About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

20 Eylül 2010 Pazartesi

SIRAMI BEKLİYORUM






      Bu postu yayınlama kararımı sevgili Cepaynası hızlandırdı.Onun Viyana'da fotoğraflarını çekip bizlerle paylaştığı goblenlerin yanında benimkiler pek bir gariban  kaldılar ama daha güzellerini de işledim bu yaz biliyorsunuz.burada
     Country Girl bu yıl işlediğim goblenim,diğerleri bir kaç yıl öncesine ait.Yerlerini yenilerine bıraktılar ve biraz dinlenecekler ta ki sıra yeniden onlara gelene dek...Tavan arasına kaldırmadan önce fotoğraflarını çekip sizlerle paylaşmak istedim.
Sevgiyle kalın...

11 yorum:

  1. coletteciğim,
    seninkiler çok daha zahmetli bence...
    çok güzeller,özellikle kızlı olanı:)
    ellerine, emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler sevgili Cepaynası çok naziksin :)

    YanıtlaSil
  3. Bu tam bir sabır işi.. emeğinize sağlık.. küçük yelkenliye bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba sevgili Collete,
    bunların hepsi birbirinden güzel bence tavan arasına kaldırılmayacak kadar değerliler sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Kıyma onlara colletecim ;) hep gözönünde durmayı hakediyorlar..senin emeğin nede olsa..

    YanıtlaSil
  6. Bu kadar emekle ortaya çıkan bu güzellikler, tavan arasında saklanmamalı. Evinizin dekorasyonunu bilmiyoruz ama country tarza yakın ise bunlara mutlaka bir yer bulunabilir:)

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler arkadaşlarım benim acemi işlerime daha güzeli emeğime söylediğiniz güzel sözler için.Sevgili DEKOR GURU evim country tarzına yakın,hatta önümüzdeki hafta başlayacak tadilattan sonra daha da yaklaşacak sanırım.Yeni bir macera bizi bekliyor birlikte göreceğiz bakalım :)Sevgiler ve güzel yorumlarınız için tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Oyy,maşallah öğretmenim! :)
    Yüreğinle işlemişsin belli ki,çok tatlı görünüyorlar.Ellerine,emeğine sağlık..

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler hamarat kelebeğim:)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, sizi yeni keşfettim hepsi çok güzel...Tebrik ederim. Goblenlerden benimde var fakat biliyorsunuz cam yapılmıyor çerçevede. Peki temiz kalmaları için yada temizliği için yaptığınız bir yöntem varsa benimle paylaşırmısınız? Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  11. Aaaa mat cam koymuşlar galiba yeni dikkat ettim. Benimkileri elyafla biraz şişirip öyle bıraktı camcı, ben de öyle daha canlı geldiği için diğerlerinide öyle yaptırmıştım,hay allah...

    YanıtlaSil