About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

15 Haziran 2012 Cuma

Lütfen okuyun!

Sevgili dostlar bir süredir ahlak ve edepten nasibini almamış kişi veya kişiler tarafından ciddi bir mesai harcanarak şimdiye değin yayınladığım hemen her postuma ahlaka aykırı ve kişisel saldırı  unsuru içeren  yorumlar yapılmaktadır. Önceleri hiç önemsemediğim bu yorumlar aynı zamanda mail kutumda da gereksiz yer işgal etmeye başlamış ve yalnız şahsımı değil beni izleyen siz sevgili dostlarımı da aklı sıra hedef alan ve giderek dozu artan edep ve ahlaktan yoksun yazılar durumuna gelmiştir.
Bilişim suçlarının cezası bilindiği üzere çok ağırdır. Siz sevgili dostlarımın da istek ve arzularına uyarak bu yazıyı hazırladım. 
Beni merak edip arayan tüm dostlara teşekkür ederim. Bu kişi ya da kişilerin yorumlarını dikkate almayarak yoluma devam edeceğimi ,sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu ayrıca belirtmek isterim.
Sevgiyle kalın!

27 yorum:

  1. hey allahım yaaaaa :(( ne anlıyorlar bu insanlar bu tarz şeylerden..
    Bizde seninle birlikte olmaktan çok mutluyuz canım...

    YanıtlaSil
  2. Çok üzüldüm canım.Hayır,neden yapıyorlar anlamıyorum ki.
    Sıkma sen canını.Bizim için çok değerlisin.

    YanıtlaSil
  3. O ahlaksız - ahlaksızlar boş meydan bulup cirit attıklarını düşünüyorlarsa yanılmışlar! Sanal alemde bir defa iz bıraktın mı yıllar sonra da olsa o iz takip edilerek kaynağa ulaşılıyor.

    Bu ahlaksızlar mail attıkları her defasında sayısız iz bıraktıklarını bilmiyorlar mı acaba? IP no' su değişse dahi; her türlü bariyer atlanarak; elle konmuş gibi bulunuyor ve kulağından tutulduğu gibi atılıyor cezaevine...

    Tavsiyedir; klavye ahlaksızlığını bırakıp akıllı olsunlar , adam olsunlar!!!

    YanıtlaSil
  4. Allah akıl fikir versin. Seni seviyorum!!! Boşver dediğin gibi yola devam...

    YanıtlaSil
  5. Bunları neden yaparlar, ellerine ne geçer anlamıyorum .
    Bu yazıyı yazmakla çok iyi etmişsiniz , sessiz kalmamak lazım . Canınızı sıkmayın , yalnız değilsiniz . Bizlerde sizinle olmaktan çok mutluyuz , sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Canım..
    Adına çok üzüldüm ama şaşırmadım.Ortalıkta ki çirkin insanların sayısı son yıllarda(ne hikmetse)okadar çoğaldı ki tüm değerlerimiz ayaklar altında...
    Hele hele sizin gibi üreten,modern bir kadının böyle çirkinliklere mağruz kalması beni şaşırtmadı....
    Güzel bir sözle taamlayayım büyüklerimizin dediği gibi ''sen doğru ol,eğri kendini belli eder'' nihayetin de kendini böyle belli eden eğrilere canınızı sıkmayınız...
    Sizi taktir ediyor ve evinizi seviyoruz...
    sevgilerimle,
    İjlal...

    YanıtlaSil
  7. bu nedir ya:(
    her güzel şey için bir bedel ödemek zorunda bırakılıyor insanlar!
    geçmiş olsun coletteciğim,
    geçmiş gitmiş olsun,
    sen hep buralarda ol!

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Nilgun Hanim,bu nedir anlamadim dogrusu,bu guzel ortamda guzel seyler paylasmak isterken insanlar neden baskalarini rahatsiz etmeye gerek duyarlar ki.Caniniza sıkmayın,sizi severek takip ediyoruz,kimse ureten insanlari yildiramaz.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. İnsanların işi gücü de yok ahlakı da.Gerçek dünyada olduğu gibi burdada terbiyesizler çok ve maalesef meyve veren ağaç taşlanır.doğrusu kendi adıma yokluğunu hissedeceğim blogcu arkadaşlarımdan birisiniz.en en içten sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Colette'ciğim,
    Çok sevdiğim bir blogger olan Evren - yavrusu.blogspot.com sayfasının sahibi, 'ben yazmayı bırakıyorum, insanların çirkinliklerine katlanamıyorum' dediğimde bana şu yorumu yazmıştı bu insancıklarla ilgili:

