About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

28 Nisan 2011 Perşembe

Köyde yaşayınca ....

Sevgili dostlarım,hayatta her güzelliğin bir kusuru  var.Şimdi bu söz nereden mi çıktı?Anlatayım;bir süredir köydeki bahçeli evimizde yaşamaya başladık,köy dediysem tam anlamıyla köy değil,öyle olsa ''tamam ''dersin''burası köy ,olacak böyle şeyler''.İzmir'in çok katlı yapılaşmaya izin verilmemiş (güzel)ama alt yapısı tam olarak hazırlanmadan(kötü)bahçeli evler konseptinde sitelerin istilasına uğramış bir ilçesi burası.Dolayısıyla alt yapısı tam bir felaket.Yağmurun damlası düşer elektrik kesilir,internet bağlantısı canı istediğince günde yüzlerce kez gidip gidip gelir ve o kadar yavaştır ki bazen bir şeyler okurken okumaktan vazgeçip bilgisayarımı  kapattığım olur.Dün hava yağmurluydu ve ben sizleri ziyaret ederken internetle resmen savaş verdim .İşin fenası bu bir süre böyle sürecek gibi.
Eveet bu kadar şikayet yeter.Ben iyiyim bahçeyle uğraşıyorum-hava izin verdiğince-Bahçede yapılacak iş çok,ev kışın kapalı kaldığından bir-iki bakım gerektiren işi daha var.Sonrasında bahçemin ve kızların yeni fotoğraflarıyla neşelenip nazlı bahara ''hoş geldin''diyeceğiz.Bu arada sizleri ziyaret edeceğim ama elimde olmayan nedenlerle yorum bırakamazsam bana kırılmayın olur mu?
Şimdilik her şey gönlünüzce olsun diyor ,kızlar ve ben hepinize güneşli , mutlu ve sağlıklı günler diliyoruz.



Not: Hanım Çantalarını ben yetiştirdim,pek güzeller değil mi?

9 yorum:

  1. Çok güzeller gerçekten:)

    YanıtlaSil
  2. Merakla beliyorum kızların bahçedeki fotoğraflarını, eminim bu çiçekler gibi canlı ve neşeli olacaklar...

    YanıtlaSil
  3. olsun nefes alacak bir yeriniz var ya :) hanım çantalarınız harika,geçen postta da bayılmıştım :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Nilgün hanım,güzelce resimleyin ki oraları sayenizde bizde gezelim.Resimden baharı görmek bile beni rahatlatıyor.Olsun şartlar ilkel, hiç değil şehirden uzaksınız.Bizim buralar hala ısınmadı.Yanlışlıkla balkon dometeslerimi erken ekmişim büyük kovalara.Güneş görmediklerinden bir gıdım bile büyümüyorlar.Böylede giderse fidelere elveda diyeceğim.Neyse buda benim denemem oldu.Asla havalara güvenmiyeceğim artık.Şimdilik hoşca kalın.

    YanıtlaSil
  5. ne güzel hanım çantaları renkleri harika bahçenin doya doya güzelliklerin yaşayın sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Güzel ne demek, harika, nasıl canlı canlı duryorlar:))

    YanıtlaSil
  7. canım bu çok güzelll. mor salkımlarada içim gitti vallahi. sevgiler

    YanıtlaSil
  8. kırmızıyı beğendim yok yok sarı daha güzel ımmmm bilemedim ama ikiside harikaa :)

    YanıtlaSil