About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

16 Şubat 2012 Perşembe

Gönül ne kahve ister ne kahvehane,gönül sohbet ister kahve bahane !




El açması kıymalı patatesli börek ,


Olmazsa olmazım zeytinyağlı yaprak dolması,


Kakaolu kek,


Mısırlı ,kaparili tavuk salatası ,


  Vişneli Cheescake ( mmm! )


İzmir'in kızları !


Çok şişman çıkmışım :(


Dikkatinizi çekerim,gökkuşağı çift :)



Bu sabah puslu ve soğuk başladı ,bir kaç kez sağanak şeklinde yağan yağmur bizi şaşırtmadı... Güneş zaman zaman yüzünü gösterip kaçtı  ama doğanın sürprizleri daha bitmemişti. Birdenbire   gökyüzünde sürpriz bir    gökkuşağı belirdi hem de iki tane birden ! Bir güne bu kadar şey sığar mı ? 
Dahası var ,biz bu gün yedik içtik ama en çok da konuştuk dertleştik. Yok dedi-kodu yapmadık bu gün ama dünyayı biz kadınların daha iyi idare edeceğine dair kanaatimiz daha da güçlendi .
Yediğimiz içtiğimiz bizim olsun. Zaten pek öyle bilinmedik tarifim  de yok açıkçası. Çoğunun tarifini daha önceleri vermiştim zaten. Dileyen yeme -içme etiketimi tıklar bulur ziyadesiyle. Yemek bloggeri arkadaşlarıma saygısızlık etmek istemem hem ben...
Dostlarla olmak terapi gibi,ne yeyip içtiğimizin önemi var mı ?
Bu gün bizim havamız böyleydi işte. 
İyi ki böylesi komşularım var benim . Büyük şehirlerde apartman komşuluğu yok(muş ) . Şanslıyız biz,benzer yönlerimiz çok ama farklılıklarımızı zenginliğe  çevirmeyi  başardık. Benzeyen ruhlar olsun ,yaşlar varsın tutmasın birbirini. 
Arkadaşlarımın tümünden izin alarak yayınlıyorum düne ait kareleri...
Sizin de gününüz güzel ama çok güzel geçmiştir umarım. Bundan sonrakiler  daha da güzel olsun !

24 yorum:

  1. Çok güzel çıkmışsınızzzz:))

    YanıtlaSil
  2. Her şey çok güzel görünüyor ve sen de çok güzel çıkmışsın kendine haksızlık etme :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok şanslısınız...ellerinize sağlık, hepsi çok leziz görünüyor :)

    YanıtlaSil
  4. colette hakikaten cok ozendim :) annemin arkadas gunleri olurdu ben kucukken boyle guzel guzel giyinirlerdi hazirlanirlardi onlari hatirladim. hersey ama oncelikle hepiniz cok guzel gorunuyorsunuz. Hos sohbetiniz bol olsun. Komsu gibisi yok ama bizim burada da o yok :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Hepiniz çok tatlısınız.Çok özendim.Yüzlerinizden huzur yansıyor.Sergi nasıl gidiyor?Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Bursa bu sabah lapa lapa karla başladı güne, pek güler yüzlüymüş İzmir'in kızları, sarmayla keki yesem ben de gülerdim doğrusu :) Nispet olsun diye Bursa'nın kızlarını yayınlayacağım derdim ama otuz haneli sitemizde hiç komşuluk yok ne yazık ki. Sabit fikirli ve hoşgörüye kapalı insanlarla diyoloğumuz otoparkta birbirimize merhaba demekten öteye geçmiyor, ne mutlu sizlere :))

    YanıtlaSil
  7. Mutfakta da elinizinden ne leziz şeyler dökülmüş. Ellerinize sağlık.
    Bence çok güzel çıkmışsınız.
    Gökkuşağı misali renkli günler diliyorum:)
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  8. izmirin kızları zaten çok güzel olurmuş bu resimde bunu kanıtlıyor muhabbetiniz bol olsun bu zamanda artık zor görülen bir tablo ne mutlu size menüdeki herşey çok güzel

