıza ve sizi takip etmeye bayılıyorum.
    mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  9. Her gecen gun biraz daha iyi olacaktir umudumu kayetmiyorum ben, sayfaniz huzur veriyor bana
    Mutlu seneler
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Hepimizin gönlü de dili de aynı temenniler ile dolu.Inşallah 2014 güzellikler ile geçer.Simdiden iyi ve mutlu yıllar güzel evin güzel kalpli sahibi.

    YanıtlaSil
  11. Süs çok şekermiş :)
    mutlu 2014 olsun.....

    YanıtlaSil
  12. Can sıkıcı haberler ve durumumuz benimde enerjimi düşürüyor..
    Ama benim; böyle durumlarda canlanmak nefes almak için kaçmak istediğim yer olarak hemen aklıma siz geliyorsunuz. Koşup geliyorum yanınıza, hayata-düşüncelere-endişelere mola veriyorum sizin evinizde. Yine öyle oldu. Yine enerjimi aldım ve kaldığım yerden devam etmeye hazır hissediyorum kendimi..
    2014 size de güzellikler getirsin Nilgün Ablacığım..
    Sağlıklı olun, huzurlu olun ve hep öyle güzel-güzel gülümseyin..

    YanıtlaSil
  13. Kimyon harika asıl, onun yanında her şey sönük kalıyor. Zerafete gelince, o sensin asıl, bilmeyen mi var? Baktıkça gülümse, gülümsedikçe beni hatırla, mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  14. İnanıyorum ki güzel günler göreceğiz, güneşli günler. Çünkü hesap verme gününe geri sayım başladı:) Mutlu yıllar dilerim size ve sevdiklerinize, tülülerinize...

    YanıtlaSil
  15. Mutlu yıllar sevgili Nilgün Hanım. Bir daha vakit bulamam diye şimdiden kutluyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. yılbaşı sevincini blog dünyasında en çok sen aşıladın :) sayende gaza geldim süslerimi yaptım :) hediyen muhteşem cidden.işçiliği tasarımı süper.güle güle kullan.sevgili elifin de ellerine sağlık.yeni kedicik çok şeker maşallah.yerim onu ben!

    YanıtlaSil
  17. Ay kimyon mu😍😍😍canım benım ne tatlı o öyle ya😊bakışa bak☺️Bizde alp e ıkı tane hint bülbülü aldık nilgün, aman pek keyiflendik onlarla...gundemi takip ederken sinir stres icindeyiz ya iyi geldiler:)

    YanıtlaSil
  18. Her yeni yıldan umutlu olmuşumdur. Şu an 2014 ün hepimiz için çok güzel olacağı umudu yanıp sönüyor içimde. Mutlu yıllar...

    YanıtlaSil