About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

20 Mart 2014 Perşembe

Hoşgeldin bahar !




Bu gün İlkbaharın resmi başlangıcı.

Hava öylesine güzel ki anlatamam.Sabah yürüyüşü sonrası hafif bir kahvaltı yaptım ve "başlasın bahçe işleri" diyerek ılık ılık yüzümü okşayan güneşe, bahçemi şenlendiren börtü böceğe ,yeni yeni uyanan mor salkıma ,çalı güllerime ve daha adını bilmeden alıp diktiğim çiçeklerime "günaydın ! " dedim.

Hayat güzel ,yaşanan her anın değerini bilerek sahip olduklarımıza şükrederek yaşamak lazım!
Şükürler olsun ki bu yıl da bahara erdik,şükürler olsun ki sağ ve sağlıklıyız ,sevdiklerimin iyi haberlerini de alıyorum.
Eee daha ne olsun ki?

Hoşgeldin bahar la lal la !!!









Hali hazırda tamamlanmayı bekleyen ufak tefek projelerim de var. Bir tanesi eğer başarılı olursam - uzun süredir gerçekleştirmeyi istediğim bir şeydi - beni çok mutlu edecek. Başka ipucu yok,bekleyeceksiniz artık .)))

Herkese miss gibi , güzelliklerle dolu bir gün dilerim.
Kalın sağlıcakla!

18 yorum:

  1. Hava bizim buralardada çok güzel Nilgün hanımcığım ama çiçekler ve mor salkımlar hala açmadı sadece bazı meyve ağaçları çiçeklendi.Şükürler olsun bu baharıda gördük.
    Projenizin çok güzel olacağından eminim şimdiden ellerinize sağlık.
    Sevgilerimle çok öperim..

    YanıtlaSil
  2. ayy içim açıldı yine....benim bahçem bu yıl darmaduman:(

    YanıtlaSil
  3. Ahh bayılıyorum bahçenize, çiçeklerinize, evinize, güzel dört ayaklılarınıza ♥ Sağlık, huzur ve bol bol güzel anılarla dolu olsun bahar :)

    Bizi sorarsanız, az önce kara camlı ofisimizin dışına çıktım 5 dakika kadar, hava almak için... Güneş var gibi, mevsimler farketmiyor günümüzün 10 saatinde :/

    Darısı başımıza, umarım ileride biz de mevsimlerin farkını görebileceğimiz, tadını çıkartabileceğimiz bir yerde yaşarız ♥

    YanıtlaSil
  4. Mor salkım! Çok severim; gerçi mor olan herşeyi çok seviyorum galiba:) Apartman dairesinde bahçe şansımız yok ne yazık ki. Biz de balkon çiçeklerimizle ilkbaharı selamlıyoruz sevgili Coletté. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Nilgüncüm nasıl özeniyorum sana! Mete ye hep anlatıyorum şöyle güzel evleri var böyle güzel bahçeleri varbirde çok güzel gülen gözleri var diye ekliyorum sonuna💐🙋 ipad ile çok zor yazıyorum yazı hataları için özür💐neyse geçen gün ing de bulmuş eklemiş seni🙆💐artık direk okuyacak ben şişirdim kafasını çünkü, mor salkımları öperim, yürüyüşten sonraki hafif kahvaltıya selam eder, şükür dua ne varsa yürekten sana gönderirim.

    YanıtlaSil
  6. Ben de ilk defa bu yıl baharı böyle karşılıyorum, la la laa, talla laa hatta..Çok sıkılmışız bu kış, hoşgeldi bahar, sefalar getirdi, la la laaa

    YanıtlaSil
  7. hoşgeldin dostum la la la!
    ne güzel şey bahar,ne güzel şey neşe
    dünya mutluluk günü bugün,kutlu olsun

    YanıtlaSil
  8. bahçe projeleri mi ? çok meraktayım... bahçe işleri, güzel de yorucu, ama ellerimi toprağa sokmaya bayılıyorum, saksıların topraklarını değiştirdim... 4 gündür mesai şeklinde bahçedeyim :))) sana kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  9. bahçe projeleri mi? meraktayım. bahçe işleri güzel ama çok yorucu, tam 4 gündür mesai şeklinde bahçedeyim, saksıların toprağını değiştirdim, elimi toprağa sokmaya bayılıyorum. sana kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  10. Ah ah bahçeyle, toprakla uğraşmak ne güzeldir. Vücut yorulur ama ruh doyar, dinginleşir. Her türlü bitkinin günden güne gelişmesini, çiçek açmasını, filizlenmesini görmek bir mucizeyi izlemek gibidir.

    YanıtlaSil
  11. Nice baharlara sevgili arkadaşım. Sağlıkla, sevgiyle...İşlerinde kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  12. Gerçekten hava mis gibi evde durunca içim şişiyor wallahi...bahar geldi gelmesine de keyfimizi kaçıracak illaki bir haber çıkıyor. Hakkımızda hayırlısı Colette'cim. Mutlu haftasonları.

    YanıtlaSil
  13. Çiçeklerinizle nice baharlara...

    YanıtlaSil
  14. nilgün hanımcığım.....allah daha nice baharlar eriştirsin böyle güzel insanları....bahçene ,çiçeklerine mor salkım ağaçına yaşadığın şehrine şu anına bu gününe şükürler olsun.kolay gelsin.sevgiyle kalın.emel.

    YanıtlaSil
  15. evet ya bahar geldi, hoşgeldi, burada da çiçekler açtı:) yeni projelerinde başarılar diliyorum
    sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  16. Mor salkımlara selam ;) Yaseminlerden var mı haber???
    Baharınız bol olsun, güneşiniz de...
    Proje için meraktayım, belki fısıldarsınız başka bir sosyal alemden :))) Olmaz di mi, torpil ayıp di mi :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  17. sevgili colette
    kiskandim deseem ayip olurmu?
    galba benim yaz evime gitme zamanim gelmis:)))))))
    canim arkadasim...dostum
    saka bir yana nisanin ilk haftasini bekliyorum
    ayni sitede oglum oturdugu icin gidiyorum ..ama kendi avimide ozledim
    cok isim var cokkkkkkkkk
    ama gozumde buyumuyor..hatta beni hayata daha cok bagliyor
    mor salkimlarina benden selam soyle..
    bakmaya doyulmuyor ..
    havasina,cicegine,yoldan gecen kedisine ,,kopisine
    herkeze selam olsun..opuyorum seni

    YanıtlaSil
  18. Mor salkımlarım seninkilere yetişecek gibi, patladı patlayacaklar :)
    Ama daha bahçeye el atacak kıvamda değil havalar, gerçi ben de değilim ya, lakin bir sabırsızlık bir sabırsızlık, şöööyle dışarılara yayılmak, hamakta kitap okuyup uyuklamak için... :))))
    Bahar gelsin gül açılsın, ruhuma neşe saçılsın :))))

    YanıtlaSil