About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

18 Ocak 2013 Cuma

Biraz bahçe biraz tavuk çokça şundan bundan...

Bahçe işleri kar kış dinlemez. Bahçevan dediğin her daim çalışacak ,çapa yapacak,çim biçecek,gübre zamanı gübre atacak hele ilaçlama hiç ihmale gelmez. Sonra yazın serin serin bahçede oturayım derken bir bakarsın ne çim kalmış ne çiçek :(




Durup dururken nereden mi çıktı bu bahçe muhabbeti ? Açıklama için üstteki fotoğraflara bakmanız yeterli :)))

Bu şişe boyama işi nereye kadar ben de bilmiyorum ama "bu son!" diye diye boyuyorum işte.
Nasıl ama çok şirin olmamışlar mı? Kurbağacıkları çok seviyorum daha önce de yine bahçe için aynı görselle galvaniz sulak boyamıştım . Boyama işi iyi hoş da çok yayıntılı ve ne kadar dikkat ederseniz edin ortalık kirleniyor bu nedenle tabir yerindeyse tezgahı açtım mı aynı anda bir kaç obje boyuyorum.



Bu sepet de bir bakıma sipariş . Organik tavuk ve yumurta çiftliği olan bir yakınım ofisinde görsel amaçlı olarak "bebek yumurtaları " koyacağı bir sepet sipariş etti bana . Bebek yumurtalar artık bu sepette sergilenecek. Tabii ki bunlar satılık değil ! Laf aramızda tavuklarının tadı çocukluğumuzun tavukları gibi,yıllardır hormonlu diye ağzına tavuk sürmeyen eşim dahi tadını beğendi. Hele yumurtaları pek leziz. Hem protein açısından çok zengin olan yumurta  içerdiği kolesterol nedeniyle dışlanan soframıza masumiyeti kanıtlandığı için geri dönmüşken bol bol yemeli. Eh artık yumurtalı ,tavuk etli tarifler için sözü yemek bloggerlerine bırakmak lazım. Herkes haddini bilmeli de öyle konuşmalı. Ben yemek yapmayı severim ama yemeyi daha çok severim . Biliyorum biliyorum yemek için önce yapmak lazım !





Bir yandan artık sadeleşmek lazım,gün boyu ev derleyip toparlıyorum,ev bana değil ben eve hizmet ediyorum diye söyleniyorsam da öte yandan ha bire ev için bir şeyler boyuyorum ,olmadı eskileri boyayıp süsleyip duruyorum. Bu da bir çeşit oyalanma galiba. İşte bu objeyi de yağmurdan kapı dışarı çıkamadığım bir gün boyadım. Bazı ufak hataları var o nedenle Dükkan Pati'ye koymayı düşünmüyorum. Yine de görsel olarak fena değil gibi...

Bunun dışında zaman bulursam çarşıya ineceğim biraz yün falan alırım herhalde. Bir de kitap ... Evde kitap stoğum tükendi. İnternetten de alabilirim ama ne bileyim canım kitapçı kokusu istiyor bu günlerde.
Ev şehir merkezine çok uzak değil ama toplu taşıma araçlarıyla neredeyse şehirlerarası yol katetmiş kadar oluyorsunuz. Neyse ki benim Kara Kedi'ye yollar vız geliyor:)
Evin uzak oluşunun hem iyi hem de kötü tarafları var. İyi yönleri tüketim ihtiyacı asgariye iniyor. Görmeyince almıyorsunuz bu kadar basit! Kötü yanı ise hafta içi bir akşam eşimle dışarı çıkalım desek, ben giyinip kuşanıp gidemiyorum,o iş yerinden ayrı ben buradan ayrı arabalarımıza binip buluşuyor sonra her ikimiz de kendi araçlarımızla eve dönüyoruz. Biliyorum çok saçma ama başka çare yok ! Yıllarca her ihtiyaç duyduğum şey  elimin altında bir yerde yaşadıktan sonra burada bazı şeyler lüks haline gelebiliyor.



Bu kış ilk kez bu evdeyiz. Bakalım kış sonu verdiğim karardan hala memnun olacak mıyım?
Bir kaç gün önce benim gibi emekliliğini sahilde küçük bir yerleşim yerinde geçirmeye karar veren çok keyifli bir blog sahibesiyle daha kesişti yolum. Sahildeki Ev bloğunun sahibesinin önce Şirin köpeği Hera ve tekir kızı Hestia dikkatimi çekti. Sonra bloğu okudukça keyif aldım. Siz de tanışmak istersiniz belki... Şaka maka biz kent kaçkınları bir hayli çoğaldık galiba ya da bloglar sayesinde birbirimizden haberimiz oluyor. Begonvilli Ev , Asortik Krep ve  Banuca benim bildiklerim ,başka blogger var mı sizin bildiğiniz?

Artık yazılarıma bir başlık koymasam daha doğru olacak gibi. Baksanıza başlık nerde ben neredeyim? Daldan dala konan yazılarımdan birine daha son versem çok iyi olacak. Siz kibarlık edip okuyorsunuz ama sabrınızı da fazla zorlamamak lazım.

Güzel bir hafta sonu dileklerimle...
Kalın sağlıcakla!

43 yorum:

  1. Çok güzel bir sohbet olmuş,ben keyif aldım.Boyananlar harika,Bebek yumurta karyolası diyeceğim:)) ve Ekmek kutusunu çok beğendim.Ellerinize sağlık.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasın Nilgün hanımcığım ! Bebek yumurta karyolası ha! Çok hoşuma gitti .
      Teşekkürler,iyi hafta sonları!

      Sil
  2. harikasınız blogunuza bayıldım ilgiyle takip ediyorum sıkılmak ne kelime blogumu henüz oluşturmaya başladığım şu günlerde epey feyz aldım sizden;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcığım ne güzel sözler bunlar !
      Gurur duydum :)
      Sevgiler...

      Sil
  3. öncelıkle cok keyıflı bır sohbettı gercekten..kendımı yanınızda gıbı hıssettımm:)) ne guzel ımkan olsada hepımız kacsak sehırden ama ben hersey elımın altında olmadıgı bır yerde yasayamam sanırım...şişerler kultu herseyde ınanılmaz guzel ellerınıze saglıkk....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpil hanımcığım çok teşekkür ederim.
      Şehirden uzakta yaşamanın zorlukları da var keyfi de,ben de elimden geldiğince anlatmaya çabalıyorum.Tercih meselesi tabii,biraz da şartlar ne şekilde el veriyorsa.
      Sevgiyle kalın!

      Sil
  4. Üretimleriniz her zamanki gibi çok zevkli ve hayranlık uyandırıcı.
    Biz adada kalırken sizin gibi hissederdik. Bir bakkalı var ve belli bir saatte kapanır. Gece dışarı çıkma şansınız yok çünkü deniz taksi dışında belli bir saatten sonra ulaşım yok:) Ama doğa, sessizlik, temiz hava ve huzur vardı.
    Şehir kaçkınlarına Fazıl'la beni de ekleyebilirsiniz:) Ailelerimizi ve tüm anılarımızı İstanbul'da bırakıp uzaklaştık. Sırf trafiğinden, kalabalığından ve gürültüsünden bunaldığımız için:)
    Patili kızlarınızı sevgiyle öperim ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşımcığım haklısın canım. Siz de Bodrum'a yerleşip şehirden kaçanlar grubuna dahil oldunuz değil mi?
      Bakalım senin gözlemlerin ve izlenimlerin nasıl olacak,merakla bekliyorum.
      Biz de sizi öpüyoruz en ıslak ve en tüylüsünden :)

