About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

30 Aralık 2013 Pazartesi

Takım tutmam arkadaş!






Hiçbiri aynı zamanda aynı yerden alınmadılar.
Biraraya gelince işte böyle renk renk çiçek bahçesi gibi oldular...

Hani yılbaşı gecesi iki başımıza olacaktık ya , bu gün "biz geliyoruz " diyen  şeker konuklarla güzel bir akşama hazırlanıyor evimiz! 
Bizi gülümseten gençler ,siz çok yaşayın e mi?

Menü aceleyle ama zevkle ,istekle hazırlandı.
Mercimek çorbası,
Lazanya,
Zeytinyağlı bakla,
Brokkoli salatası ,

Hem de sevgili Cheerfulmoon 'a verdiğim sözü tuttum ,olası (!)yılbaşı masası fotoğrafımı yayınladım. Dilerse buradan alıp bloğunda yayınlayabilir.

Öpüyorum kocaman hepinizi,daha tatlı hazırlayacağım.
Ne mi ? Elmayla bir şeyler uyduracağım işte... Biraz ceviz ,biraz tarçın ,şeker ve milföy hamuruyla...
Onu sonra anlatırım ...

Kalın sağlıcakla!


18 yorum:

  1. Bayılıyorum ama ben size :) Nasıl güzel görünüyorlar... Sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim.

    YanıtlaSil
  2. daha ne olsun harika bir menü ve süper bir sofra.keyifli zamanlar diliyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. bayıldımm bu sofraya ellerinize sağlık :) mutlu seneler diliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili blog kamşum, ne kadar güzeldi ne kadar keyifliydi bu yıl seni tanımak..Yeni yıl sizin evdeki 2 ayaklılara, 4 ayaklılara hepinize mutluluk ve huzur getirsin..Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Desene tam çiçek bahçesi olacak sofranız, harika...Şimdiden mutlu yıllar o güzel sofranın güzel insanlarına (ve tabii o güzel evin tüm kuyruklularına)

    YanıtlaSil
  6. Afiyet olsun. Hayırlı, sağlıklı bir yeni yıl olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Sofraniz cok guzel gorunuyor yine, hic vakit bulamiyorum ankarada daha yeni girebildim nete, simdiden mutlu yillar diliyorum size, sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl geçirin inşallah, Ankara'dan sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Afiyet olsun. Kızlarınız çok tatlılar maşallah. Benimde bir kedim vardı yakın zamanda melek oldu :( Bende bloguma beklerim. Üzerinde çalışıyorum hala :)
    http://icimdenngeldi.blogspot.com/ :) :) beklerim.
    MUTLU YILLAR :)

    YanıtlaSil
  9. Her zamanki gibi zevkli ve neşeli. Nilgün Hanım'cığım nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum.

    YanıtlaSil
  10. Harika bir masa, insana yaşama sevinci ve mutluluğu aşılıyor her detayınız sevgili Nilgün ablacığım. Ben de yoğunluğum olabilir düşüncesiyle şimdiden; Yeni yılınızı kutluyorum. Yeni yılda mutluluk, sağlık, neşe ve ağız tadınız eksik olmasın ailecek ve böyle güzel masalar da yenecek nice güzel yemeklere tatlı sohbetlere inşallah;) sevgi ve selamlarımla.

    YanıtlaSil
  11. Tüm blog dostlarıma ziyaretleri için çok teşekkür ediyor,yeni yıllarını kutluyorum.
    2013 yılında en büyük kazancım sizleri tanımak oldu,gittikçe genişleyen blog ailemize bu yıl sağlık mutluluk ve bol kazançlı günler dilerim!

    YanıtlaSil
  12. yeni yılda herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle

    YanıtlaSil
  13. lazanya tek başına yeter bütün gece bana :)))

    musmutlu bir akşam olsun!

    YanıtlaSil
  14. çok tatlısın sen:) Menü süper, bende gelecektim de, elmalıyı daha hazırlamamışsın, o sebeple, ııı-ıııh:) gelmem artık:)
    Yanaklarından öperim.

    YanıtlaSil
  15. Merhaba coooookk uzun zaman oldu blogunuza girmeyeli.. Kendim blog yazma isini beceremeyince okumaktsn da vazgecmisim ve unutmusum sevdigim bloggerlari.. Simdi tesaduf gordum sizi eski bir dostu bulmus gibi. Hani yillar sonra denk gelirsiniz ya eski dostunuza sohbeti icin can atarsiniz simdi o heycanla aksam olup kizimin uyumasini bekleyecegim sayfalarinizi acmak icin :) sevgiler.. Kirmizipanjurluev den burcu:)

    YanıtlaSil
  16. Merhaba coooookk uzun zaman oldu blogunuza girmeyeli.. Kendim blog yazma isini beceremeyince okumaktsn da vazgecmisim ve unutmusum sevdigim bloggerlari.. Simdi tesaduf gordum sizi eski bir dostu bulmus gibi. Hani yillar sonra denk gelirsiniz ya eski dostunuza sohbeti icin can atarsiniz simdi o heycanla aksam olup kizimin uyumasini bekleyecegim sayfalarinizi acmak icin :) sevgiler.. Kirmizipanjurluev den burcu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu sen benim severek izlediğim bir blog yazarıydın. Ara ara buralardan uzaklaşmak da iyi gelir ,ne de olsa malzeme birikir.
      Seni yeniden burada görmek beni çok mutlu etti,haydi dön artık blog dünyasına!
      Öpüyorum çok♥

      Sil