About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

21 Aralık 2015 Pazartesi

İnstagramdan ....










İnstagram blogların pabucunu dama attı diyorlar ama ben buna katılmıyorum ...
Bir defa instagramda her şey o kadar çabuk tüketiliyor ki beğendiğiniz bir paylaşımı geri dönüp yeniden incelemeye fırsatınız olmuyor.

Bir de sonuçta instagram akıllı telefonların, tabletlerin bir uygulaması küçücük ekranda fotoğraftaki detayları ,sıcaklığı hissetmeniz olası değil. Gözünüz daha iyi seçebilsin diye ışık ayarlaıyla oynayacak,sıcaklığı yok edecek ,her bi şeyi mümkün olduğunca beyazlatıp sadeleştireceksiniz. Hayatın detaylarla güzel olduğuna inanan benim gibi eski kafalı biriyseniz bloğun tahtına instagramı oturtmanız mümkün değil.

Size instagramda yayınladığım, kah tabletle ,kah fotoğraf makinemle çektiğim Yılbaşı fotoğraflarımdan bir seçki yaptım .Bilmem beğenir misiniz ?

Yeniden görüşene değin 
Kalın sağlıcakla !

24 yorum:

  1. Mutlulukla kalın.
    Sevgilerimle ^-^

    YanıtlaSil
  2. Senin karelerden nerede olursa olsun sıcaklık yansıyor Nilgün Abla.

    YanıtlaSil
  3. Ben de ''bloğun yeri ayrı'' diyorum. Sohbet tadında paylaşımlar başka nerede olabilir? Çok güzel kareler.

    YanıtlaSil
  4. Samimiyetle, kahve-su ikilisi, kek-pasta, fincan, ayaklar; ayak parmakları ile pembe, turkuaz ve beyaz objelerle doldurulmuş birbirine benzeyen dünyaların fazlalığını görünce; ayak dahi basmadım İnstagrama, Tumblr'e ve dahi benzer yerlere! Bloglar miyadını dolduruyor olsa da emek ve düşünce yoğunluğu ve özen açısından çok daha değergözümde... (Benim gibi çok abartmamak kaydıyla tabii)

    İçindeki enerjiyi bilen; sıcaklığını hisseden ve kokusuna ve dokusuna aşina biri olarak, evinizin yılbaşı atmosferini yansıtan bu hallerini çok sevdim :) Bu görsellerin çekilmesine vesile olan İG' ye de bu defalık teşekkür borcum var ♥

    Evinizin ışıltısı ve sıcaklığı her yere yayılsın İnşallahh ♥

    YanıtlaSil
  5. Beğenmez miyim. Her yer de beğenirim. Ama blogları uunutmayalım.

    YanıtlaSil
  6. Nilgün hanımcığım, bütün yaptıklarınız, renk seçimleriniz, düzenlemeler hepsi güzel, zarif, hem de işlevsel.
    yılbaşı kumaş çamınız müthiş güzel ve evladiyelik olmuş. ben de, ürettiklerinizin güzelliğine, ışıltısına, sıcaklığına ulaşacak günler göreceğimiz ümidiyle hep diliyorum. lütfen bloğu ihmal etmeyiniz. sanırım benim gibi daha pek çok kişi bloglarla yetiniyor / ancak yetişiyor. sevgilerimle e.t.

    YanıtlaSil
  7. blogların yeri hep başka olacak bende. İnstagram konusunda aynı düşüncedeyim, çabu tüketilen hiç bir şeyi sevmiyorum bende. O yüzden bizler tam gaz bloglara devam:)
    seni de evini de hele bu aylarda çok çok çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  8. Bloglar tabii ki çok güzel. Ancak Instagramsız da olmuyor. Şöyle bir durum var; sen her yerde güzelsin. :)

