About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

21 Mart 2012 Çarşamba

Patchwork aşkı












Bu aralar bende bir durgunluk var. Keyfim yok desem yeridir,sizlerin de canını sıkmamak için pek ortalarda görünmüyorum. Malum ülkemin ve dünyanın gündemi yine pek can sıkıcı. Bir yanda Afganistan'da şehit olan askerlerimiz,öte yanda nevruz kutlamaları (!) esnasında çıkan olaylar,trafik kazaları,dünyanın yeni deprem afetleri derken canım gazete okumak ,haber izlemek bile istemiyor :( Bakın sözde can sıkıcı şeylerden söz etmeyecektim ama yine çenem durmadı ...
Neyse bu gün nerelerdeydim ,neler yaptım ondan söz edeyim biraz; havalar biraz düzeldi ya ben de kendimi dışarı attım. Bakın nerelere gittim. 
Patcwork benim ilk gözağrımdır. Sabır ve emek isteyen bu çalışmaya yıllar önce bir hevesle başlamıştım. Sonra pek arkası gelmedi,çabucak sonuca ulaşmak istediğimden başka başka alanlara yönelmiştim.
Bu gün arkadaşımın devam ettiği İzmir / Karşıyaka Belediyesi El Sanatları kursuna konuk olunca aşkım depreşti. Hanımlar harıl harıl çalışıyorlar birbirinden güzel el işleriyle dost düşman çatlatıyorlardı. Şansıma patchwork sergisi de açıktı . Ben de durur muyum hiç ? Çalışkan bir blogger olarak  makinemi  çıkarıp sizler için fotoğraflar çektim. Ben bayıldım ,siz de aynı düşüncede misiniz acaba ?
Dilerim canınızı sıkacak hiçbir şey olmasın, kendinize çok iyi bakın!
Sevgilerimle...

21 yorum:

  1. gerçekten çok güzellermiş.yapanların emek verenlerin ve bizlerle paylaşanın ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Gündem tam düzeliyormu ki derken yine içimizi acıtan haberler geliyor:((

    canım bu çalışmalar nefis olmuş bayıldım ,hayranlıkla izliyorum. hanımların ellerine sağlık. bizlerle buluşturduğun için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice maalesef yine kötü ve karanlık bir dönemdeyiz :(

      Sil
  3. Hiç denemedim, yapamzmışım gibi geliyor, bir cesaret etsem aslında....

    Eskiden bu kadar televizyon yoktu diye sanıyorum, pek duymazdık, ya da dünya bu kadar karışık değildi bilemiyorum, ama insan haberleri takip ettikçe daralıyoe vallahi, takip etmekten de alamıyor kendini..Yeni ay güzellikler ve huzur getirir umarım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifciğim bence yapabilirsin,biraz sabır istiyor ama mutlaka denemelisin .

      Sil
  4. Öyle seviyorum ki ben bu kırkyamayı.. Babaannemin artan kumaşlarıyla elimde dikerdim bez parçalarını şimdi olsa gene dikerim.. görüntüsü de çok güzel hem!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maşallah Zeynepciğim herkesin harcı değildir kırkyama. Kutlarım seni marifetli kardeşim !

      Sil
  5. YAZIYI OKUMADAN RESİMLERE BAKINCA ARKADAŞIMIN SESİ ÇIKMIYOR BUNLARI YAPTI DEMEKKİ DEDİM.hEPSİ ÇOK GÜZELYAPANIN ELİNE SAĞLIK.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mevdoş'um çok güzel çalışmalar öyle değil mi?

      Sil
  6. Bayılıyorum bu kırkyama çalışmalarına, yapabilir miyim bir gün, hiç zannetmem, ancak bakıp iç geçiririm.
    Sanırım o can sıkıntısı genel bir durum, hepimiz de var bir keyifsizlik hali, geçer, geçecek diyelim.
    Bayıldık evet, ne kadar marifetli insanlar var, beni depresyona sokuyorlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence sen yaparsın hem de en alasından. Sevdiye senin kaneviçelerini de ben yapabilir miyim ? Hiç sanmam!

      Sil
  7. Gerçek dünyadaki bitmek tükenmek bilmeyen olumsuzlukların yanında, Patchwork bambaşka bir dünya, kumaş parçalarıyla sanat şaheserleri çıkarıyorlar ortaya, gerçekten çok büyük emek ve sabır istiyor ama seyretmek de çoook büyük keyif veriyor, iyi ki çekmişsin fotoğrafları gözlerim bayram etti. Yeni paylaşımlarında görüşmek üzere, sevgiler AYŞENUR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşenur hoşgeldiniz ! O kadar güzel söylemişsiniz ki bayıldım;gerçekten de patchwork bambaşka bir dünya...

      Sil
  8. Gerçekten hoş çalışmalar. Bende istiyorum, ama şimdiye kadar hiç denemedim. Kısmetse ona da el atacağım. Canınızı sıkmamaya çalışın. Bakın bahar da geldi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibelciğim emekli olduktan sonra deneyebildim ben de. Tam zamanıdır bir denemelisin bence...

      Sil
  9. hepsi birbirinden güzel, çok özen, sabır isteyen çalşmalar. yapan hanımları tebrik ederim. bu güzellikleri bizimlede paylaştığınız için teşekkürler nilgün ablacım, sevgiler .)

    YanıtlaSil
  10. El emeği,göz nuru olurda güzel olmazmı???
    Ülke ündemine gelince evde haber izlenilmiyor artık sadece kendimizi düşünüyoruz:(Acı ama gerçek replğini tekrarlıyorum..........
    Segiler sana ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İjlalciğim emekle sevgiyle ve sabırla yapılan her şey çok güzel oluyor gerçekten de...Benden de sana kucak dolusu sevgiler !

      Sil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil