About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

21 Mart 2010 Pazar

Fincan koleksiyonum



Aslında ruhumda toplama,biriktirme yok,yani koleksiyoner ruhum yok...Çok kıymetli dergilerimi,kitaplarımı dahi isteyen arkadaşlara sakınmadan verebilirim ama...İş kahve fincanı toplamaya gelince içimde uyuyan koleksiyon canavarı uyanıyor.Seviyorum renk renk biçim biçim porselen fincanları.Sırf bu nedenle İkea'dan şu orta sehpayı aldım ve içine cicilerimi yerleştiriverdim.Bir kısmını tabii,benim evim züccaciye dükkanı değil,sıkılınca biri dolaba kalkıyor diğeri sehpaya kuruluyor çalımla...
Fotoğrafçılığım pek başarılı değil evi çok çocuklu bir kadının her an yaşayan,bir anda dağılan bir anda karışan evi olarak görün.

9 yorum:

  1. Ah ah porselen fincan deyince içim acıyor. Anneannemin, annem doğduğunda lohusa şerbeti ikram ettiği porselen fincanlar vardı, 4 fincan 6 tabak kalmıştı, incecik, baktığında diğer tarafı görünüyor. Buraya taşınırken eşyaları bir köy evinde depoladık, ev tadilatı bittipte eşyaları aldığımızda bir sürü koli eksikti, annemin porselen biblo kolleksiyonu dahil, hiçbirine yanmam da anneannemin fincanlarına hala yanarım. Düşün annem 76 yaşında:((
    Sehpanı çok sevdim, kimbilir belki birgün ben de edinirim böyle bir tane, ıncık cıncığım çoook:))

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Banu,fincanlarımı ve sehpamı beğendiğin için,en çok ta sayfama konuk olduğun için...
    Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  3. Bende fincan düşkünüyümdür hatta hastası. Sizin fincan kollaksiyonunuza bayıldım çok güzeller.

    YanıtlaSil
  4. harika olmuş... yaşamın ta içindeler artık... yuvaları da pek bir korunaklı...elinize sağlık... iyi ki almışsınız bu sehpayı... çok güzel... çok.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Ruşen hanım,bence de yatıp uyumasınlar bizimle yaşasınlar öyle değil mi?

    YanıtlaSil
  6. Çoook güzel olmuş fincanlar orada..

    YanıtlaSil
  7. sehpa ve içindeki fincanlar çok hoş ve dekoratif olmuş... çok beğendim...
    ne kadar zevklisiniz...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil