About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

18 Haziran 2011 Cumartesi

Yer minderi !

Battaniyenin artan yumaklarını değerlendirmek istedim.tık tık
Düşündüm taşındım ''o kadarcık iple ne yapabilirim diye''... Kısmet Küdük'ünmüş; iyi günlerde kullansın (!) Böylece belki bizimle yatmaktan vazgeçer :)



   Elimde şu anda beni oyalayacak bir elişi yok . Düğün telaşı bitti,konuklar birer ikişer evlerine döndüler. Çocuklar da önümüzdeki hafta sonu Amerika'ya evlerine dönüyorlar. Ben de yeni bir elişine başlamak istedim geçen perşembe soluğu Kemeraltı'nda İstanbul Düğme'de aldım. Amacım etamin ve nakış ipliği almaktı. Anlaşılan oradaki bayan kötü günündeymiş,benimle ilgilenmek için yerinden bile kalkmadı,sorularıma -yanlış anlamadıysam sayım yapıyorlardı- yüzüme dahi bakmadan kısa ve baştansavma yanıtlar verdi ,ben de ''tavşan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış '' misali alış-veriş etmeden dükkandan çıktım . Durum budur...
   Önümüzdeki hafta yine Kemeraltı'ndayım ama bu kez nereye gitmeyeceğimi iyi  biliyorum :) Kardeşim sevgili Ahu'nun önerdiği dergilerden  tık tık getirmiş bakalım seçeceğim içinden cici bir şeyler...Paylaşırım sizlerle.
Herkese iyi hafta sonları dilerim !

7 yorum:

  1. Minder şahane olmuş. Renkler çok sevdiğim bu motife çok yakışmış.

    Alışverişte yaşadığınız nahoş durum için üzülmeyin. Dediğiniz gibi o hanım muhtemelen kötü günündeymiş. Kişisel algılayıp sakın üzülmeyin.

    En güzel konuyu sona sakladım. O beyaz prenses var ya, kurum kurum kurulmakta haklı. Böyle bir güzelliğe sahip olsam ben kim bilir neler yapardım:)

    Tüm güzellikler sizinle olsun sevgili komşum.

    YanıtlaSil
  2. Minder çok güzel olmuş.
    Küdük,dünya güzeli bir kedi.Çok tatlı.
    Mesai saatlerinde sayım yapılması bir hata.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Küdük'ü kıskandım valla...Renkleri de çok güzel , bu örneği de her zaman sevmişimdir.Güle güle otursun üzerinde bakalım:)))

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Begonvilli Ev,alış-veriş olayında yaşadıklarımı tabii ki kişisel algılamadım :)Geldi geçti bile...Küdük iltifatlarınızla her gün daha da şımarıyor,haberiniz olsun :D
    Pembe Kekik teşekkürler,Küdük güzel ve iyi kalpli bir kedidir gerçekten,teşekkür ederiz :)
    Natali kıskanma kıskanma ,elim alıştı nasıl olsa sana da yaparım :)

    YanıtlaSil
  5. minder süper ama hemen sahiplenilmiş.
    dünyalar tatlısı yaaa canım benim.


    ellerine sağlık Nilgüncüm.

    YanıtlaSil
  6. Aaa, Tatanka'nın da var gömüldüğü böyle bir minderi Bozcaada'da. Onunki siyahlı. Kara pisiye siyahlı, pamuk pisiye beyazlı. Pek yakışmışlar Küdük ve minder birbirlerine. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Küdük muhteşem bir patili:))) maşallah pamuk gibi...
    minderiniz çok hoş olmuş... ellerinize sağlık... ama bence ne kadar minder, yatak vs. yaparsanız yapın Küdük sizle yatmaktan asla vazgeçmeyecek:)))
    sevgiler...

    YanıtlaSil