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel insanın anlaşabildiği komşularının olması bizimkiler her biri bir hava çalıyor. her şey çok leziz görünüyor. sizde gayet güzel çıkmışsınız. şişman falan değil. sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel kareler.Komşuluk gibisi yok gerçekten.Ama bizim buralarda malesef :( Sadece asansörde hasbel kader denk gelirsek,sadece bir günaydın veya iyi akşamlar o kadar.Zaten buralarda pek güvenemiyorda insan.
    Vişneli ceescake süper gözüküyor ve diğerleri nefis gözüküyor ellerinize sağlık..Kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. Gönüller bir olsun denir ya , ne güzel çok şanslısınız .
    İkramlar da çok iştah açıcı görünüyor . İçinizin sıcaklığı , mutluluğunuz resimlerden yansıyıp karşı tarafa aksediyor , sevgi dolu günler diliyorum .

    YanıtlaSil
  12. amann amannn çok şahane görünüyor , börekler çöreklerrr
    İzmirin kızlarıda :)

    YanıtlaSil
  13. Bende yeni evimde bu şansı yakaladım doğrusu. Çok candan, dost komşularım var. Bende asansörde birçok yeni insanla karşılaşıyorum ve kafama yatıyorsa mutlaka tanışıyorum (illaki onların adım atmasını beklemiyorum)
    Mamalar da çok nefis, canım cheesecake çekmedi desem yalan olur:))

    YanıtlaSil
  14. Güzel ablam benim :) bir güne ne kadar çok güzellik sığdırmışsınız. Dostluklarınız daim olsun. Kızları ve seni öpüyorum.

    YanıtlaSil
  15. Ah siz izmirin kızları nasıl güzelsinizz:) nilgün ablacım çok isterdim biliyor musun sana yakın biryerlerde olmayı:)

    YanıtlaSil
  16. Her şey mükemmel görünüyor. Keyfiniz daim olsun. Yaşasın güzel komşuluklar!!!

    YanıtlaSil
  17. Güzel İzmir'in güzel kızları.Sefanız olsun.

    YanıtlaSil
  18. Herşey o kadar güzel görünüyor ki, ne diyeyim bilemedim.Ama aklım en çok gökkuşağında kaldı uzun zaman oldu böyle görmeyeli üstelik çift olarak hiç görmemiştim, iyi ki fotolamışsınız da biz de nasiplendik:)
    Her gününüz böyle güzel ve renkli geçsin...

    YanıtlaSil
  19. Menü harika
    İzmir in kızları şahane
    En kötü gününüz
    Böyle olsun
    Desem
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Şişman çıkmak mı..Sen şimdi beni 3 martta ekranda gör bak. Şu incecik halimle orada ne dombili görüneceğim yine:(( Hiç şişman çıkmamışsın bir kere:) Mamalar nefis ama çok !! Ben hiç bir grubumda bu kadar çok yapılmasına izin vermiyorum valla..Sonra kiloları göndermek mümkün olmuyor ablacım..Şaka bir yana, bana ne:)))) İstediğiniz< kadar yiyin, afiyetler olsun. İçinize sinsin. Tam benlik, dostlarla sohbet..

    YanıtlaSil
  21. Naaaaptın sen yaaaa.... Elişlerinin o güzel resimleri tamam, baktıkça yapasımız geliyor amaaaa.... bu güzel yiyecekleri, özellikle sayfanı açar açmaz gözüme giren o böreğin resimlerini yayınlamak bana yapılırmıııı :(
    Ne güzel bir toplantı olmuş, onu bile canım çekti :))

    YanıtlaSil
  22. İLKDEFA GÖRÜYORUM ÇİFT GÖKKUŞAĞINI ŞAŞIRDIM .BİZDE KAR BAŞLADI ŞU ARA MAMALAR HARİKA GÖRÜNÜYOR.GÜZEL BİR GÜN OLMUŞ ARKADAŞLARLA OLMAK GÜZEL.

    YanıtlaSil
  23. Çok güzelsiniz. afiyetler olsun bal olsun.
    harika bir gün geçmiş belli oluyor yüzlerden.
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  24. Ay çok şaşırdım gökkuşağına bende ilk defa gördüm :)

    YanıtlaSil