About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

3 Mart 2011 Perşembe

Bloğum karardı

Sevgili dostlar geçen haftadan bu yana ne kendi bloğuma ne de sizlerin bloğuna erişebildim,pc min dns ayarlarını değiştirmek de işe yaramadı.Bu postu eşimin iş yerinden yollayabiliyorum. Yasaklar bir başlarsa ne yazık ki sonu gelmez.Blog dünyasında emek hırsızlığı hoş karşılanmaz biz bunu çok iyi biliyoruz ama bir kaç kendini bilmezin hatasını niye bizler ödüyoruz anlamış değilim.Bloglar  benim ya da sizlerin tüm dünyası değil elbet ama okuyan düşünen ve üreten bir avuç insanın karşılık beklemeden iyi niyetle biraraya geldiği ,paylaştığı ,paylaştıkça zenginleştiği bir dünyadır.Şu anda kendimi çok kötü hissediyorum,yasaklandığım ve üstelik hiçbir suçum olmadığı halde yasaklı insanlar sınıfına dahil edildiğim için.Kaldı ki 21.yy.da yasaklı düşünce ,yasaklı insan kavramı anca 3.Dünya ülkelerine özgü bir kavramdır.
Sizlerle buluşabilmek adına yeni bir adrese kiracı olarak yerleştim. http://evimiseviyorum.wordpress.com/
Bu evimi pek sevmedim umarım uzun kalmam.
 Umarım beni ziyaret eder bir kahvemi içersiniz.Adres bırakırsanız size uğrarım söz.
Sevgiler,yasaksız günler...

3 yorum:

  1. ah colettecim ah...nasıl özledim birlikte bişeyler paylaşmayı bir bilsen...senden post alınca çok sevindim..arada ses ver yahu...
    çok öpüyorum seni çok...

    YanıtlaSil
  2. bu nasıl iş anlamadım,ben görebiliyorum yazdıklarını ama...

    bitsin yasaklar!

    YanıtlaSil
  3. sevgili Colette bende giremiyordum bloguma ama Bilgisayarın dns ayarlarını değiştirince yeniden girebildim ve yine hepiniz solumdasınız..
    Dene istersen diğer taraf alışmak benim için çok zor:((
    sevgiler.

    YanıtlaSil