About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

13 Eylül 2012 Perşembe

Boyacı Kedi Yeni Dönem Sergisi



Boyacı kedimiz ,güler yüzlü ,dünya tatlısı Şeydamız ... Bu fotoğrafı çektiğimden haberi yok,görünce kesin "ayyy Colettéciğim neden habersiz çektin? "diye sitem edecek :)


 Boyacı kedimiz ,Şeyda'nın partneri şeker Aslıcığım, Öyle içten" Nilgün Abla " der ki ,kurban olurum ben O'na !






Canım Bilgi hanımcığımın ekmekliği. Ellerine sağlık arkadaşım şahane şahane !


Bu sezon yapmazsam çatlarım,şu kuş evli masa lambasının güzelliğine bakar mısınız?


Atölye Beyaz'da görüp bayıldığım telefonluk. Yapamazsan alır götürürüm bunu eve. Şeydaaa! sergi bitince bu telefonluğu Atölye'de bulamazsan benim eve uğra :)



Bu yaz beni çok uğraştırdın ama değmiş,"Horozlu Dolap"


Klasiklerimiz ,Sütaş şekerlik ve süt şişeleri !


Boyacı Kedi sergisi bu hafta c.tesi gününe kadar Mavişehir Egepark'ta ziyarete açık. İnanın burada görecekleriniz benim fotoğraflarımdan çok daha güzel. Bir rüya gibi...
Günleriniz böyle güzel,böyle renkli geçsin,içinizdeki çocuk hiç büyümesin!
Kalın sağlıcakla!

54 yorum:

  1. hepsi profesyonelce boyanmış harika bir sergi görmek isterdim doğrusu sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuleciğim arkadaşlar adına çok teşekkür ederim. İzmirli Boyacı Kedilerden güzel Adana'ya sevgiler!

      Sil
  2. o kadar güzeller ki...
    orada olmak,
    her bir detayı didik taramak istedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Cepayna'm keşke,ben de seninle tanışmış olurdum :)

      Sil
  3. ne kadar güzel gözüküyorlar insan hepsini ayrı ayrı seyredip almak ister ellerine sağlık yapanların

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mine tüm İzmirli Boyacı Kediler adına sana çok teşekkür ederim. Sevgiler!

      Sil
  4. Ne güzel şeyler yapmışsınız.Bayılıyorum yetenekli insanlara,bloglarda yapılan ahşap boyamalara özenip bir sürü boya ve malzeme aldım.Önce tepsi boyadım fena değildi hatta gurur tablosu olarak bloguma koydum.Sonrası tamamen bir hüsran;kutu boyadım kapağı açılmadı,boya çok sıvı olmuş alacalı bulacalı oldu.Hatta,Şeyda Hanım'ın kursunu bile aramışlığım var.Olmayınca olmuyor herkeste aynı yetenek,bakış açısı olmuyor.Kıymetini bilin Colette'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Hümeyra kesinlikle yapabilirsin yılma bir daha dene ! Boya yapmadan önce kutuların kapaklarını mutlaka söküyorum ben,aklında bulunsun :)

      Sil
  5. Ben o kursa gelsem, size çay-kahve servisi yapıp çene çalardım sadece herhalde.
    yeteneksizin bayrak sallayanıyım colette'cim :)))
    Ama eserler mutteşem! Gerçekten ellerinize sağlık.
    Keşke orada olup bir kaç şey alabilseydim :)
    Sütaş şekerliklere bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşkolsun Ellam,kendine haksızlık ediyorsun. Çay kahve ikramına bayılıRdım ama o başka:))) Sütaş şekerlik mi? Sana boyadım gitti,adres bildir yeter. Öptük sizi!

      Sil
  6. merhaba colette ablacım malum zaman okul zamanı ve yeni eğitim sistemi berbat şu sıkıntılı günlerde bu güzellikleri görmek çok harika oldu ellerinize kollarınıza emeğinize sağlık serginizi yerinde gezip görmek ve tanışmak isterdim ,yapılan her ürün çok güzel benim gibi ahşap boyamaya meraklı biri olarak yapılan her ürünü büyük zevkle keyifle takip ediyor vede öğrenmeye çalışıyorum inşallah bir gün bende bu güzellikleri yapma vede öğrenme fırsatını bulurum.sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpilciğim tüm Boyacı Kediler adına sana çok teşekkür ederim. Sergiye gelmen hepimizi çok mutlu eder,bekleriz:)

      Sil
  7. Oraya, cebinde parayla gelip ne var ne yok alıp çıkacaksın!Başka türlü oran buran şiş dolan dur işin yoksa! Ne deyim ki - Ah ülen oralarda olmak vardı anasını satiyim !


    Koltuktaki oturuşunuzdan öte uyumun dekor renkleri ile uyumunuzun şahaneliği dikkatimi çok çekti! Elbette sezon açıldı borusunun da çalındığına herkes gibi ben de çok sevindim!
    Bakalım neler çıkacak o ellerden neler?

