About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

7 Ocak 2012 Cumartesi

Çekiliş sonucu





Sevgili blog dostlarım,
Değerli yorumlarınız,hakkımdaki samimi düşünceleriniz ve beni benim kadar iyi anlayıp desteklemeniz karşısında nasıl duygulandım anlatamam. Her birinize teker teker teşekkür etmek isterim. Tekrar söylemek isterim ki hayatımda gerçekten çok farklı bir yere sahip olan siz dostlarım iyi ki varsınız. İyi ki yolumuz kesişti,sayenizde her gün yeni bir şeyler öğrenmek ve üretmenin verdiği hazla yepyeni bir dünyanın kapılarını aralamak değeri ölçülemez bir zenginlik... Hepinizin yeri gönlümde ayrı ve hepinizi çok seviyorum !
Gelelim acemice yaptığım çekilişin sonucuna. Bu gün yani 6 ocak cuma günü saat 8 e kadar postuma 56 adet yorum yapılmış. Bir kaç arkadaşım çekilişe katılmak istemedi onların yorumlarını yayınlamadım,bende saklı kaldı. 56 yorum için yaptığım çekilişte 21. sırada yorum yapan  MEYRA'NIN GEMİSİ  adlı bloğun sahibesi sevgili Hümeyra  kazandı. Sonucu kendisine ayrıca mail yoluyla bildireceğim ve armağanı kendisi açıklayacak sizlere.
 Katılımınız için tekrar teşekkür eder,hepinize çok güzel bir hafta sonu dilerim !

7 yorum:

  1. ama ben bu postu yeni görüyorum..dur bi bakayım neler olmuş ;) ayrıca Hümeyra'yı tebrik ederim...

    YanıtlaSil
  2. Blogunuza yazınızı okumak için gelirken, çekiliş olduğunu bilmeden gelmiştim. Çekilişten çok yazının içeriği daha çok hoşuma gitti. Gönülden gelen hediyenin de çok güzel olacağına eminim. Kazananı tebrik ederim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Hello. And Bye Marry. IT was nice to see you at this sweet suger house.

    YanıtlaSil
  4. gönülden tebrikler...

    YanıtlaSil
  5. Nilgün ablacım bugün koltuğuma uzanıp kahve keyfi yaparken açtığım mailbox'mı yüzümdeki gülümsemeyle keyifle okudum:))seni okumak ne kadar keyifliyse yaptığın çekilişi kazanmakta ayrı bir keyif:)senden gelen armağanı keyifle saklayıp hikayesini çocuklarıma anlatacağımı bilmeni isterim..çok teşekkür ederim bu sene bana şanslı geldi kazandığım 2.blog hediyesi:)paylaşımlarımız,sevinçlerimiz ve güzel günlerimiz hiç bitmesin:)sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler! Nice güzel dostluklara...

    YanıtlaSil