About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

19 Ekim 2011 Çarşamba

YETER !


Sevgili dostlar yaşamın yükü böylesine ağırken ,hepimizin kendince küçük-büyük sorunları varken sizlerin canını sıkmak  istemediğim için şimdiye değin kişisel dertlerim şurada dursun politik konulara bile hiç değinmedim. Oysa benim de yaşamda bir duruşum ,kendimce doğru bildiğim politik görüşlerim var elbet. Okuyorum ,yazıyorum ,dinliyorum ,araştırıyorum. Başka türlüsü bir eğitimci olarak bana yakışmazdı elbet. 
Bu sabah öyle acı bir haber aldım ki boğazım düğümlendi. Neşeli başlayan günüm birden karardı.  Sabah erkenden işlerimi halletmek için dışarı çıkmıştım ki radyodan duydum. Hepimizin canı ciğeri yavrularımız ,geleceğimiz,binbir emekle büyüttüğümüz ;yemeyip yedirdiğimiz,giymeyip giydirdiğimiz evlatlarımız... 26 FİDAN bu sabah bizler sıcacık yatağımızda uyurken şehit edildi ! 26 FİDAN ! 
YETER artık YETER ! Onlar hepimizin evladı. Bitsin bu kardeş kavgası . 
Hepimizin başı sağolsun !

8 yorum:

  1. Bu kaçıncı ARTIK YETER !
    Ben'de bloğumda güncelleme yaptıktan sonra haberlere bakayım dedim şok oldum.
    Şu anda sadece o evlatların ana babalarını düşünüyorum ve artık SÖZ BİTTİ .

    YanıtlaSil
  2. Çok morelim bozuldu.yeter son diyoruz ama yine aynı...:(

    YanıtlaSil
  3. Sabah duydum ben de, içim parçalanıyo, dayanamıyorum artık. Ne zaman bitecek, ben çocuktum, her akşam tvden şehit haberleri gelirdi. Ben geldim otuzuma, hala aynı hala aynı. Lanet olsun!!!

    YanıtlaSil
  4. Bana da eşim söyledi, neye uğradığımı şaşırdım..boğazım hala düğüm düğüm...Evladıma baktıkça, diğer anneleri düşünüyorum. Oğlumla dua gönderdik onlara..Allah sabırlar versin. Hepimizin başı sağolsun!

    YanıtlaSil
  5. Duygularıma tercüman oldunuz, başımız saolsun

    YanıtlaSil
  6. Vatan evlatları hain pusulara kurban gidiyor. Hepimiz kahroluyoruz. Aileler perişan oluyor. İçimiz yanıyor. Hepimizin başı sağolsun.

    YanıtlaSil
  7. Meclis'te haykırmıştı kadın milletvekillerinden biri''daha çok kan akacak'' diye..Sesi hala kulaklarımda. Tehditleri gerçek oluyor ve biz bir şey yapamıyoruz.

    YanıtlaSil
  8. Çok üzgünüz ablacım..Hepimiz..Bıyıkları yeni terlemiş fidancıklara kıydılar..Allah...............versin inşallah:((((((((

    YanıtlaSil