About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

17 Kasım 2013 Pazar

Bir yılbaşı evi...








Yılbaşı yaklaşırken - biraz zor da olsa - yavaş yavaş havaya giriyoruz.

Bu sabah yaklaşık 1 saat süren yürüyüşten sonra eve ter içinde dönünce dedik ki " demek ki hala kış gelmemiş ! " 
Ama olsun varsın takvimler kasımın 2. yarısını gösteriyor , şunun şurasında Yılbaşına 1,5 ay gibi az bir zaman kaldı. Blogları sıcacık Yılbaşı evleriyle şimdi donatmayacağız da ne zaman donatacağız?

Arşivime ne zaman kaydettiğimi anımsamadığım bu evle sizlerde Yeni Yıl ruhunu uyandırmaya çalıştım ,biliyorum ki sizin arşivlerinizde de yayınlanmayı bekleyen pek çok güzel fikir vardır. Haydi tam zamanı!
Hep birlikte geriye saymaya başlayalım!

Mutlu bir pazar dileklerimle!

11 yorum:

  1. var ya o kahvelerin başında ve o güzelim evin içinde olmayı çok isterdim.birde şömine yansa çıtır çıtır şahane olur :))
    havalarda ülkemde nereye gidiyor bilmiyorum.yeni yıl adına tek yaptığım arkadaşlarım arasında çekiliş düzenlemek ooldu.bloğumdada öyle bir etkinlik yapmak istiyorum ama sıra gelir mi bilmem:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Dolunay inanır mısın bu ev bende de aynı hisleri uyandırdı ve kalktım tarçınlı üzümlü kurabiye pişirdim . Akşamüzeri bize mutlaka gelen olur çayla / kahveyle yeriz dedim. Sahi sen gelir misin ?

      Sil
  2. beni unutmayinnnn:))))))))

    buralarda daha yeni kabaklar kalkti ortaliktan:)o kadar korkunc kapi onleri vardiki sormayin
    elim deyip bir turlu goruntuleyemedim..
    kopuklu kahve icin tesekkurlerrrrrr..nefisti
    kurabiyede ennfesti
    opuyorum sizleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni asla unutmayız Cihancığım!
      Afiyet olsun yine bekleriz .
      Cadılar günü,Şükran günü derken Yılbaşı geldi geliyor bizim için bol bol fotoğraf çeker misin lütfen !
      Sevgiler arkadaşım!

      Sil
  3. Evet İstanbul'da bugün 'yılbaşı da ne, daha çok var' dedirtecek kadar yazdan kalma bir hava ile gösterdi güzelliğini bugün. ama 1,5 ay desek de hemencecik geçecek biliyorum. o yüzden tam vaktiyken doyasıya tadına varmalı dekorasyonun, alışverişin değil mi :))
    Bu arada Sevgili Colette bu kapı süsü hikayesi aldı başını gitti :) Esen bir ödev ver dedi bak nerelere kadar geldik, katılım gayet iyi. ben de bunu daha ciddi bir hale getirelim dedim ve facebook sayfamda herkesin yaptıklarını paylaşması için bir albüm oluşturdum. en çok beğeniyi alan 1.olsun. bir de hediyesi olsun dedim ne dersin? fikrin ve düşüncelerin benim için değerli, ne düşünüyorsun nasıl olur? şimdiden teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Juliette nedense gözümden kaçan bu yorumuna geç yanıt verdiğim için kusuruma bakma :(
      Kapı süsü hikayesini yakınen takip etmekteyim ,sonucu merakla bekliyorum. Bence bloglarda kıpırdanma yapacaktır ?.Ayyy çok heyecanlıyım acaba kim kazanacak ?

      Sil
    2. şimdiden 5 tane güzellik yayında bile:) bende merakla bekliyorum bakalım en çok oyu kim alacak :)

      Sil
  4. Eveeet yine geliyor. Ohh resimleri görünce içim ısındı, teşekkürler.
    Dün farkına vardım ben de. Ezelden beri AVM'leri sevmem, artık sevmemek için daha çok nedenim var ya neyse, konunun tadı kaçmasın :)))
    Neyse dün mecburen Nişantaşı'nda bir AVMye girdim, aaaa yılbaşı temalı süslenmiş. Pek zevksizdi ama yine de kırmızı-yeşil-beyaz günlerimizin yaklaştığını fark etmemi sağladı. Kanımda baloncuklar başladı yani :))
    Uyku geldiğinden beri çamımı süsleyemiyorum, bu sene mutlaka bir şeyler yapmak niyetindeyim de, pisiciğimin hışmına uğramayacak ne yapabilirim diye gözlerim salonun içinde dört dönüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihal hanımcığım ben de bu yıl yılbaşı çamı süslemek yerine daha değişik projeler peşindeyim,bir tanesi bitti bitiyor :) Ama zaten bitince paylaşırım size de fikir verebilir .

      Sil
  5. ahh colette!

    bu sene sabredemiyorum biliyosun yazdan beri bekliyorum christmas'ı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmez miyim hiç ?
      En sıkı yılbaşıseverler biz değil miyiz ?

      Sil