About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

28 Eylül 2012 Cuma

Yaz biterken



















   Kusura bakma yaz seni sevmem. Gidişine de hiç üzülmedim ama şu güzel görselleri paylaşmadan olmazdı. 
  Bu yaz sıcak şöyle rahat rahat bahçelere teraslara yayılıp keyif yapmamıza engel olduysa da şimdi serinleyen havalar kısa bir süre daha yeşille temiz havayla buluşmaya olanak sağlıyor.
  Güzelliklere bakıp önümüzdeki yıla ilham olacak fikirleri belki not etmek istersiniz. Renk renk minderler,çiçekli masa örtüleri  gözlere doyumsuz bir şölen sağlıyor öyle değil mi?
   Ben bahçemde açık hava şöminesine "hayır " demezdim ya da üzerinde şöyle rahatça yayılabileceğimiz ahşap sedire -kedilerden fırsat buldukça demeyi unutmuşum-
   En beğendiğiniz sizin olsun! Hafta sonunuz dilediğinizce geçsin!
   Görseller için buraya bakabilirsiniz

27 yorum:

  1. hiiiii çok güzzzeeeellllllleeerrr...

    YanıtlaSil
  2. Aralik dogumlu olmama ragmen yaz mevsimini cok seviyorum. Sanirim ozlem duydukca sizin birbirinden guzel fotolariniza bakip ic cekicegim ;0) Ozellikle alttan bir ustteki mavi evi ve bahcesini cok begendim.
    Guzel bir haftasonu gecirmeniz dilegiyle, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayfer hanım al benden de o kadar. Hiç yazla ,sıcakla aram yoktur benim:) Mavi ev sizin olsun!

      Sil
  3. Amaaan bu yazdan ben de birşey anlamadım zaten, tadilattı tamirattı derken geldi geçti bile :( Oysa ne çok projem vardı :(( Tüm hayaller gelecek yaza kaldı :(
    Sen benim peçete dekopajlarımı görmemiş miydin? Birkaç tane yapmıştım, hatta en son dün yaptım, bi bak bakalım hocam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banu biz sıcaktan burnumuzu çıkaramadık ki bahçeye ,şimdi tam oturacağız bahçede tadilata kalktık. Anlayacağın bizim de umudumuz seneye kaldı:)

      Sil
  4. Ben de yaz mevsimini dolayisiyla yakici sicagi sevmem.Daha cok ilkbahar ve sonbaharciyim ben.Herhalde dort mevsim sicak iklimli bir ulkede yasayamazdim diye dusunuyorum.Ortancalarin ve mavi iskemlelerin oldugu gorsele bayildim.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülşahcığım "iyi ki" diyorum ben de" 4 mevsim sıcak olan bir ülkede yaşamıyorum". İnan çok mutsuz olurdum.
      Ortancalı ev senin olsun o halde:)

      Sil
  5. Bu yaz geldimi gittimi hiç farkında değilim çok kötü bir bahar ve yaz geçirdiğimden HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM .Ben baharcıyım ONUN İÇİN görsellerE BAYILDIM harika arkadaşım arada şöyle bir gelebiliyorum .İşte o gelebildiğim dakikalarda sizlere bir bakayım dedim Nil abla şapkayı ters giydiriyor bize .SEVGİLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo Mevdoşcuğum gelmiş,hoş gelmiş! Canım Nil abla tam bir prenses desene :) Yapsın bakalım nazını,niyazını ,hakkıdır;annesi çok bekledi onu. Sevgiler arkadaşım!

      Sil
  6. Veni, vidi ve vici!

    En güzeli - kelleşse de (aman evin beyisi duymasın) - sizin baççe!

    Güzel bir haftasonu sizi bulsun efendim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuradan hanımcığım hoşgeldiniz,kendinizi çok özlettiniz. Bunca işinizin arasında bize uğramanıza çok memnun olduk.
      Bahçem adına size çok teşekkür ediyorum ve bahçemin size bir sürprizi var "bekleyin " diyorum , sizi kocaman öpüyorum. Tabii Nursun hanım'ı da:)

      Sil
  7. 1.ciyi beğendim,
    kapıyı kapatınca kışın da oturulur orada:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımm ! Cepayna'm kış bahçesini beğenmiş ,anlaşıldı :)
      İyi hafta sonları olsun,size ve sevdiklerinize!

      Sil
  8. okadar özendim ki şimdi balkon sefalarına,kuruyan çiçekleriden dolayı balkona küsüm bu aralar sadece arada bir kahve olasında balkona çıkıyorum..boş saksıları görünce de görmemezlikten geliyorum ama şimdi bu teraslar beni çooook özendirdi..neyapsam acaba???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonbaharın tadı bir başka İjlalciğim. Kasımpatlarıyla süslü bir balkon Antalya'ya çok yakışır :)

      Sil
  9. Birbirinden güzel bahçeler bakarken insana huzur veriyor kimbilir içlerinde yaşamak nasıl olur:) güzel bir paylaşım teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evatölyesi asıl güzel ziyaretin için ben teşekkür ederim. Sevgiler!

      Sil
  10. Biri diğerinden güzel evler.Bahçe bir evi ev yapan özellik.Ne yazık ki bahçeli bir evim yok.Şu şömineli bahçede doğrusu gözüm kaldı.Çok beğendim çok.teşekkür ederiz.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün hanımcığım şimdi balkonlar da bahçe gibi zaten.Sizin zevkinizi emeğinizle birleştirip süsleyeceğiniz balkonunuzun güzelliğini hayal bile edemiyorum. Bahçe güzel de külfeti çok :( Sevgiler !

      Sil
  11. ahhh!!!!!! böyle mekanlarda yaşayan bir insan bugün canım çok sıkılıyor diyor mu acaba ? bayıldım cennet köşkü mübarek hepsi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizciğim inan bana huzursuz insan her yerde mutsuz olacaktır. Önemli olan iç huzuru. Allah hepimize sağlık versin! Sevgiler1

      Sil
  12. Ohhh bu kapalı,sıkıcı havada nasılda iyi geldi bu görüntüler..
    Hepsi birbirinden güzel bunların..
    Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Medihacığım sen iste tek benden sana her gün bahçe görselleri hediye :)

      Sil
  13. Sevgili Nilgün Hanım, ne kadar güzel görseller bir araya getirilmiş, bizim de gözlere şenlik böylece... Yazı ben de sevmem ama bahar ayrı... son bahar da öyle.. kış da aşırı soğuğuyla ürtükür bazen... Allah her isteyene böyle güzelliklerde yaşamak nasip etsin bu arada.. Sevgi ve selamlarımla..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili gooogoook teşekkür ederim. Ben kışı da severim:)Ayrıca önceki postuma yaptığın isabetli yorum için "beni çok iyi anlamışsın" demek istiyorum. O bir çeşit serbest kürsüydü o nedenle hiçbir arkadaşımın yorumunu yanıtlamadım. Bu konuda hepimiz bir şeyler yazmalıyız . Sevgiler canım!

      Sil