About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

5 Nisan 2011 Salı

Milas yolunda (Amcam'a )


Yoldayız


Bafa Gölü


Bafa Gölü




Muhteşem bir kaya


Yol kenarında yeni yeni açan papatyalar...




Yeşilin her tonunu görmek mümkün


Büyüleyici bir manzara daha...


Kır çiçekleri

   Bu sabah aldığımız acı bir haberle erkenden Muğla-Milas yollarına düştük.Yıllar sonra babamın doğup büyüdüğü yerleri yeniden görmek akrabalarımla kucaklaşmak güzeldi...Keşke gidişimiz güzel bir nedene dayansaydı...
    Sevgili amcam huzur içinde yat,geride bizlere çok güzel anılar bıraktın,çok güzel bir yüreğin vardı,kısaca insan gibi insandın !

17 yorum:

  1. baçınız sağolsun nigün hanımcım.. amcanızın mekanı cennet olsun..

    YanıtlaSil
  2. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatırsın. Başınız sağ olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Başınız sağolsun...Allah rahmet eylesin.

    YanıtlaSil
  4. başınız sağolsun allah rahmet eylesin sizlerede sabır versin

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Colette, amcana allahtan rahmet diliyorum maalesef ölümün ardından söylenecek çok birsöz kalmıyor. Önemli olan ardımızdan güzelliklerle iyiliklerkle anılmak. insan gibi insandı dedirtebilmek.. Muğla tarafını çok az biliyoprum gidip görmek kısmet olmadı nedense. ama imkanım olsa o taraflardan bir ev alıp oralarda yaşamı hep düşünmüşümdür. Aslında memleketimizde değerini bilemediğimiz ama cennetten birçok köşe var ne yazıkki ne değrini biliyoruz ne de bizler faydalanabiliyoruz. Sana da geçmiş olsun diyorum ..O hep gülücüklü yanaklarına kocaman sevgiler ve öpücükler. sağlıkla kal..

    YanıtlaSil
  6. Çok üzüldüm. Başınız sağolsun.

    YanıtlaSil
  7. 'İnşallah yeteri kadar yaşlıdır' diye düşünürken birden bire 'ölümün zamanlısı yoktur' kuralı geldi aklıma, üzüldüm ablacım. Allah rahmetler eylesin, nurlar içinde yatırsın. Ondan aldığı ömrü geride kalanlarına bölüştürsün inşallah. Başın sağolsun Nilgün ablacım..

    YanıtlaSil
  8. Basiniz sagolsun Nilgun hanim, huzur icinde yatsin amcaniz. Mugla-Milas civari herzaman sevdigim yerlerden olmustur, resimler ne kadar huzur verici, buyuleyici, beni aldi cok uzaklara goturdu birden..Sevgiler, selamlar..

    YanıtlaSil
  9. Ruşen Hanım,Buket,Nedret Hanım,Baykuş Gözüyle,Gönül,Şükran Hanım,Nohut'um,Serapcığım başsağlığı dilekleriniz ve güzel tesellileriniz çok çok teşekkür ederim.Güzel insandı rahmetli yolu ışıkla dolsun !

    YanıtlaSil
  10. Mehtapcığım teşekkürler...Haklısın yurdumuzun her yeri güzel ama buraları bambaşka :)

    YanıtlaSil
  11. başın sağolsun.buarada benim eşimde milaslı gerçekten bu yol çok güzeldir biz heray gidiyoruz...

    YanıtlaSil
  12. Teşekkürler, ne çok ortak yanımız varmış Denizciğim :)

    YanıtlaSil
  13. Ne çok üzüldüm..başınız sağolsun colettecim. Her gün yeni başlayan yaşamlar kadar, ölümlerde oluyor...mekanı cennet olsun...

    YanıtlaSil
  14. başın sağolsun colette...
    nur içinde yatsın....
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. Allah sabırlar versin sizlere ablacığım çok üzüldüm :( Nur içinde yatsın amcacığın.

    YanıtlaSil