About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

5 Mart 2011 Cumartesi

Yeni dns ayarları

Günaydın sevgili blog dostalarım.
Bu sabah her zaman olduğu gibi çayım eşliğinde blog ziyaretine çıkmıştım ki kendi bloğumun açılmadığını farkettim.-Yine yeniden -Dns ayarlarını yeniden değiştirdim ,sevgili Afet  Ergü'nün  burada verdiği bu ayarlar şimdilik işe yaradı.
212. 175. 13. 116
212. 175. 13. 114







8 yorum:

  1. Selam,
    Umarim biran once bu kabus biter bloglarla ilgili. Bir onceki postunuzda gerekli blgileri iletmistim size, mail adresi gorememistim yorum olarak yazmistim, adres bilgilerini alip yorumu sildiniz mi? yoksa gelmedi mi goremedim cunku. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Sevgili ALAÇATI adres bilgilerin aldım ama yorumu yayınlamadım :)Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Selam,
    Tahmin etmistim, cok tesekkurler..Sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. Bizim de resimlerimiz görünmüyor. Her ne kadar .com uzantılı adresimiz olsa da resimleri blogspot üzerinden yayınlamıştık. Hepimiz, sizler de biz de zevkle ama gerçekten zaman ve emek harcayarak yazıyoruz. Blog yazarı ziyaretçilerimiz sayfalarımızın düzensiz görünmesini ya da açılmamasının nedenini biliyor ama blog yazarı olmayan google aramadan gelen okurlarımıza mahçup oluyoruz. Sizlerle temasta kalıp en azından birbirimizi kaybetmememiz güzel. Hiçbir blog tabanı blogger kadar geniş seçenek sunmuyor:( Birkaç gündür nereye geçsek diye düşünmeye başladık. Umarız bu sorun giderilir ve bizler de yeniden eski keyifli yazılarımıza devam edebiliriz.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili DEKOR GURU- önceki ayarlarımı 24 saat dolmadan değiştirmek zorunda kaldım.Kedi fare oyunu oynuyoruz resmen :(Bakalım yarın ne olacak ?Birbirimizi izlemeye devam...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Bana da tosladı bu sabah yasak nihayet:)) Ayarlarımı değiştirdim. Devamm:))

    YanıtlaSil
  7. sevgili colette,
    ben de aynen senin durumundayım
    aynı dns ayarlarıyla girdim şimdilik oldu
    ama yarın ne olur bakalım
    ece aymer 88888884 yazmış olmuş
    bende olmadı
    dün 208.67.222.222
    208.67.220.220 yazdım oldu
    ama bugün giremedim
    ve senin yukarda verdiklerini girmiştim
    açıldı
    ama yarın olmazsa ne girecem bilmem
    hiç başka alternatif numara yok bende
    hadi hayırlısı

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkürler! Nihayet...

    YanıtlaSil