    Dilerim çok bereketli bir sezon olur herkes için!

    Sevgiler,



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili arkadaşım Nurdan hanımcığım,ne demiş ulu Türk büyükleri"parayla saadet olmaz" siz isteyin tükkan sizin,ben sizin için boyarım da boyarım.Hanım Ağa oturuşu bana yakışmış ama değil mi ? Sevgiler efenim!

      Sil
  8. Hepinizin ellerine sağlık, orada olup hepsine dokunmayı, tek tek incelemeyi sizlerle tanışmayı ne çook isterdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nohut'um keşkelere bir tane daha eklememek için en kısa zamanda seni İzmir'e bekliyorum!

      Sil
  9. ah colette, orada olsaydık ta hemen yanına
    gelseydim. arkadaşlarınla beraber ne güzel bir
    iş çıkarmışınız. kolay gelsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buketciğim Nohut'a yazdığımın aynısı senin için de geçerli. En kısa sürede İzmir'e bekliyorum seni de Pelin'i de... Sevgiler!

      Sil
  10. İstanbul'a da gelse ya sergi, çok beğendim, internet üzerinden satış yapılıyor mu merak ettim.
    Sevgiler İzmir'e :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpilciğim sipariş üzerine satış yapılıyor. Bunun için http://boyacikedi.blogspot.com/?spref=fb Şeyda hanımla iletişime geçebilirsin. Sevgiler!

      Sil
  11. Sayenizde bir sergiyi daha ucundan da olsa görmüş olduk.Hepinizin ellerine sağlık.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Hatiş'in Hobileri , Çok memnun oldum tüm arkadaşlarımın adına çok teşekkür ederim.

      Sil
  12. Colette hanım, ben de yarın Didim den serginizi, el emeklerinizi gezmek için geliyorum. Umarım siz de orada olursunuz da tanışırız :D

    Ellerinize sağlık fotolardan gördüğüm kadarıyla hepsi süper işler ama yarın inş. yakından görücem :D

    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel hanımcığım ben orada olamayacağım ama diğer Boyacı Kediler oradalar. Ben de sizinle tanışmayı çok isterdim ancak hala yazlıktayım,geliş gidiş çok zor oluyor. Sevgiler!

      Sil
  13. O telefonlukta benim de gözüm kaldı. Sizin yaptığınız dolap ise bu aralar çok istediğim bir şey. Tam bende böyle şeyler yapabilir miyim diye denemelere başlamışken, ilk sehpamı bitirmişken, bunları görmem beni daha çok heveslendirdi. Ellerinize sağlık çok çok özel şeyler hepsi. Oralarda olup, öğrenciniz olmak istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Seda hoşgeldin. Sanırım buraya ilk kez yorum bırakıyorsun-ya da ben kaçırdım affet- Ne iyi ettin de geldin. Senin de ellerine sağlık,keyifli boyamalar dilerim! Telefonluk bu sezon benim de favorim,çok boyayacağız kendisini :) Sevgiler!

      Sil
    2. Bir süredir takipteydim, ilk defa yorum yapmak kısmet oldu. Bulursam eğer kesin alacağım telefonluktan, sonuçları paylaşırım :) üzerindeki desenler konusunda tereddütüm var çünkü mazlemeleri aldığım yerde hiç görmedim o tarz, biraz araştıracağım. Sevgiler.

      Sil
  14. fotoğraflardaki herşeye bayıldım.. okul zamanında ben de bu tip uğraşlarla ilgilenirdim ama iş hayatı ağır geliyo hiç gücüm kalmıyo Colette Ablacım:( okadar özeniyorum ki anlatamam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Amphitrite çalışma hayatı zordur gerçekten,insan her şeyi yapmak ister ne zamanı yeter ne de gücü... Ben de şimdi içimde kalan her şeyi gücüm ve ömrüm yettikçe yapmaya çalışıyorum. Sevgiler canım!

      Sil
  15. Ne kadar güzeller, en güzeli bu bile diyemiyorum hepsi ayhrı bir güzel.
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Harikalar Atölyesi,çok tatlısın! Tüm arkadaşlarımın adına sana çok teşekkür ederim! Sevgiyle kal!

      Sil
  16. Çok güzel bir sergi olmuş.Emeklerinize sağlık.Bende İzmirdeydim.Ama zaman dar yapacak şey çoktu.Sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Canan Hanımcığım bilmez miyim? İnsan dar zamanda ne çok iş yapmak ister ama hiçbirine yetişemez. Sağlık olsun,bir dahaki sefere bekleriz ,sizi tanımaktan çok memnun oluruz Sevgiler!