    ''Blog troll deniyormus bu insanlara, simdi ogrendim. Urban dictionary'de soyle tanimliyor biri: "A depraved individual who sits in front of a computer all day and posts flames of an idiotic or pseudo-intellectual nature on public forums and private websites. Many of these people actually become emotional about what is said on the afore-said mediums and feel it is their duty to punish those who disagree with them. They too may pursue this object in an obsessive-compulsive manner."
    Bu troll'ere karsi ne yapmak gerektigine dair bir suru yazi var internette. Ben bir tanesini okudum, o da daha once dedigimi demis ama daha ayrintili demis: http://warriorwriters.wordpress.com/2012/01/11/here-there-be-blog-trolls-how-to-spot-them-what-to-do/ ''

    Ben bu yorumu okuyunca ve de linke bakınca; bu zavallıcıklar için üzüldüm bile.
    Zaman bulduğunda okumanı tavsiye ederim.

    Kıskançlık ne fena... gerçekten yazık bunlara.
    Bu bahsi uzatmak demek, bunları kaale aldığını göstermek demek.
    Tek bir dilekçene bakar, IP değiştirdiklerini zannedenler böyle düşünedursun, bilişim suçlarında ülke sınırı söz konusu olmadığından, dünyanın öbür ucunda olsa eliyle koymuş gibi bulurlar.
    Teşkilatlar bilişim suçlarında müthiş bir işbirliği içindeler :)
    Bırak, onlar düşünsünler, senin harcadığın tek dilekçelik zaman olur.

    Seviyorum seni, canım colette'ciğim.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  11. sizin gibi saygıdeğer bir insana da mı aklım almıyor geçmiş olsun colette

    YanıtlaSil
  12. Gerçekten çok çok üzüldüm Nilgün Ablacığım. Güzellikleri paylaştığımız bu ortamda böyle huzur bozucu olayların olması ne sinir bozucu.
    Kendileri mutlu olmayan, küçük düşünün, tek mutlulukları başkalarının mutsuzluğu ve huzursuzluğu olan insanların varlığı, onlarla aynı havayı soluduğumuzu bilmek bile acı veriyor.
    Seni çok seviyorum ve tüm kalbimle diliyorum, sen üzen on misli üzülsün...

    YanıtlaSil
  13. Canım ablacığım, senin gibi saygılı, sevgi dolu, kalbi tertemiz merhametli bir insana bu yapılıyorsa ben daha ne diyeyim, inan çok şaşkınım ve bu dünyadan gerçekten korkmaya başladım sanal alemde bile. Bizimle kal...

    YanıtlaSil
  14. cok sinir bozucu..boyle kendi halinde bi blogdan ne isterler anlamis degilim..

    YanıtlaSil
  15. Blogların yaz tatiline girdiği şu günlerde bana destek yorumları yollayan siz sevgili dostlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Aslında yorumlarınıza vereceğim yanıtlar üç aşağı beş yukarı aynı olacağından buradan topluca yazmak istedim. Kendi halinde hiçbir iddiası olmayan bir bloggerim.Hayatı ,insanları,emeklilik rehavetini,hayvanları ,elişlerini ,kitaplarını ,kısaca yaşamda zevk alınacak ne varsa hemen hepsini seven sıradan bir insana yapılan bu saldırı en az benim kadar sizleri de üzdü ,şaşırttı biliyorum. Yarın sıra kimde hiç bilemiyorum ama bildiğim şu ki ''beni özel olduğum için değil ,kendileri benim gibi olamadıkları için hedef aldılar'' Zavallı, takıntılı ve hasta kişilikli bu insanlar yaptıkları utanmasız ve arsızca eylem için harcadıkları zamanı keşke yararlı işler için harcayabilseler. Siz sevgili dostlarım ben hiçbir yere gitmiyorum ve istediğim sürece de buradayım. Çünkü sizleri seviyorum,burada olmayı seviyorum! Yeni paylaşımlarda birlikte olmak dileğiyle hepinize mutlu ve sağlıklı günler diliyorum!

    YanıtlaSil
  16. Deymeyecek konulara boş yere üzülmeyin Nilgün Hanım.Bu tip kişiler bizi değil kendi kendilerini yiyorlar.Hasetlikle dolu kalplerini bizler temizleyemeyiz.Terbiyeli ve saygın bir insan olmak da Allah vergisidir.Sonradan bu vasıflar kazanılmaz.Kimseye aldırmadan yolumuza devam edelim.Şahsen beni sadece değer verdiklerim incitirse üzülürüm.Sizi çok seviyoruz.Saygılar.

