About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

9 Haziran 2014 Pazartesi

Bir anne düşünün ki...






Bir anne düşünün ki çocuğu okuma - yazma öğrenince ilk okuduğu kitap anneciğinin yazdığı kitap olsun istemiş ve çok sevdiği hayvanları konu alan bir çocuk hikaye kitabı kaleme almış! Bu anne hayvanları gerçekten çok seviyor -göstermelik ,yapmacık bir sevgi değil - tüm görsellerini kendi çizdiği hatta kendi olanaklarıyla bastırdığı kitabının tüm gelirini SOKAK HAYVANLARI'na bağışlıyor. Derneğimize başvurduğu zaman inanın çok duygulandık. Başkanımız sevgili Fevziye ÖZKAN ve üyeler olarak kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır biliyoruz sevgili Gamze ERTEKİN  seni  can-ı gönülden kutluyoruz ...

Sevgili dostlar bu kitabı satın aldığınız taktirde ödediğiniz her kuruş sokak hayvanlarına harcanacaktır. İletişim için " http://www.sehayder.com/ " adresine mail atmanız yeterlidir. Kargo masrafı size ait olmak üzere adresinize gönderim yapılacaktır.

Desteklerinizi bekliyoruz.
Sevgiler...

9 yorum:

  1. nasıl güzel insanlar var ülkemde ♥ ♥ ♥

    YanıtlaSil
  2. Ne hoş bir fikir, bayıldım

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ediyorum doğrusu. Yüreğine ellerine sağlık güzel anne. Dilerim layık olduğu ilgiye kısa zamanda fazlasıyla ulaşır. Elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım elbet. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar guzel dusunmus ne hos bir fikir. Cook begendim :)

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar güzel düşünmüş..Mutlaka kuzular için alacağım bende..Ama ne kadar mutlu oldum anlatamam..Demekki yarınlar güzel olacak..Emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
  6. şapka çıkardım,çok güzel çok

    YanıtlaSil
  7. Tebrik ederim, böyle duyarlı ve hassas insanlar oldukça, ne insanoğlunun, ne de hayvanların sırtı yere gelmez.

    YanıtlaSil
  8. harika.. Böyle düşünceli zarif insanlar oldukça daha bir umutlu bakıyor insan hayata...

    YanıtlaSil
  9. Hayvanlar için bir şeyler yapan insanları görmek beni umutlandırıyor. Harika bir proje, mutlaka herkes edinmeli.

    YanıtlaSil