About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Bir Kap Su / Teşekkürler TCHİBO








Siz zaten biliyorsunuz biz hayvanseverlerin kapılarında yaz kış sokak hayvanları için  bir kap su bulunur. Sabah -akşam tazelenen mamaları da... 
Tchibo'nun her hafta yenilenen teması bu hafta  kuyruklu dostlarımız için ne güzel sürprizlerle dolu bilemezsiniz. Ekonomik ama zevkli ve kaliteli ürünlerini severek aldığım bu markanın güzel jesti karşısında ne kadar şaşırdığımı ve bir o kadar da sevindiğimi anlatacak sözcükleri bulmakta zorlanıyorum.
'' Şimdi bu iki konunun birbiriyle ne bağlantısı var ? '' derseniz açıklayayım; Tchibo ''Sokak hayvanlarına gösterdiğim duyarlılıktan  dolayı bir kap suyla destek vermek istemiş '' ve bu güzel armağanını yollama nezaketini göstermiş.
Teşekkürler Sevgili Tchibo ,verdiğin desteğin sokaktaki canlar için ne denli önemli olduğunu anlatamam!
Tüm dostlarımın ve onların kuyruklu dostlarının güzel  bir gün geçirmelerini dilerim !


9 yorum:

  1. Aaaa çok iyi yapmış, gidip bakmak lazım:) biz de çok koyuyoruz bu kaplardan ama bazı insanlar utanıp sıkılmadan, bunları sigara izmariti söndürmek için kullanıyor biliyor musunuz? içlerine sigara izmaritini atı veriyorlar. Benim kedilerle ilgili postumu okumuşsunuzdur,y yalnız kedilere değil tüm hayvanlara elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama daha fazla duyarlılık lazım gerçekten:) Sizin adınıza çok sevindim:) güzel bir jest yapmış Tchibo:). Bravo.. Devir duyarlılık devri artık daha fazla insana yakışır hareketlerde bulunmamız lazım, sizler gibi duyarlı insanlar sayesinde bunu başaracağımızı biliyorum, sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Gooogoook ,sigara izmariti de atıyorlar -ne işlerine yarayacaksa -alıp atıyorlar,tekme atıp deviriyorlar... İnsanoğlunun hepsi değil ama ne yazık ki büyük kısmı çok duyarsız çook! Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. tchibo ürünlerini bende her zaman severek almış ve kullanmıuşımdır bu duyarlı davranışları için tebrik ediyorum. güle gülekullanın

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir jest gerçekten de. Tam yerini bulmuş:)
    Herkes güle güle kullansın.

    YanıtlaSil
  5. ne anlamlı bir hediye:))))Mama değil ama suyu biz de eksik etmiyoruz bahçeden ve bahçe dışından.

    YanıtlaSil
  6. Keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa.Beş senedir apartmanımızın bir kedisi var( otuz sekiz dairelik bir apartman)her dairenin kapısında kedi için mama ve su kabı bulunuyor.Herkesin evine giriyor dinleniyor ve gitmek istediğinde kesinlikle evde tutamıyoruz bizim kedimiz şanslı galiba.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  7. Biliyor musunuz Colette hanım bugün kızımla biz de Tchibo'daydık ve köpeğimiz Luca için lışveriş yaptık. Ne kadar güzel şeyler vardı ama...

    YanıtlaSil
  8. süperrr sana da Tchibo ya da teşekkürler.

    YanıtlaSil