About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

15 Aralık 2010 Çarşamba

ANAOKULU ÇOCUKLARI OYUNCAK BEKLİYOR

Evet yanlış duymadınız bu çağrı hepimizin de tanıdığı Atölye Kedi' den. Kendisi bir anasınıfı öğretmeni...
Yeni atandığı köy okulundaki, minik öğrencilerinin sınıfta oynayacak oyuncakları olmadığını söyledi. Hepimizin geleceği olan bu çocukların tek ihtiyaçları sınıflarında oyun oynarken eğlenecekleri oyuncaklar.


İmkansızlıklarla savaşan bir öğretmenin ve aynı zamanda içimizden olan bu arkadaşımızın sesini duyup ona yardım etmek isteyenlerin yapacakları çok basit. Ya evinizde çocuklarınızın oynamadığı, sıkılıp bir köşeye attığı oyuncakları ya da kendi ellerinizle yapıp, satın alacağınız her türlü oyuncağıYıprak İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrencilerimizle, çocuklarımızla paylaşmak. Yeni yıla girdiklerinde onların da yeni oyuncakları olsun, onlar da gülsün!


Onların öğretmenler gününde öğretmenlerine getirdikleri hediyelere göz atıp, Atölye Kedi'nin yazısını okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.


Temin ettiğiniz oyuncakların yanına varsa boyama ve hikaye kitabı da eklerseniz, kütüphanelerine de katkıda bulunmuş olursunuz.


Göndereceğiniz Adres:
Evren Yılmaz
Yıprak İlköğretim Okulu - Anasınıfı
Afyon/ Dinar


NOT: Yazıyı kopyalayıp, blogunuzda duyurarakta destek olabilirsiniz.

7 yorum:

  1. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. yazıyı blogumda yayınlayacağım yarın bende evdeki oyuncakları göndereceğim çok güzel bir girişim bu

    YanıtlaSil
  3. Bu çağrıyı duymamak,duyupda bir şeyler yapmaya çalışmamak mümkün mü Colette?
    Bakalım elimizden ne gelecek?

    YanıtlaSil
  4. Ablacığım, desteğin için çocuklar adına çok teşekkür ederim :) Yavrularımız zaten büyük mahrumiyetler içindeler. Hiç değilse oyuncağa hasret kalmasınlar.

    YanıtlaSil
  5. yazıyı bloğumda yayınladım ve bu sabah bir koli oyuncağı yolladım inşallah başkaları da okur da eyleme geçer sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Yapilacaklar listesine not edildi, tesekkurler paylasim icin...

    YanıtlaSil
  7. Paylaştım Nilgün ablacım..

    YanıtlaSil