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Nilgün,

    Bir umutla başlar her güzel gün. Gün güzel olunca umut da özel olur. Her yeni gün sana umut getirsin. Umudun sevgi, sevgin sonsuz, sabahın aydın olsun. Günaydın. Görselleri Blog'a aktardığın için teşekkür ederiz. Böylece el emeği ürünlerini ayrıntılı izleme olanağımız oldu. Her şey çok güzelde, çoraplara bayıldım. Kesinlikle bu sana bir atasözünü anımsatmasın. Dost başa..... ile başlayan, sen bizim başımızın tacı, gönüllerimizin sultanısın. Teknolojiyi göz ardı etmemiz mümkün değil ama içine girip dağılmamak gerekiyor. Şimdilerde gençlerin duygularını sembollerle ifade ettiği gibi love, slm, ok, bye galiba bize uygun değil, eğer bu nostalji ise evet. BBc'nin bir dergisinde; yapılan araştırmada; Nostaljinin bir zayıflık olmadığı, aksine akıl sağlığı için önemli bir etken " anlam sağlayan bir kaynak olarak değerlendirildiği, hafızada pozitif duygular deposu olarak değerlendirildiği belirtiliyor. Geleceğimizle daha iyi baş etmememizi sağlayan da işte geçmişimize karşı duyduğumuz bu güçlü duygulardır. Bir sözünle bendeniz galiba bir hikaye yazdım. Biz seni ve postlarını çok seviyoruz. Seni burada her daim bekliyor olacağız. Her şey gönlünce olsun. En kocamanından sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. bu güzel kareleri yeniden burda detayları ile görmek mutlu etti beni de..
    emelinde dediği gibi senin evine yılbaşı çok ama çok yakışıyor..
    mutlu kal sevgiyle kal tüylülerinle sıcacık kal..

    YanıtlaSil
  11. Fotoğrafların her zaman ki gibi sıcacık. Blogumuzun yeri bir başka!kim ne derse desin..

    YanıtlaSil
  12. Sıcacık sevgi dolu arkadaşım , fotoğraflarına bakmak , yazılarını okumak , yorumlamaya çalışmak çok zevkli ve paha biçilemez 😘🎄🎁🎉💚🐈🎶🐕❄⛄🎀💞

    YanıtlaSil
  13. Sen çekersin de beğenmez miyiz arkadaşım. Umut, sevgi yansıtan, sıcacık kareler.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. Υπέροχη διακόσμηση !!!!!!!!!
    Πολλές ευχές από Ελλάδα !!

    YanıtlaSil
  15. Bu fotoğrafları İG de minik halleri ile görmüştüm ama burada büyük ve detaylı görmek çok daha büyük zevk veriyor.Sıcacık ve zevkli dünyanızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  16. Hemde çok beğendim Nilgün hanım pisilerinize bir başka beğenim var çok şekerler :) kısacası herşey çok güzel...

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Nilgün,

    Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu yıllar.

    YanıtlaSil
  18. hepsini görüyorum ing de ve bin kere "emel bunu çok beğendi"babında 5-6 kez üst üste like yapıyorum:)
    O battaniye ören ellerini öperim.
    Mutlu seneler Nilgünüm!

    YanıtlaSil
  19. Beğenmek ne demek bayıldım hatta Nilgün hanım zevkle takip ediyorum sizi, mutlu yıllar dilerim. Annenize sevgiler...

    YanıtlaSil
  20. Olsun, senin güzelliğin, evinin sıcaklığı, ince zevkin nerede, nasıl olursa olsun saklanamıyor, açığa çıkıyor hep bir yerlerden, yine de güzeller, yine de "sen"ler..

    YanıtlaSil
  21. Nilgün hanımcığım.........O battaniyenin renklerine, modeline bir örgücü olarak bayıldım.ellerine sağlık.sevgilerimle emel.

    YanıtlaSil
  22. çok güzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık...sevgiler..

    YanıtlaSil
  23. Nilgün hanım sizi evinizi fotoğraflarınızı bahçenizi kedileri hepsini seviyor ve beğeniyorum fotolar harika kumaş çama bayıldım bloğa devam sevgiler

    YanıtlaSil