About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

5 Ocak 2012 Perşembe

500 olmuşum !

Merhaba sevgili blog dostlarım ,
Bundan yaklaşık 2 yıl önce blog yazmaya karar verdiğimde bu dünyanın kurallarından habersizdim. Hatta ilk yorumlarımı göremediğimden günlerce kumanda panelimde onay beklemişler ve ben onları yanıtlayamamıştım bile... 
Yıllardır ev dekorasyonuyla ilgili tüm yazıları netten araştırırken bloglardan haberim olmuş ama blog yazmayı aklımın ucundan  geçirmemiştim. 2010 yılının mart ayında birden aklıma gelen blog yazma hevesiyle ''beni de okuyan olur mu ?'' diye kendime bile sormadan öylesine başladım yazmaya. Hiçbir iddiam yoktu. Olduğum gibi ev halimle çıktım karşınıza. Çok iyi el işi yapamam,dikiş dikemem,hatta çok değişik yemek dahi pişiremem. Sıkıntıya gelemem,elimdeki kitaptan hoşlanmadıysan oracıkta bırakıveririm,o kadar yani :)   Tutku derecesinde hayvanseverim,insanları da çok severim ve ne yazık ki kolay inanırım;kin tutmam ama fil gibi hafızam vardır  kolay  unutmam. İzmir'i severim ama ikliminden hoşlanmam. -İlk görev yerim Bolu'da o  koşuşturma içinde tadına varamadığım için belki -karı kışı çook severim. Yarım yüzyıla varan yaşımda hala öğrenmeye çalışan yılların yorgunluğunu üreterek atmaya çalışan biriyim o kadar...
Bu yazıyı neden mi yazdım ? Sabah maillerimi kontrol ederken bir baktım ki evime konuk olan dostlarımın sayısı 500 oluvermiş,200 ü geçkin konuğum da facebooktan beni izliyor. Hoş bu konuklarımın çoğu aynı zamanda blog dostlarım ama yine de sevilmek aranıp sorulmak çok güzel şey.
Şimdiye değin hiçbir çekilişe katılmadım, Sevgili Gülsüm hanım'a '' beni çekilişe dahil etmeyin ama naylon poşet kullanımına ben de karşıyım '' diye yorum bıraktığım halde bana armağan göndermişti onu hariç tutalım :)  Hiç çekiliş düzenlemedim ama ilk kez ben de 500. izleyiciye ulaşmamın şerefine bir çekiliş düzenlemek istedim. İçimden geldi ...
Bu postumu okuyup da 7 ocak 2012 tarihi akşam saat 20.00 ye kadar yorum bırakan arkadaşlarımın arasından 1 kişiye özel bir hediyem olacak. Yurt içinde kargo ücreti bana aittir. Yurt dışında oturan izleyicilerim yurt içinde bir adres belirtirlerse seve seve yollarım !
Herkese bol şans diliyorum sevgili dostlarım ,iyi ki varsınız...

58 yorum:

  1. Yürekten kutluyorum.. Çok güzel paylaşımlarınız için teşekkürler. Blog dünyasında tanımaktan mutluluk duyduğum özel insanlardan birisiniz. Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum..

    YanıtlaSil
  2. Siz de iyi ki varsınız. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle insanların karşılıksız, çıkarsız,beklentisiz birbirlerini sevmeleri çok güzel:)Bunu becerebilen özel insanlardan birisiniz siz de:)Bizim hediyemizi zaten yazılarınızla, becerilerinizle, paylaşımlarınızla veriyorsunuz:)Siz her yazdığınızda hediyeleniyorum,çiçekleniyorum ben:)bu yıl 500 seneye 1500 ü görme ümidiyle:) Severim, öperim:)

    YanıtlaSil
  4. melike delibas5 Ocak 2012 13:13

    umarım 500 değil 1500 misafiriniz olur tebrikler

    YanıtlaSil
  5. ne güzel 500 e ulaşmışsın.uzun yıllar burada hep beraber 500ler 1000ler oluruz umarım...

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler Sevgili Komşum. Siz bu ilgiyi ve sevgiyi fazlası ile hak ediyorsunuz. Yazılarınızı, paylaşımlarınızı keyifle izliyorum. Bir de hayvanseverliğiniz var ya; işte o özelliğinizle çoktan gönlümde özel bir yeriniz oldu. Sadeliğiniz, merhametiniz, içtenliğiniz ve yardımseverliğiniz aynen yazılarınıza yansıyor. Bu güzel dostluğun hep sürmesi dileğimdir..
    Çekiliş konusuna gelince; çok zarif bir düşünce.. Sakın yanlış anlamayın, ben birazcık çekilişlerden, mimlerden uzak duruyorum ama sizin amacınızı çok iyi anlıyorum. Sadece sevgili okurlarınıza teşekkür amaçlı bir düzenleme olduğunu biliyorum. Sevgi ve selamlarımı gönderiyor, kızları öpüyorum.

    YanıtlaSil
  7. Hosbuldum :)yorumun icin cok tesekkür ederim daha nice 500 üyelere =)

    YanıtlaSil
  8. Umarım 1000 1500 izleyicileri de görürüz hep beraber. Sizde bizi yalnız bırakmayın hep yazın...

    YanıtlaSil
  9. hayırlı olsun ...kutlarım ..

    YanıtlaSil
  10. Nice 500'lere canım benim, tebrik ederim. O kadar doğalsın ki, takip etmemek ya da yazılarına kayıtsız kalmak elde değil:)

    YanıtlaSil
  11. tebrik ederim, sevgiler

    YanıtlaSil
  12. izmirli blog yazarı olarak sizi destekliyorum.
    hulyaeldemir@mynet.com

    YanıtlaSil
  13. Sevgili blog dostum, tebrik ederim, umarım daha uzun yıllar sevgiyle birlikte olmak dileğiyle:))

    YanıtlaSil
  14. Gerçekten şu an kumanda panelimde kim ne yazmış son dakikalarda diye bakarken sizi gördüm. 500 olmuşum! evet bunu tıklamam gerekiyordu, ve okumam:) yeni bir blogger olarak böyle kalabalık bir okuyucu kitlesine ulaşmak için ne yapılmalı öğrenmem gerekiyordu. Evimi seviyorum bloguna başarısından dolayı tebrik edeyim dedim içimden ve yorumlamam lazım diye okurken hediye çekilişini gördüm.:) Umarım bana çıkar ama çıkmasa da ''tebrik ederim.'' Nice 500'lere...

    YanıtlaSil
  15. tebrik ederim , hayırlı olsun , sevgi dolu yüreğinle iyi ki varsın ...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. İyi ki varsınız Colette (müsade olursa Nilgün abla demek isterim)
    Bana göre bazı insanlar her daim öğretendir, Siz'in gibi, ama anlatarak, ama yaşayarak...
    Siz hep yazın, hep anlatın, hep öğretin bizlere...

    YanıtlaSil
  17. Ne güzel ifade etmişsiniz kendinizi... Sizi takip etmeyi seviyorum. Hele şimdi ahşap boyamalarınıza bayılıyorum:)
    Ben de hiçbir çekilişe katılmazdım ama son zamanlarda, kendimi tutamıyorum:)
    Tebrik ederim. Sevilmek güzel şey...

    YanıtlaSil
  18. tebrikler daha bir suru 500 olsun inş.
    yagci.gokce@gmail.com

    YanıtlaSil
  19. Tebriklerrrrrrr. İyi ki başlamışsınız yazmaya bizde sizi tanıdık, paylaşımlarınızı görme şansı bulduk. Daha nice izleyicilere inşallah. Kucak dolusu sevgiler,

    YanıtlaSil
  20. çok güzel bir duygu beğeniyle okunmak ve takip edilmek.Daha nice güzel günlerde paylaşımların olsun ve 500'ler kat kat artsın:)
    seviyorum seni okumayı, hep yaz...

    YanıtlaSil
  21. hayir ablacim yanlis okudun 501 olmusssun :))

    YanıtlaSil
  22. Aahhh Nilgün Ablacı'ğım. Benim bloğumu açtığım ilk günlerde, bu alemden tamamen habersiz, neler olduğunu anlamaya çalışırken, bana ilk yorum yapan, yanlız değilsin diyen ilk kişilerden birisin. Senin yerin o yüzden bende çok ama çoook ayrı.
    Yukarıda yazdıkların o kadar hoşuma gitti ki, zaten senin enerjin ne zaman bloğuna uğrasam bana da bulaşıyor.
    İyi ki buradasın, iyi ki beni buldun:)

    YanıtlaSil
  23. kutlarım,umarım 500 ler katlanarak artar.sevgilerle...

    YanıtlaSil
  24. Hayırlı Olsun... Daha nice seneler burada paylaşımlarınızı görmek dileğiyle...

    YanıtlaSil
  25. Yazılarınız, anlatımınız, paylaştığınız fotoğraflar, kızlarınız, ürettikleriniz ve en önemlisi siz çok değerlisiniz benim için. Bunca değer bir arada olunca geniş kitlelere ulaşmanız da kaçınılmaz zaten:)
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  26. Belki çok iyi el işi yapamaz,dikiş dikemezsiniz ama çok iyi arkadaşsınız.Nice 500'lere.Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
  27. Yazdıklarınızı ve size cevaben yazılanları okuduğumda içimi kaplayan güzelliği keşke ifade edebilsem. Ben sizi bloğunuz aracılığıyla da olsa tanıdığım için kendimi mutlu hissediyorum. Nice 500'lere ulaşmanız ve hep şimdi olduğu gibi sevgiyle çevrelenmeniz dileğiyle...

    YanıtlaSil
  28. Bende sizi tanıdığım için çok mutluyum.Gelince insanı dinlendiren bir bloğunuz var, keyifle takip ediyorum.Bende Derya'nın dışında(o da şart koymadığı için) hiç çekilişe katılmadım ama sizinkine katılmak isterim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  29. 500,ne güzel...Hakediyorsunuz ama...Bloğunuz çok bilgilendirici ve ilham verici...

    YanıtlaSil
  30. SEVGİLİ ARKADAŞIM TEBRİK EDERİM NE GÜZEL 500 BULMAK BİZ DAHA 400 LERDE İTE KAKA GİDİYORUZ:))NE GÜZEL ANLATMIŞSIN .FACCEBOO TADA ARKADAŞIM OL CANIM BENİM .BENDE SENİN GİBİ ÇEKİLİŞLERE KATILMIYORUM AMA SENİN ÇEKİLŞE KATILACAĞIM BU SEFER :))SEVGİLER DAHA NİCE 500 LERE DİYORUM.İYİKİ BLOG YAPMIŞSIN BENDE İYİKİ SENİ TANIMIŞIM .

    YanıtlaSil
  31. Nilgün Ablacım o güzel paylaşımlarınız o içten yazılarınız ve yorumlarınızla katlanarak çoğalacak sayı biliyorum.Güzel paylaşımlarla hep bir arada olmak dileği ile.Kocaman sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  32. merhaba ben sizi ilk defa çatıkatı blog sayesinde tanıdım tesadüf girdim bloğunuza ilk başladığınız güne kadar okuyarak geldim çok beğendim eşinizi tanımama rağmen ismini hatırlayamadım bloğunuzda aradım ismini belki ben göremedim bahçeniz eviniz çok hoşuma gitti 500 kişi olmanın bence sizin doğallığınızla çok ilgisi var kendinize iyi bakın (DERYA)

    YanıtlaSil
  33. nice 500'ler dilerim..biz de sizi severek okumaya devam edelim..sevgiler..
    serap
    bayram.serap11@hotmail.com

    YanıtlaSil
  34. merhaba;
    3-4 yıldır blogları takip ediyorum ama cesaret edip ilk defa sie yorum bıraktım.eviniz ve fikirleriniz çok şker ve huzur verici ilerde sizinki gibi bir evim olsun istiyorum.
    sevgiler

    öznur polat

    YanıtlaSil
  35. Sevgili Nilgun hanim, sizin blogunuzun ilk izleyicilerinden biri olarak cok sevindigimi soylemek isterim, blogunuzu ilk gordugumde o hayvanseverliginiz, huzur veren eviniz, sizin gibi kulturlu, guzel yurekli bir bayanin paylasimlarini takip etmemek mumkun degildi..Uzaklarda olsamda sizi hep kendime yakin hissettim, Alacati´da gorusememis olsakta bana gondermis oldugunuz guzel hediyeler sizi bana bir kez daha yakin hissettirdi. Sizi cok seviyorum ve sizi zevkle her zaman takip etmeye ve guzel olan seyleri sizinle bir kez daha ogrenmeye devam edecegim, kucak dolusu sevgiler...Mehtap

    YanıtlaSil
  36. Ben yeniyim blog dunyasında. Siz tanıdığım ilk kişilerden birisiniz. Samimi yazılarınız ve eviniz huzur veriyor. Sizi tanıdığıma mutluyum, darası nice 500'lere.

    YanıtlaSil
  37. ilk keşfettiğim anı hatırlıyorum... o kısıtlı sürede dahi bi pozitiflik hissetmiştim... takibe aldım hemen... sonra bi güncellenme problemimi olmuştu? postların tarihlerinde mi bi karışıklık vardı... oğulcuk düzeltmişti... o vakitten beri keyifle okuyorum...
    ve bana ulaşan o pozitif etki artarak devam ediyor... ne güzel bir yürek...

    ve iyi ki açmışsın blogunu Nilgün hanımcığım... seni tanıdığım için öyle mutluyum ki...

    YanıtlaSil
  38. 500 izleyici, bu sade güzel hayvansever blogun hakkı bence. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  39. Sevgili colette; oğluşum Dark henüz minik bir bebekken ona nasıl bakmalıyım, benim gibi birileri daha var mı diye internette dolaşırken karşılaştım seninle. Zamanla diğer yazıların ve paylaştıkların ilgimi daha çok çekmeye başladı. Hiç yüzünü görmesem de sıcak,samimi bir arkadaşla sohbet eder gibi mutlaka her gün aynı merakla açıp okuyorum paylaştıklarını. Sanıyorum ki senin bu kadar beğenilme sebebin de bu. İyi ki burdasın. Yazılarının hep devam etmesi dileğiyle...

    YanıtlaSil
  40. Umarım o 500 'ün yanına bir sürü sıfırlar eklenir. Tebrik ediyorum ve sizi izlemeyi cok seviyorum

    YanıtlaSil
  41. Ben hediye olarak seni isteriiiiim :))

    YanıtlaSil
  42. mrb:) içten yazınız için teşekkür ederim.keşke herkes sizin gibi samimi,içten olsa...505.izleyiciniz oldum:)
    Bu arada ben de ahşah boyama dekupaj yapıyorum kendimce.ama daha yeni başladım:)

    YanıtlaSil
  43. Nilgün hanımcığım sizin güzel yazılarınızı,yaptığınız güzel hobilerinizi paylaşmanız beni de mutlu ediyor. iyi ki sizi tanımışım. nice 500'lere Sevgiler.

    YanıtlaSil
  44. Nice 500 ler diliyorum ;)
    Sanirim tüm blogcularin baslangic duygusu buna benzer beklentisiz, yazayim bir yerlere, yahut rahatlama amacli...Ya da benim basladigim gibi cocuguma hatira kalir diye...

    Cekilise katilmak kismetimmis diyorum cünkü blog gezinirken biraz yoluma cikti burasida :)

    mail adresimi birakiyorum: kelebekgibi@hotmail.com

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  45. Tebrikler. İzleyici adım Özlem. Çekilişe katılmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  46. CAnım iyi varsın iyiki tanıdım dediğim güzel insan seni ve güzel yüreğini çok seviyorum 1000 leri ve fazlasını da kutlarız inş.
    kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  47. tebriklerr.. keyifle takip ediyorum blogunuzu..

    sevgiler
    şükriye arslan
    sukriye-arslan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  48. Istanbul'da,islerin,raporlarin arasinda kaybolmusken,sizi,evinizin diger sirin uyelerini,keyif veren blogunuzu okumak,fotograflarina bakmak beni dinlendiren en guzel seylerden birisi.Lutfen uretmeye devam edin,cunku biz sizi takip etmeye devam edecegiz.
    sevgiyle,
    neslihan

    YanıtlaSil
  49. Merhabalar
    İzleyici sayınızdan dolayı tebrikler.
    Bloğunuzu izliyorum.
    Nurcan Uyaver
    nuyaver(at)gmail(dot)com

    YanıtlaSil
  50. Sitenizi şu anda keşfettim. İzmir den Bolu dan bahsedince ilgimi çekti.
    Yorum yazmak istedim. Şimdi sitenizi gezeceğim. iyi günler.

    YanıtlaSil
  51. colette hanım, merhaba
    ilk kez bir bloğa yorum bırakıyorum
    Şu anda sizin 2 sene önceki haliniz gibiyim .Blog açma konusunda sizin kadar cesaretli olamadım ne yazık ki.İnşallah bir gün diyorum.Sizi çok severek takip etmekteyim.Beni tanımıyorsunuz ama siz benim ailem kadar yakın oldunuz her gün bloğunuza bakmadan edemiyorum.Evinizi,yaptıklarınızi ve hayattaki duruşunuzu çok beğenerek takip ediyorum.Bu kadar çok izlenebilmeniz işte bu sıcaklığınız ve samimiyetinizdendir.Blog hayatınızda daha nice 500 lere diyorum...
    Sebla A.

    YanıtlaSil
  52. İyiki varsınız, ben seve seve postlarınızı takip ediyorum. Dilerim bende senin gibi çok çok güzel dostluklar edinirim : )
    Sevgiler,

    Hülya

    hulyanindunyasi.blogspot.com
    hulya142@hotmail.com

    YanıtlaSil
  53. nice 500 lere diyorum coletteciğim:)

    YanıtlaSil
  54. İnanın büyük bir keyifle takip ediyoruz sizi, nice nice 500 lere.

    Herşey gönlünüzce olsun...

    Sevgiler,

    http://goldenretrieverares.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  55. :)))
    NE GÜZEL BİR YAZI..
    NASIL SAMİMİ, İÇTEN, OLDUĞU GİBİ, EN SEVDİĞİM GERÇEK REEL HALLER !! :))

    Nice paylaşımlara..
    sevgiyle,

    YanıtlaSil
  56. Hmmm şimdi konuya vakıf oldum ;)
    Nazik ruhlu, güzel kalpli hatun ne iyi ettin de açtın blogunu bizi de evine konuk ettin...ses çıkmadığı vakit seni merak edecek kadar değerlisin benim için...nice 500 lere ;))

    YanıtlaSil