      Sil
  5. Kurbağalardan başlayayım harikalar, çok ama çok güzel desenler, bence başka başka objelerde de değerlendirin mutlaka bu tatlı şeyleri :)
    "Görmeyince almak istemiyorsunuz, bu kadar basit" demişsiniz ya, aynen sizin gibi düşünüyorum ben de hafta sonu alışveriş merkezine sırf bu nedenden gitmek istemiyorum artık :( Görmek istemiyorum ki iştahlanmıyim :)
    Dükkan Pati'ye koymak istemediğiniz sepet çok güzel bence, hiçbir kusuru yok vallahi ;) Ben mi göremiyorum dükkanda sizin yaptıklarınızdan yoksa ben görene kadar kapışılıyor mu bilemedim?
    Bilmiyorum ama sanki güzel olur şehirden uzak yaşamak, olanla yetinmeye çalışmak, bazı şeyleri özlemek... Bakalım, kısmet....
    Sevgiler ve teşekkürler, hep böyle "başlıksız" olabilecek kadar çeşitli yazılar dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esenciğim çok tatlısın!
      Çok amaçlı sepetin görselleri fotoğrafta belli olmuyor ama biraz kalın düştü o nedenle potluk yaptı,bu da bir kusur. Yaptıklarımın bence iyi olanlarını Dükkana koyuyorum ve hemen satılıyorlar ben de çok seviniyorum. Bu ara yine dükkana çalışacağım ama malzemem kalmadı.Çarşıya çıkmam lazım :)

      Şehirden uzak yaşamak ... İşte hem iyi hem zor!
      Sevgiler canım,iyi hafta sonları!

      Sil
  6. Okuyordum okuyordum son resme gelince aaaa bizim ev dedim ki meğerse değilmiş :)) Yanan bir şömine, ve tembel tembel yatan bir köpek. Nasıl da aşina bir görüntü...Bu arada tanıştığımız için ben de çok memnun oldum. Benzer sıkıntıları, benzer keyifleri okumak çok hoşuma gidiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahildeki Ev'in değerli sahibesi ben de bloğunuza yaptığım ilk ziyarette aynı şeyleri düşündüm :) Hayatlarımız kısmen benziyor bende fazladan 1 kedi daha var :)))

      Ben de sizi okumaktan çok keyif aldım.
      Sevgiler,iyi hafta sonları!

      Sil
  7. Nasil da tatli bi sohbetnz var, inanin oyle keyif aliyorum ki. Tam istedgm tarzda bir yasam sekli... sicacik sominenin karsisinda, yun ipler, carpi islerim, yanimda kahvem, harika bir huzur olsa gerek. Hangi yazinizi okusam; hayallere dalip gdyorum sanrm ;) uzun lafin kisasi; keyifle takip ettklerimdensinz. Nerde hareket, orda bereket diyor ve uretme askindan vazgecmemenizi diliyorum. Kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım güzel olan yüreğin. Güzel bakarsan güzel görürsün,güzel düşünürsen iyi hissedersin!
      Hepimizin üretme aşkı ve gücü çok olsun daim olsun inşallah!
      Sevgiler!

      Sil
  8. ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuşlar :) zevkini çok seviyorum :)
    emekliliğimi bekliyorum bende :) inşallah sizin gibi pılımı pırtımı toparlayıp bende bi sahil kasabasına yerleşeceğim :)
    en güzelinden bir hafta sonu diliyorum sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desene bizim klüp giderek kalabalık olacak :)
      Bari yakına gelin de ara sıra da olsa görüşelim :)
      En güzelinden,en mutlusundan bir hafta sonu dilekleri benden sana gelsin!

      Sil
  9. Nilgün hanımcığım kısmet olursa Mart ayından sonra bende daha uzun kalmak üzere yazlığa gideceğim ve orada yaşayıp yaşamama kararı alacağız.Benzer sıkıntıları yaşayacağımı biliyorum ama büyük şehir herkes gibi bizide yordu.
    Çalışmalarınız her zamanki gibi çok güzel özellikle ekmek kutusunu çok beğendim ellerinize sağlık.
    İyi hafta sonları.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanımcığım bu kararınız beni ne kadar mutlu etti ki anlatamam. Yakınlaşıyoruz demek.
      Sizinle birlikte boya yapmak,keçe çalışmak harika olurdu...

      Çalışmalarımı beğenmeniz beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam. Lütfen beni eleştirmekten çekinmeyin,sizden çok şey öğreniyorum.

      Mutlu ve keyifli bir hafta sonu dileklerimle!