    YanıtlaSil
  17. Colettecim geçenlerde bana da hoş olmayan abuk sabuk sinir bozucu yazı geldi. blogumu bir anda kapatmayı düşündüm. Dengesizler blog dünyasında da burada da beni buldu dedim. Ona inat her kimse devam ediyorum. Seni yazılarını, yaptıklarını her şeyini severek takip ediyorum. kıskançlara meydanı bırakmayalım.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  18. Geçmiş olsun Colettecim.Bu tür kötü düşünce sahiplerini buradan kınıyorum.Takipten zevk aldığım blogunu takibe devam edeceğim.Her kötülük sahibine döner derler.Lütfen kendini böyle değersiz insanlar için üzme sevgiler..

    YanıtlaSil
  19. Bugün bir blogda daha okudum böyle bir yazi ve o blogta seninki gibi gayet normal ve neye hakaret ediyorlar gercekten anlamiyorum, cok gecmis olsun, gercekten cok sinir bozucu bir durum : (

    YanıtlaSil
  20. merhaba colette abla yazını okudum ve desdek olma adına yazmak istedim geçmiş olsun diyorum ve kandilini kutluyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  21. Canım benim, bunlar türk yada yabancı hasta ruhlu insanlar sakın onlara kızıp bizlerden uzak kalma. geçmiş olsun kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  22. İnanamıyorum, acaba Colette şaka mı yaptı diye yazıyı tekrar okudum, hem böyle insanların varlığına hem de bu nun siz kadar naif ve yazdıklarıyla herkesi kucaklayan birine olduğuna inanamıyorum. Şaşırdım, üzüldüm, geçmiş olsun demekten başka bir şey yapamıyoruz ne yazık ki, umarım biter ve tekrarlanmaz.
    Aldırma diyeceğim ve lakin, sinek te küçük ama...
    Seni seviyoruz, üzülmeni istemiyoruz, kimsenin de üzmesine müsade etme lütfen.

    YanıtlaSil
  23. Amaan, Nilgün Hanım'cığım, boşuna dememişler ''it ürür, kervan yürür'' diye. Silin atın, unutun, keyfinize bakın.

    YanıtlaSil
  24. Merhabalar,size porselen boyama hakkında bir kişi şey sormak istiyorum,daha önce yaptınız mı bilmiyorum ama bu kadar yetenekli birisi ondan da anlıyodur herhalde :D yalnız mailinizi görüntüleyemedim,ben benimkini vereyim size,ordan bana ulaşırsanız mutlu olurum. yasu.corvus@hotmail.com

    YanıtlaSil
  25. Canım colettecim, üzme sen tatlı canını... günlerdir bloguma girmiyordum. Evde misafirim vardı. Bugün bloguma girdiğimde benimde bir postuma hakaret içeren yorum gelmiş. Şaşırdım ve fazla düşünmeden hemen sildim. Bu insanlar bana göre şizofrenler ve bu şekilde besleniyorlar. Buradan zavallıcıklar diyorum onlara...

    YanıtlaSil
  26. Allah allaaaaaah.. Zoru neymiş manyakların? Anlamadım valla. Evini anlatman mı, güzel köşelerinden kareler vermek mi? Yoksa diğer tarafta tüylü dostlarından bahsetmek mi? Hangisi? Boşversene ablacım, gerekli şikayeti yap ve yoluna devam et ablacım. Biz izliyoruz seni:)

    YanıtlaSil
  27. Böyle insanları anlamış değilim.Kesinlikle hasta ruhlular.Bir dönem aynı şey benim de başıma gelmişti.Üzülmemek elde değil.Blog yazmayan birinin yorumun önemini anlayamaz sanırım.Emek verip yaptığımız şeylerin en temel geri dönüşümü yorumlar.Ben her zaman büyük bir keyifle açıyorum ne yazılmış diye.Eleştiri illaki olabilir.Özgüveni olmayan kimseler zaten blog hazırlaymaz,fakat hakaret neyin nesi.Ne ellerine geçiyor ilginç.Ama şöyle de bir gerçek var ki ''meyve veren ağaç taşlanır'' diye boşuna denmemiş.Yazılarınızı okumak birbirinden güzel emeklerinizi görmek öyle keyifli ki.Sizi seviyorum,üzmeyin kendinizi...

    YanıtlaSil