About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

11 Kasım 2010 Perşembe

İKİ YENİ KİTAP






Kitaplardan ilki 'Best of Christmas İdea'başarısız fotoğraf çekimlerimden de anlaşılacağı üzere yeni yılda ev,sofra düzenlemeleri konusunda bir çok fikir veriyor.Ayrıca Christmas kurabiye ve kek tarifleri de var.Renkli ve çok eğlenceli bir kitap.Amazon.com dan sipariş edebilirsiniz.Ben Amerika'ya gitmeden önce siparişimi verip ,gelirken yanımda getirdim.















  Kitaplardan diğeri de' Color İdea Book 'O da adından anlaşılacağı üzere ev dekorasyonunda renk kullanımı üzerine bol fotoğraflı ve oldukça yararlı bir kitap.Bunu da Amazon.com dan sipariş edebilirsiniz.
Türkiye'ye gönderiyorlar ,biraz uzun sürüyor ama sonuç beklemeye değiyor :)Benim bu kitap merakım nereye kadar onu da bilmiyorum,birini okurken gözüm yenilerine takılıyor.Çok seviyorum çook...
Çook güzel günler dileğimle...

12 yorum:

  1. Sevgili Colette, ne güzel şeyler paylaşmışsın gene, yılbaşı süslerinden kozalaklı kapı süsünü dayanamayıp arşivime aldım :)) Bir de şu beyaz üzerine güllü kumaştan koltuklar var ya, idealim o şimdi benim, bu iş beni aşan ince bir iş olduğunda 5 yıllık bütçeye aldım bu projeyi, koltuklarımı kaçarı yok böyle güllü kaplatacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Ah unutmuşum, salonda kitaplık çok hoşuma gidiyor, ama bu evde maalesef salonun alt tarafı boş olduğu için fazla ağırlık bindirmemek gerekiyor, o nedenle sevgili kitaplarım misafir evinde durmak zorunda kaldı :(( En alttaki resme bakıp bir iç çektim....

    YanıtlaSil
  3. Olsun sen de kendi misafir evine sık sık konuk olursun böylece :)

    YanıtlaSil
  4. Yaa Ahucuğum,yaratıcılığın sınırı yok,ben de her gördüğümü yapmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Bu tarz kitaplarda benim favorilerim olmustur hep, soguk kis gunlerinde evlerimizi boyle sicacik dekore etmek nede keyifli...Tavsiye edebilecegim, benimde gelmesini bekledigim baska guzel bir kitap; Romantic Prairie Style...Bir arkadasim Turkiye´ye gidiyor ondan bulabilirse Selin Kutucular´in Buyukada Yemekleri kitabini getirmesini istedim, umarim bulur. TRT`de yemek programini severek izlemistim.Bol kitapli gunler diliyorum. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Alaçatı biliyorsun ben renklere aşığım.Bu yıl beyazı da çok kullandım ama sanırım kırmızıları pembeleri de çok özledim.Umarım senin de kitapların en kısa sürede eline da ulaşır bize tanıtırsın.

    YanıtlaSil
  7. 2.kitabı kıskandım doğrusu...
    keyifle oku:)

    YanıtlaSil
  8. bunlar çok ama çok güzel..keşke buradan da satın alma imkanımız olsa..

    YanıtlaSil
  9. en sevdiğim şey dekorasyon dergilerini oturup saatlerce karıştırmak, hayaller kurmak...keyifli okumalar cnm, sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. çok güzel kitaplar.yılbaşı masası için değişik fikirler varsa paylaşırmısın? iyi okumalar:))

    YanıtlaSil
  11. mutlu bayramlar coletteciğim:)

    YanıtlaSil