About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

3 Haziran 2010 Perşembe

Kırkyama (patchwork ) yatak örtüsü




Posted by Picasa

Bu yatak örtüsüne başlayalı neredeyse 3 yıl oldu ama yorganlama aşaması sıkıcı geldiği için maalesef yarım kaldı .Umarım yakın zamanda biter.Ben yine de sizinle paylaşmak istedim.
Sevgiler...

5 yorum:

  1. çok güzel görünüyor, dilerim çabucak biter ve güzel günlerde kullanırsınız...
    bu arada, yorganlama bölümünün başkalarına yaptırılabildiğini okumuştum bir yerlerde... belki bu sıkıcı safhayı böylelikle kolaylaştırabilirsiniz... sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Ruşen hanımcığım,-eğer biterse- bu oğlumun çeyizi olacak :)Yorganlama için kurstan arkadaşlar birkaç yorgancıyla görüştüler ancak çok yüksek fiyatlar istenince biz de vazgeçtik.Artık kısmetse oğlan evlenmeden biter inşallah :D

    YanıtlaSil
  3. Sevgili colette bunlar harikaymış.İnan ben büyük parçalara bitiremem diye başlayamıyorum,cesaret edemiyorum.Hep küçük parçalar,yastıklar denedim.Elinize sağlık çok güzel buda, yorganda.Yorganlama için tekrar kursta haca yardımı alsanız diyeceğim.Oradaki büyük masalarada kolay seriliyor evden daha rahat çalışılır kursta.Bir arkadaşta yardım etse çabucak biter.Tekrar kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  4. Aslında en zorunu bitirmişsiniz kolay kısmında takılmışsınız
    Yaptığınız örtünün nasıl bir emek gerektirdiğini biliyorum
    Umarım bitirmiş güzel günlerinizde kullanmaya başlamışsınızdır

    Kırkyamayı seviyorum
    Bitmeyi bekleyen yarım işlerim beni bekler yıllardır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ayşe :) -bilmem adınız bu mu ? ben öyle sandım - hoşgeldiniz,ne iyi ettiniz ! Benim bünyemde ezeldenberi var olan ''maymun iştahlılık '' bu işte de kendini gösterdi :( Bitecek ama çaresi yok bitecek... Yine bekleriz ,her zaman bekleriz,sevgiler!

      Sil