About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

3 Şubat 2011 Perşembe

BEBEK BATTANİYESİ




   Bebek battaniyesi bitti darısı diğer battaniyenin başına diyeceğim ama onun da lavanta renkli olan yünü bitti(!)Satın aldıktan sadece 10 gün sonra yüncüye gittiğimde 'battaniye ören birinin'o rengin tümünü aldığını öğrendim.Ne güzel demek ki doğru bir seçim yapmışım ama şimdi ben nereden bulacağım geri kalanını?Önümüzdeki günlerde Kemeraltı yolu göründü bana,bu gün olmaz çünkü  hava çok kötü her an yağmur yağabilir .
    Bu soğuklarda evin keyfini çıkarıyorum ben,kitaplarım var dizi dizi ,örgülerim ...
    Tüm dostlara sevgiler...

12 yorum:

  1. canım çok güzel olmuş bu örneği çok seviyorum.
    bakalım yağacakmı çok hüzünlü bugün gökyüzü:))

    YanıtlaSil
  2. eline sağlık çok güzel olmuş..

    YanıtlaSil
  3. bu blogda gezinince benim de içimden evimi çok sevmek geçiyor hep:)hele şu açık renk dekorasyonlar çok baştan çıkarıcı..biz vakti zamanında her yanımızı maun yaptık..koyu kahve..şimdi ben bunları nasıl beyaza dönüştürürüm diye kara kara düşünmedeyim:)hele ki radikal değişimlerden hiç mi hiç hazzetmeyen bi eşle birlikte:))ayhhh içim karardı vallahi:)battaniyeler çok cici,ve şu malzemenin yetişmemesi insanı nasıl da aciz bırakır,çok iyi bilirim..çoook çok selamlar hocam.

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık yağmurun tadını çıkarın bir de demli çay yanında ohh :)

    YanıtlaSil
  5. Ablacığım ellerine sağlık çok güzel olmuş battaniye. Umarım diğer yünü de bulabilirsin :) Soğuk havaların en güzel tarafı da evde keyif yapma fırsatı veriyor olması :) Keşke ben de evde olsam da keyif yapabilsem :{ hafta sonunu beklemekten başka çare yok :)

    YanıtlaSil
  6. hastayım ben bu battaniye işine ve sen nefis yapıyorsun. Senden hevesle aldım zaten yünlerimi:) diğerinin devamını bekliyoruz dört gözle:)

    YanıtlaSil
  7. Çok cici çok şirin olmuş, emeğinize sağlık, sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Çok severim ben bu örneği, küçükken annem de bana bir yelek yapmıştı bundan hatırlıyorum, elinize sağlık :) Karşıyaka'nın arka sokaklarında da yüncüler görüyorum ben ama gerçekten hava soğuk arayıp durmaya değmez, en iyisi Kemeraltı :)

    YanıtlaSil
  9. battaniye çok güzel olmuş...
    umarım yünün devamını bulursun:)

    YanıtlaSil
  10. çok güzel colettecim...senin sayende yün işine heves edicem en sonunda...çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
  11. Ablacığım; ben önce o üst fotodaki her torbadan biri fırlamış tüylülerin hepsini bi alayım yemek için; sonra da o güzelim battaniyenin içine girecek bıcırığı kılıfıyla beraber alayım:)) Ellerinize sağlık, sevgiler..

    YanıtlaSil