About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

16 Temmuz 2010 Cuma

ŞEHİRDE BALKON SEFASI


Biz İzmirliler için evimizde balkonun yeri ayrıdır.Ev ne kadar geniş olursa olsun yazın tadı balkonda çıkar; çoluk çocuk balkona doluşuruz.Eh herkesin şöyle bahçeli mahçeli yazlığı yok ne de olsa hem olsa da yakında değilse her gün işe nasıl gidilip gelinecek değil mi ama?Hoş son zamanlarda klimaların ev içini püfür püfür serinletmesi nedeniyle balkonları camlatıp kapatma modası da aldı başını gitti ama ben yine de eski zamanların bol sardunyalı,küçücük de olsa masalı sandalyeli- asıl önemlisi-bol sohbetli balkon sefalarını seviyorum.Evim bahçeli olmasına rağmen küçücük balkonumu küstürmedim;onu da süsledim.
Sizi şehir bahçeleriyle başbaşa bırakıyorum.




Bu da benim küçük balkonum.

   Görsellerhttp://community.livejournal.com/my_handmade/
http://thepaintedgarden.blogspot.com/2010/07/lets-go-to-vintage-flea-market.html

10 yorum:

  1. hepsi çok tatlı
    sizinkindeki yasemin mi en sevdiğim çiçektir ne de güzel büyümüş

    YanıtlaSil
  2. balkonlar yaz-kış nefes aldığımız yerler... bahçesiz olunuyor da balkonsuz olunmuyor sanki :)
    minicik çatısı ve dolu dolu çiçekleriyle ne de hoş görünüyor balkonunuz... sükuneti ve kuytulukta huzur bulmayı vaadediyor gibi...

    YanıtlaSil
  3. Negüzelmiş balkonunuz, yaseminler de mis gibi kokuyordur :)

    YanıtlaSil
  4. böyle görünce çok hoşuma gidiyor ama,akşam eve varınca kanepeye uzanmak cazip gelince balkonu kullanamıyorum ben:))

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler arkadaşlar.Tülinciğim ben de senin çektiğin fotoğraflara bayıldım ama Teddy'nin fotoğrafını bir türlü açamadım,hoşgeldin canım.Mineciğim balkonumu saran yasemin,yaz-kış yeşil kalan Arap Yasemini,Ruşen hanım size katılıyorum balkonsuz olmaz,onlar evlerin gözlük takmamış gözleridir:)Sibella hoşgeldiniz,ben de Bodrum'un begonvillerini pek severim.Sevgili Cepaynası balkona bir şezlong atıverin günün yorgunluğu üzerinizden akıp gitsin. Güzel yorumlarınız için tekrar çok teşekkürler...Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  6. En güzeli de sizin ki...))Sevgiler.Aida

    YanıtlaSil
  7. Bu sene balkonda pek vakit geçiremiyorum ne yazık ki, ama resimleri görünce imrendim doğrusu... mis kokulu yasemin çiçeklerinin arasında benim içinde oturun olur mu, keyfiniz bol olsun ;)

    YanıtlaSil
  8. çok hoş resimler.Senin küçük balkonunda tıpkı büyük bir bahçe gibi yemyeşil....
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Balkonlar çok güzel :) içim açıldı. Küçük balkon kocaman bir bahçe olmuş :)

    YanıtlaSil