About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

22 Temmuz 2010 Perşembe

ZORLAMA NİYE


Rahat ve konforlu kanepeler,zorlama olmaksızın tesadüfen biraraya gelmiş gibi görünen aksesuarlar,renk ve ışık cümbüşü...Benim dekorasyon anlayışımı oluşturan unsurlar bunlar,yoksa akrabaları konu komşuyu memnun etmek için satın alınmış  evde de mağazada da dursa anlam kazanmayacak olan mobilyalar -ne kadar tasarım da olsalar- ilgimi çekmiyorlar...Sizleri İngiliz Country stiliyle dekore edilmiş yazlık kulübelerle (cottage)başbaşa bırakıyorum.





 

                                                              Görseller  Comfortable COUNTRY

3 yorum:

  1. Country tarzına ben de bayılıyorum ama nedense o havayı yakalayamıyorum gibi geliyor. Bana çok sıcak geliyor, bir kere, ortam yaşıyor, yani bakınca buralarda devamlşı birileri oturup kalkıyor diyorsunuz, bilmem anlatabildim mi, şu kanapelere biraz daha bakmalıyım:)

    YanıtlaSil
  2. Pastoral renkler,bol keten kılıflar illa ki el emeği göz nuru ...Banucuğum senin evin öylesine hoş ki...Kanapelere bakmak da oturmak da serbest :)))

    YanıtlaSil