About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

27 Mayıs 2010 Perşembe

KISKANIRIM SENİ BEN


Abla kalk minderimden lütfennn!
Eh sen bilirsin,ben de senin yatağında yatarım :)))
Posted by Picasa

Keşkül'e bir haller oldu,hiç adeti değilken Simi'yi deliler gibi kıskanıyor.Simi aslında oğlumun kedisiydi ama abisi yurt dışına eğitim için giderken bu şirineyi bana bıraktı.Şimdi birbirlerine kavuştular tabii Keşkül bu durumdan hiç hoşnut değil,oğlumu paylaşamıyor.Dikkati üzerine çekmek için Simi'nin minderine sığmaya çalışıyor,onun gibi kucağa geliyor:)Onun 30 kg.olduğunu düşünürseniz benim ne hale geldiğimi tahmin edebilirsiniz...Fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere Simi Keşkül'ü yatağından kaldıramayınca o da gidip onun yatağına yatıyor...Bu yaramazlar insanda stres filan bırakmıyorlar,o kadar içten ve saflar ki...İyi ki varlar ,Tanrım bana bu sevgiyi bahşettiği için şükürler olsun.Hayvan sevgisi bir gönül zenginliğidir,insanın kendinden başka bir varlığı sevebilmesi sözcüklerle anlatılamayacak kadar büyük bir mutluluktur....
Sevgiler...

5 yorum:

  1. afacanlar,
    nasıl da sığmış küçücük yatağa :D

    çok tatlılar maşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, Özgeciğim çok tatlılar gerçekten,bu arada 3.eleman sokak sokak sürttüğü için bu karelerde yer alamadı:)Ben de Duck'ın günlüğüne bayıldım okurken çok güldüm ve zaman zaman Duckta Keşkül'ü gördüm.

    YanıtlaSil
  3. Şunların haline bakın yaaa. Çocuk gibiler :) yerim sizi benn. Gerçekten onların sevgisi bambaşka. İyi ki varlar hayatımızda :)

    YanıtlaSil
  4. canım benim onlardamı kıskanıyor,,çok şeker,bahçeye bayıldım bu arada):)

    YanıtlaSil
  5. Meraklı Beti,Yeşim kızlar size çok teşekkür ediyorlar:)))
    Meraklı Beti bahçeye çaya beklerim o halde,teşekkürler canım .

    YanıtlaSil