About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

18 Ağustos 2013 Pazar

KIRMIZININ EN PASTEL HALİ












Kırmızıyı severiz ama evimizi dekore etmeye kalkışınca ona pek yer vermek istemeyiz öyle değil mi? Ne de olsa kendi başına tüm dikkatleri üzerine çekecek kadar çarpıcı ve yakıcıdır... Evde baş köşeye kurulmak ister ,hakimiyet onun olsun ister.
İşte bu noktada kırmızı en pastel haliyle her eve yakışıyor.


Mutlu bir pazar dileklerimle!

Görseller Kate Forman

21 yorum:

  1. Kate'in görsellerine bayıldım, çok romantik, çok şirin, çok güzeller, normalde kırmızıyı sevmem özellikle ev dekorasyonunda ama bu resimlerde çok güzeller..teşekkürler canım
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdeciğim ne güzel seninle ortak bir noktamız daha varmış :)
      Sevgiler canım,iyi pazarlar!

      Sil
    2. blogunu tıklama rekoru kıracağım:))açıp açıp seyrediyorum bu güzellikleri, evet ortak noktaları olunca insanın hoşuna gidiyor hiç birbirini görmese bile...ya bu koltuklar filan da çok tatlı, şekil olarak, büyüklük olarak, mesela öyle çok kocaman koltuktan nefret ederim, oymalı moymalı koltuk hiç sevmem bunlar çok şeker:)))
      sana da iyi pazarlar canım
      sevgiler

      Sil
  2. Kırmızıyı sevmeyen ölsün :D

    Pastel hai evlere gerçekten çok yakışıyor; hele de sizin elleriniz değmişse daha da güzelleşiyor bence :D (Pazar iltifatımı size adadım bugün)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nurdan hanım,benim zevklerimi çok iyi bilirsiniz siz :)
      Bence de kırmızı kraliçedir...
      İltifatınız marifete tabidir sevgili dost.
      Mutlu bir pazar dileklerimle!

      Sil
  3. Çok güzeller hepsi.. Ben de kırmızıyı çok seviyorum.. Şimdilik yatak odam kırmızı tonlarında..:))
    Sıkılana kadar biraz kullanayım diyorum..:))
    İyi pazarlar..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değiştirmek elinizde nasıl olsa. Kırmızı da olur beyaz da...
      Size de iyi pazarlar!

      Sil
  4. 1 numaradaki resim hakikaten de 1 numaraymış.

    YanıtlaSil
  5. ama Nilgüüüün.... böyle resimleri gördükçe evde değişikliklere hevesleniyorum, e heran da mümkün olmuyooo, yapma böyle amaaa :))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh Banu ben de aynı durumdayım.
      Evi değiştirip durmak geliyor içimden :)

      Sil
  6. Nilgun abla bir sen bir ben kirmizi hastalari...Inanir misin dun aksam pinterest da saatlerce kirmizi pinledim :) bu aralar feci sardim kirmiziya,zaten bilirsin bir cok boyamamda da kirmizi tercih ediyorum.Ve bir sey daha bloglarim okurken Hande Yener Kirmizi sarkisini dinliyordum :)))) tum kirmizilar ust uste geldi..gorsellerdeki kirmizili dekorasyonlar goze daha yumusak gorunen romantik kirmizilar olarak gorundu bana,cok sevdim.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. Kırmızı sevilmezmı hiç??Hepsi çok keyifli,ama bencede kırmızıyla ufak dokunuşlarla daha keyifli mekanlar oluyor..Paylaşım her zaman ki gibi süper,teşekkürler..sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. tespitiniz o kadar doğru ki Colette Hanım. Kırmızı aşığı biri olarak aynen dediğinizi yapıyorum evde kullanmaktan çekiniyorum. biraz rengini kırmak iyi fikir sanırım... teşekkürler öneriniz için...

    YanıtlaSil
  9. Kırmızıyı nerede nasıl kullanılması gerektiğini çok iyi bilip ayarlayabiliyorsunuz siz. Hatta kırmızı sizi çağrıştırıyor artık bana :) Burada görmemiz için seçilen bütün fotoğraflarda ayrı güzellikte.

    Şu iki fotoğrafta gördüğüm iki kutu çok hoşuma gitti, hatta onlara takılıp fotoğraflardaki diğer ayrıntıları göremedim bile, şimdi mukavvalarımın başına koşacağım hemen, güzel bir fikir oldu onlar bana :)
    Teşekkür ederiz Nilgün Ablacığım, yeni haftanız çok eğlenceli ve huzurlu başlayıp öyle devam etsin..

    YanıtlaSil
  10. sevgili nilgun...her bir karede cok beyendigim objeler var
    onlari birlestirebilirmiyim:))))))))))))))

    YanıtlaSil
  11. Kırmızıyı..renkliliği severim:)

    YanıtlaSil
  12. Ayarında kullanınca tüm renkleri kullanabiliriz dekorasyon için. Kırmızı da çok güzel durmuş. Zevkli görseller, teşekkürler.

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. serpiştirmek en güzeli çok hoş fotolar

    YanıtlaSil
  14. resimlerin birinde siyah bir mırnav var, bunun aynısı bende de var ama pek yatmıyor:)) ayrıca lavantalar nasıl güzel kokuyordur bahçede. keşke bizimde olsa:(

    YanıtlaSil