About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

27 Haziran 2011 Pazartesi

Eskişehirdeydim !

   Bu aralar  Eskişehir hakkında o kadar çok yazılıp çizildi ki... O benim eski göz ağrım,annemin memleketi.  Tam 7 yıl aradan sonra gidebildim. Tanrım ne kadar değişmiş,ne kadar güzelleşmiş... Ne yazık ki 20 saat kadar kalabildim,dönerken '' en yakında '' dedim...
  Yıllar sonra ilk kez otobüse bindim,kısa mesafelerde aracımla,uzun mesafelerde ise uçakla seyahat ediyorum. Ne yalan söyleyeyim otobüsler konforda ve ikramda THY ile yarışacak düzeye gelmişler. Yol boyu Zülfü Livaneli'nin yeni kitabı Serenad bana arkadaşlık etti. Otobüs konforluydu ama ben yine de  çok yoruldum. Gelince bir de tatsız sürprizle karşılaştım;google reader'dan tüm aboneliklerim silinmiş :( Şimdi sizleri ziyaret çok zorlaştı ama bulacağım bir yolunu benden kurtuluş yok anlayacağınız... Önce ben yokken blog dünyasında neler  olmuş bir bakayım.
  Herkese güzel bir hafta dilerim.

11 yorum:

  1. ESKİŞEHİRİ HİÇ GÖRMEDİM AMA ÇOK MERAK EDİYORUM NE GÜZEL KISA BİR KAÇAMAK HERZAMAN İYİDİR RESİMLERDEN HAVA GÜNEŞLİ BİZDE BUGÜN YİNE YAĞMUR SEVGİLER

    YanıtlaSil
  2. Serenadla yolculuk daha bir anlam kazanmıştır vakit çabuk geçmiştir,içine hapseden müthiş bir kitap seçim süper olmuş:) aboneliklerin nasıl silinmiş anlayamadım umarım çözümünü bulursun...

    YanıtlaSil
  3. Eskişehir benim de gitmek istediğim bir yer ama kışın karda trenle ,inşallah!
    Çok iyi yapmışsınız siz,otobüs biraz yorucudur ama kitap iyi seçim:)
    Aboneliklerin silinmesine üzüldüm belki geri alınabilecek bir durum vardır.

    YanıtlaSil
  4. Biz mecbur her yaz (eğer haftasonu için gidiyorsak) Altınoluk'a atobus ile gidiyoruz, bazen çok güzel uyuyoruz bazense o yol bitmek bilmiyor. :)
    Bu arada Ben de iş için hep Eskişehir civarına gittim ama içini hiç görmedim.

    YanıtlaSil
  5. Eskişehir'den defalarca geçtim.İçinde
    gezmek kısmet olmadı.Istanbul'dan bazı arkadaşlarım hızlı trenle gidip gezmişler ve gören herkes çok beğeniyor.

    YanıtlaSil
  6. Eskişehir'de çok sevdiğim arkadaşlarom var. Şimdi özendim işte:) Güzel bir gezi yaptığınız için sevindim. Aboneliklerinizin silinmesi hoş değil. Umarım tekrar ulaşırsınız sevdiğiniz bloglara.

    YanıtlaSil
  7. colette , Eskişehirden geçmeme rağmen hiç gezmemiştim..

    YanıtlaSil
  8. bloglardan Eskişehirin yeni yüzünü görüyorum çok da beğeniyorum benim de eşim Eskişehir /İnönü lü bakalım seneler sonra bana ne zaman nasip olacak:))
    sevgiler canım harika kareler.

    YanıtlaSil
  9. Mevdoş'um Eskişehir gezilesi görülesi bir yer,en yakın zamanda görmeni dilerim.
    Meyra,ben de çok sevdim Serenad'ı ,gücünü yalınlığından alan ,kolay okunan ama derin bir öyküsü olan bir roman. Aboneliklerim gittiği gibi geri geldi:)
    Natali kışın trenle harika olur,şimdiden özendim ben.
    NoHutcuğum bir mimar olarak hemen gitmelisin derim ben !
    Pembe Kekik içinden geçmek olmaz ki... Gitmeli görmeli :)
    Begonvilli Ev ,aboneliklerim neden gittiler ve neden geldiler anlamadım ama neyse ki kavuştuk birbirimize...
    Buket en yakın zamanda git derim ben.
    Hatice ne hoş demek eşin annemin hemşehrisi :)Sana da nasip olur inşallah !

    YanıtlaSil
  10. Sevgili colette sizi sevmemin takip etmemin bir diğer nedenide hemşeri olmamizmis bende Eskisehirliyim hatta visnelikte oturuyoruz üniversite egitimi için Ankaraya geldim evlilik falan derken burada kaldım ama kalbim Eskişehir'de. Şimdi allahtan hızlı tren var çoluk cocuk gidip gelmemiz kolaylaştı umarım bir yerlerde karsilasir görüşürüz sevgilerimle Aygün

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Aygün hanım,çok mutlu oldum,demek hemşehriyiz.İnşallah bir gün bir yerde karşılarız,sevgiler...

    YanıtlaSil