      Sil
  17. Çok güzel hepsi emeği geçenlerin ellerine sağlık, yakından çok daha iç acıcı olduklarına cıvıl cıvıl durduklarına eminim;) hepinizin ellerine sağlık... Kursunuz da yapılanlar güzel olduğu gibi belli ki oradaki arkadaşlıklarınızda çok samimi, ne hoş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili gooogoook,ben hemen hepsinin ablasıyım ve bütün Boyacı Kedileri çok seviyorum. Atölyedeki hava inanılmaz güzel -maşallah!- saygı sevgi ve yardımlaşma üzerine kurulu. Bunca kursa gitmişliğim var bu kadar güzel ortam şimdiye kadar görmedim. Sevgiler canım,ziyaretin için tekrar çok teşekkürler!

      Sil
  18. hepsi çok güzeller ;))) orda olmayı çok isterdim hemde egepark burnumuzun dibindeyken :( ama işler güçler beni savurdu başka şehirlere... inşallah bir gün tanışmak dileğiyle coletteciğim...izmirli boyacı kedilere sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. Sevgili mathkece üzüldüm. Keşke orada olabilseydin,ne yapalım bir dahaki sefere. Sevgiler! Tüm İzmirli Boyacı Kediler adına sana kocaman yürek dolusu sevgiler!

    YanıtlaSil
  20. Serginin ilk günü oradaydım. Benimde gözüm seni aradı ama duydum ki düğünlere gidilmiş, kurtlar dökülmüş :) Resimleri görünce boyama aşkı geldi yine, maşallah boyacı kediler harika işler çıkarmış. Herbirinin eline,yüreğine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebiciğim heh heh ! Senden de hiçbir şey kaçmıyor yani:) Bir düğün bir İstanbul yaptım geldim iki arada bir derede . Yeni sezonda umarım fırsatın olur da Atölye'ye gelebilirsin. Çok öptüm canım!

      Sil
  21. Bayıldım bu sergiye. Orada olsam neye bakacağımı şaşırır uzun süre ayrılamazdım. Her şey çok zevkli. Bu tür işlerden fazlası ile hoşlanan biri olduğum için çok ilgimi çekiyor her bireri. Üreten, güzelleştiren eller dert görmesin diyor, daha nice güzelliklerle dolu çalışmalar diliyorum. Begonvilli Ev'den sevgiler, selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili komşum ben bile çoğunu Atölye'de görüyorum ama hepsi biraraya gelince öyle hoş oluyor ki hangisine bakacağıma şaşırıp kalıyorum. Tüm Boyacı kediler adına çok teşekkürler ,bizden size selamlar,sevgiler!

      Sil
  22. O çalışmaları o güzel şeyleri yakından görmek harika olurdu ama en azından buradan gördük, teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Natali haklısın,yakından çok daha güzeller. Asıl ben çok teşekkür ederim tüm arkadaşlarım adına! Selamlar sevgiler...

      Sil
  23. emeği geçen herkesin ellerine sağlık, hayran hayran baktım fotoğraflara .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm Boyacı kediler adına çok teşekkürler. Sevgiler ,selamlar!

      Sil
  24. Tüm işler el emeği göz nuru.Hazırlayanların ellerine emeklerine sağlık canım.
    Sevgiler...
    Not:''Dükkan pati'' bloğuna kelime doğrulama yüzünden yorum yollayamadım canım.Öyle anlaşılmaz harfler geliyor ki.Kaç kere denedim,gitmiyor.Tam anlaşılanı geldi diyorum o da gitmiyor.Bir bak istersen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Seval tüm arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Dükkan Pati'nin yorum ayarlarını değiştirdim ayrıca sanırım dükkanın ilk ziyaretçisi sen oldun,teşekkür ederim!Sevgiler,selamlar!

      Sil
  25. Nilgün ablacım; ziyaretlerime ancak başlayabildim, dolayısıyla bu güzelim sergiyi kaçırdığıma şiddetle üzüldüm. Bugün Cuma olaydı, yarın sabah 10.00 da oradaydım:( Neyse artık, sağlık olsun ama nefismiş objeler gerçekten.. Bu arada benim son postuma beklerim, haddim olmayarak senin konunla ilgili yazdım yani evimle ilgili, hatta senden de bahsettim:)) Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serapcığım sağlık olsun! Şubat mart gibi yine sergimiz olur,sana önceden haber veririm bu kez. Evine az önce ziyarete geldim,yorum bıraktım ,kaçtım ama kahve içmek için ayrıca geleceğim haberin olsun! Sevgiler!

      Sil
  26. Boyacı Kedilerin güzeli,iyiki varsın.Varlığın bizim için çok özel.Sergimizi sonunda bitirdik.Rüya gibiydi.Ama atölyemizi de çok özledik.Haftaya sezonu açıp,boyalarımızın,renklerin içine dalmak için sabırsızlanıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyacı Kedilerin en güler yüzlüsü ben de Atölyemiz'i çok özledim1 Ekim başı oradayım. Öptüm kocaman!

      Sil
  27. Çok güzeller,Ellerinize emeklerinize sağlık ;)

    YanıtlaSil
  28. Ellerinize sağlık izlemek bie müthiş bir zevk harika emekler.

    YanıtlaSil