About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

21 Temmuz 2011 Perşembe

CK Aşkı !



   Bu gün hava inanılmayacak kadar sıcak ve durgun . Hani derler ya '' yaprak kımıldamıyor '' diye işte aynen öyle. PC başında otururken eriyorum. Kendimi havuza atmaya gitmeden önce günün en güzel haberini sizlerle paylaşmak istedim. Sevgili Ece Aymer 2-3 Ağustos tarihlerinde Çeşme'ye seminere geliyor ! Ben kaydımı yaptırdım bile. Umarım bu tarihlerde uygun olursunuz da siz  İzmirli blog arkadaşlarımla görüşüp tanışmaya  fırsat bulurum.
 
Sevgili Ece'yi bloğundan ,Kanal B'deki proğramından takip ediyorum ve yaptıklarına, ince zarif kişiliğine hayranım. Boyama işini hiç yapmadım ,yapabileceğimden de emin değilim ama Ece'yle tanışma adına değer bu sıcakta  Çeşme'ye  kadar gitmek diye düşünüyorum.

 Neyse şimdi sizleri fotoğraflardaki ''küçük mutluluklarımın '' hikayesiyle başbaşa bırakayım.
  Şimdiden çok güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize,
  Sevgiler...
    Katalogda gördüm vuruldum burada  ve  burada denizleri,yolları aştı bana geldi :)
 Cath Kidston'un her ürününü çok seviyorum ben.
Türkiye'de mağaza açsa ziyaret etmekten hiç bıkmazdım herhalde.

10 yorum:

  1. Ne güzel seminerleri çok severim. Üstelik böylesi çok daha güzel. Boyama işini de yaparsınız bence...

    Ciciler de pek güzelmiş, çok beğendim. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  2. Kediciğim umarım becerebilirim. Keşke bu aralar İzmir'de olsan da sen de gelebilsen.

    YanıtlaSil
  3. Ohh ne güzel yaa, her geçen gün sizinle komşu olma isteğim artıyor, beraber giderdik seminerlere de, CK Türkiye'ye geldiğinde de tur düzenlerdik mağzasına:)
    Küçük mutluluklarınıza da bayıldım bu arada..

    YanıtlaSil
  4. Yaa NoHutcuğum ne güzel olurdu değil mi ? Ben senin yerine de gider öğrendiklerimi ballandıra ballandıra anlatırım hiç merak etme. Öptüm kocaman !

    YanıtlaSil
  5. Ahh iste simdi cok üzüldüm, bu tarihlerde Cesme'de olamadigima, oysa ne güzel avutuyordum kendimi..
    Cok sevindim senin adina..

    YanıtlaSil
  6. Ben diyorum ki bütün CK hayranları birleşelim ve Türkiye'de mağazasını açalım! :) :) Hangi şehirde olacağının kavgasını sonra yaparız tabi :) Yine siz şanslısınız valla hem Amerika hem İngiltere bağlantılarınız var:) Güle güle kullanın, harikalar! Sevgiler, Ebru

    YanıtlaSil
  7. Ece hanıma hayranım ben de geçen sene bir süre kendisinden ders aldım sonra seyahatlerim yüzünden gidemedim ama bu sene daha istikrarlı atölye beyaza gideceğim umarım. Ece hocam gösterdikten ve sizde de bu el becerisi olduktan sonra yapamamanız imkansız :)

    YanıtlaSil
  8. Not: Kuyruklu dostlarınızın da hayranıyım :)

    YanıtlaSil
  9. çok sevimliymiş sağlıkla kullan canım

    YanıtlaSil
  10. CK'a hayranlığım sayende başladı ablacığım ve fakat bana getirec
    bilecek birileri yok. Neyse belki Türkiye'ye gelirler de hasretimiz biter :) Sen şimdi havuz sefasındasındır :) benim için de iki kulaç at ablacığım ;) Ece Aymer'in Çeşme'ye gelecek olması da büyük sürpriz. Bence sen boyama işini de yaparsın ben bile yaptıktan sonra ;) serin guzel bir hafta sonu diliyorum. Kızları ve seni öpüyorum ablacığım, eşine de selam ve saygılar.

    YanıtlaSil