      Sil
  10. Ne kadar güzel şeyler yapıyorsunuz. Çok özeniyorum valla ama benim ilgim dağınık. bir örgü alıyorum elime, bir mutfağa atıyorum kendimi, hop dersler hop okunacaklar, biraz da nette gezineyim fikirler bulayım neler yapmışlar derken izleyip hayran olmakla kalıyorum.

    eliftugceguntay@gmail.com
    elideabyelif.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Elif,el işi yaptıkça sabretmeyi öğreniyor insan.İlk objelerimi tamamlayamam sanmıştım o kadar sıkılmıştım yani. Şimdi ise yavaş ve özenli çalışmaya çabalarken buluyorum kendimi...

      Sevgiler ,mutlu hafta sonları!

      Sil
  11. Yazınıza bayıldım, başlık konusuna takılmayın bence. Ya da yazıyı bitirip, son duruma göre de başlık koyabilirsiniz :)
    İşleriniz çok güzel, o kurbişler ne kadar şirin :)
    Ben sizin yerleşim durumunuzun tersini yaptım. Şehirden uzakta oturuyorduk ama apartman katıydı, özel bahçemiz yoktu. Ama hangi pencereden baksam dağları, tepeleri, ormanı ve incecik bir dereyi görüyordum. Hele balkon, yazın en çok vakit geçirdiğim yerdi.
    Şimdi Eskişehir'de merkezde bir daireye taşındık. Alış veriş, çarşı pazar konusunda çok rahatım, hemen hemen hiç bir vasıtaya ihtiyaç duymuyorum. Ama pencereden bakınca karşıdaki apartmanlardan başka bir şey görmüyorum.
    Diyeceğim o ki, her şey bir arada olmuyor. Bir tercih yapmak durumundayız. Şükür ki Eskişehir İstanbul kadar büyük, kalabalık ve telaşlı değil. Bulunduğumuz yerin iyi taraflarına odaklanırsak daha huzurlu ve mutlu oluyoruz.
    Daha fazla uzatmayayım, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Novacraft sizin Eskişehirde olduğunuzu bilmiyordum. Ben yarı Eskişehirliyim ve inanın ki çook severim. Eşim memur olsaydı kesin tayin ister taşınırdık. O kadar yani.
      Diğer evim İzmir'in oldukça iyi bir semtinde manzaralı ve geniş ferah bir apartman dairesi ama biz evdeki patililer rahat etsin diye bu evde yaşamaya karar verdik Bu evim de geniş ve ferah bahçesi bize yetiyor ,elimizden geldiğince de bakımlı hale getirdik. Beni düşündüren şey diğer evimdeki apartmanımdaki dostlarım . Bir de yıllarca birlikte çalıştığımız öğretmen arkadaşlarımdan da ayrılacak olmam. işte duygularım bunlar ...
      Sizinle sohbet keyifliydi,her zaman beklerim, Sevgilerimle!

      Sil
    2. Yarı Eskişehir'li olduğunuza çok sevindim !
      Benim oğlum da işi gereği 1,5 yıl önce İzmir'e yeleşti, ben de ara sıra gidiyorum tabii. Büyük memnuniyetle fark ettim ki karşılaştığım İzmir' liler Eskişehir'e sempati duyuyorlar. Ben de başta insanları olmak üzere İzmir'i çok seviyorum.
      Bence yeni evinizin tadını çıkarmaya bakın, dostlarınız gelir, siz onlara gidersiniz, burada yeni dostlar edinirsiniz...Ağız tadıyla keyifle oturun inşallah.
      Sevgilerimle.

      Sil
  12. Ne kadar haklısın eve hizmet ettiğimiz konusunda, ama zevkli değil mi :)
    En ufak yeni bir objeyi yerine koyduğumda sanki bütün ev yenileniyormuş gibi geliyor... Bizler evimizi seviyoruz gerçekten değil mi :)
    Şu süt şişelerini çok seviyorum senin, şehirden uzak olunca dayanıklı süt alıyorum mecburen, şişe süt değil, ama bu gidişle alacağım herhalde, cam bunlar değil mi? Dayanıklı sütlerin de plastik şişeleri var ya, acaba onlardan mı alsam diyorum... Ay ne görsem yapsam diyorum, her yer doldu ama hala ben doymadım :))
    Şöminenin keyfi de bir başka değil mi... Ahşap evlere zaten olmuyor şömine ama benim benzer başka bir fikrim var, gerçekleştirebilirsem sürpriz olsun seneye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banucuğum evi seviyoruz tabii ki Hem de çok. Evle uğraşmayı ,çok gerekli olmadıkça evden çıkmamayı bile seviyorum ben.Yalnız giderek daha sade yaşamak gerekir diye düşünüyorum. Ne kadar çok eşya o kadar çok iş :))) Hoş biz minimal yaşayamayız ,illa bir yerlere dokunmak isteriz o da ayrı konu.

      Banucuğum ben İzmir'in ilçesindeyim ama bu evime çok yakın marketler var. Yürüyüş mesafesinde,hafta sonu pazar da çok yakınımıza kuruluyor,gıda ihtiyacımız için yorulmuyoruz da illa o yüncüler,hobi malzemeleri satan yerler işte onları çok özlüyorum. Neyse dediğim gibi AVM ler uzak ,hobi malzemesi satan yerler uzak böylece çok alış veriş yapmıyorum :)

      Sürprizini bekliyorum.
      Öptüm canım!

      Sil
  13. burasi bizim guncemiz, sen uzun uzun yaz yeterki biz zevkle okuruz, basligi bosver tatli ablaciim, mutlu haftasonlari :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel Ahu'm yok takılmam ben güzelim. Daldan dala atladım ya ondan :)
      Evet gerçekten burası bizim güncemiz hem zaten biz birbirimizi biliriz değil mi?
      Gönlünce bir hafta sonu geçirmen dileğiyle,
      Öptüm seni kocaman!

      Sil
  14. ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuşlar colette, çok zevklisin.
    bahar gelse de bahçeye açılsak yavaş yavaş. mor salkımlarımız coşsa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buketciğim bahara çok var daha. Mor salkımlar daha yeni bitirdi yaprak dökmeyi biliyor musun?
      Bahçe keyfini özledim ama zaten İzmir'de yaz hemencecik geliverir ,bahar kısa yaz uzun...

      Mutlu bir hafta sonu dileklerimle,
      Öptüm seni canım!

      Sil
  15. Yaptığınız el işleri çok güzel,bende hata göremedim o çalışmada.Kasabada yaşamak alıştıktan sonra vazgeçilmesi zor bir alışkanlık, sakinliğe alışınca insan kalabalığa tahammül edemiyor.
    Birde ben yazıyı yazıp başlığı en son koyarım :) Sevgiler Fethiye'den.Takipteyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Asortik krep (bunca zamandır sizi izlerim ama isminizi bilmiyorum bağışlayın)şehir merkezinin kalabalığı gürültüsü çekilmiyor gerçekten ama biz buraya sakinlikten çok bahçe için geldik. Bizim İzmirdeki evimiz de şehrin gürültüsünden uzak sayılırdı. Bol parkları olan rahat bir site içinde oturuyorduk. Bu benim kızlar rahat değildi ama. Keşkül burada bahçede özgür Tagaddi de öyle . Apartman kedi köpekli hayata uygun değil.
      Neyse kısmet bakalım baktık yapamadık diğer eve döneriz :)

      Bizden de size sevgiler!

      Sil
  16. Anlatiminizi kendi sesinizden dinledim. Yorum yok, sadece nerelere goturdu beni, kafamda evirip ceviriyorum.

    Enteresan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben anladım ne demek istediğinizi ,
      Sevgiler Nursun hanımcığım,mutlu hafta sonları!

      Sil
  17. ellerinize sağlık ne güzel şeyler:)

    YanıtlaSil
  18. Kim başlığa dikkat ediyor ki , yarattıklarınızı izlemek ve yazılarınızı okumak son derece keyifli.
    böyle bir emeklilik diliyorum.. sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Zeynep dilediğin her şey ,gönlünden geçen her güzellik kat be kat gerçek olsun!
      Ben de senin ziyaretlerinden çok mutlu oluyorum.
      Sevgiyle kal!

      Sil
  19. Sahildeki eve uğrayıp geldim; geç oldu ama güç olmadı; hatta keyfime keyif katıldı. Kendi adıma teşekkür ederim; asude bir köşeden daha böylece haberimiz oldu.

    Gelelim size ve şahane işlere. Mütevazilik yapmışsınız bence, elinizden çıkan herşey gibi tüm burada sergilenenler de şahane görünüyor. (Şahane' den daha fazla beğenimi ifade edecek sözcük bulamıyorum- bilen varsa kopya versin - Siz görmeyin ama)

    Bu blog da baharı getirmiş vallahi. Kışı çabuk mu sattık ne? Küsmesin de bize...

    Epeydir böyle dertleşmemiştik; ne iyi oldu. Tadı damakta, bir daha bu kadar kısa kesmeyin özel ricamdır.

    İçten ve en sıcak duygularla gönderiyorum sevgi ve selamlarımı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili dostum,moral hocam,deniz fenerim Nurdan hanımcığım.
      İşler güçleri boşverelim de baharı özlemedim daha,bu banneri bana oğluş yaptı değişiklik ondandır :) Aslında bu bloğa ilk olarak Mor Salkımlı Evimi Seviyorum diye başlık koymayı düşünmüştüm sonra Halide Edip'i fazlaca anımsatıyor diye vaz geçmiştim. Bunu da burada ilk kez söylüyorum!

      Uzaktan uzağa sohbet olmaz ki özleştik artık,bi görüşüverelim. Öğretmenimi çok merak ediyorum,gün içinde sizi arayacağım.
      Sevgiler!

      Sil
  20. Boyamalar süper. Ellerinize sağlık. Geçen kış 5 senedir bitmesini beklediğimiz yeni evimize yerleştik. Şehre biraz uzak, biraz yakın. Zaten Afyon avuç içi kadar yer İzmir'e göre:)) Ve dediğiniz gibi; merkezdeki bir ziyaret için, biraz da işten geç gelen eşim kendi arabasıyla, ben kendi arabamla gidiyoruz. Ama bu ayda birkaç seferi geçmiyor. Bir de, marketten sürekli fazla fazla alışveriş yapardım geçen sene. Son zamanlarda biraz daha kontrollüyüm. Gerçekten markete, pazara, bakkala uzak olmak fena bir şey. Eşim istedi merkezden kaçmayı. Trafiği, park problemi, hava kirliliği, komşu gürültüsü bıktırdı. Fazla hassas davranıyor bence. Ben eski apartmanımdan ve evimin konumundan memnundum aslında. Neyse, Allah herkese kendi bacasının altında mutlu, huzurlu, sağlıklı olmayı nasip etsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nurten hanımcığım dün evde olmadığımız için güzel yorumunuza yanıt veremedim. Bağışlamayı dilerim.

      Boyamalar için övgüyü haketmedim aslında,bu işi benden daha güzel yapan pek çok arkadaş var ama madem beğendiniz çok teşekkür ederim.

      Siz de yeni evinizde güle güle sağlıkla mutlulukla oturun inşallah! Afyon'u bilirim ,soğuk ikliminin yanında lezzetli yemekleriyle gönlümü fethetmiştir. Ben soğu da severim güzel yemekleri de...

      Bir gün inşallah karşılaşır bir bardak çayınızı içerim.
      Sevgilerimle!

      Sil


  21. Başarılarınız devamını diliyorum.


    polikarbon

    YanıtlaSil
  22. Nilgun abla boyadigin objelerin hepsi her zamanki gibi birbirinden guzeller.Eskitme cupcakeli olanini daha cok sevdim sanki,iyi gunlerde kullanilsinlar.Kis aylarinda sehir merkezine uzak evler biraz zor olabilir,boyle bir zorlugu olmasa ben bile bu yasimda daha sakin bir kasavaya yerlesmek isterim!! Baze sehrin kalabaligi cok yoruyor insani...
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil