About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

24 Şubat 2011 Perşembe

Kedi eve yakışır (mim)








        Şimdi efendim bir MİM dir aldı başını gidiyor.Bazıları da pek keyifli hani...Ben de boş durmayayım'' kendi mimimi kendim yapayım ''dedim.Şimdi bu mim şöyle oluyor ;katılanlar dört ayaklı dostlarının istedikleri foroğraflarını yayınlıyorlar(hele ki komik olursa çok eğleniriz) biz de kimin kedisi var kimin bir kedisi bile yok öğrenmiş oluyoruz.Fikir benden çıktığına göre güzel kızımın bir fotoğrafıyla başlıyorum.
       Mimi sevgili begonvilli ev,sevgili Yeşim ve sevgili Nedret hanım 'a paslıyorum.(Tabii isterlerse).İsteyen kendi kendini de mimleyebilir maksat eğlence olsun !

18 yorum:

  1. Ne hoş bir mim böyle. Seve seve katılıyorum. Şimdi kızımın en şımarık, en fettan, en tatlı halini gösteren bir fotoğrafını seçip yarın sabah ilk iş olarak yayımlayacağım. Onları çooook seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. oyy oyy ben bunun patilerini yerim yaa ne tatlı ne hoş bir mim:)) ama benim bir kedim bile yok:(( eşim istemediği için alamıyorum en büyük yaramdır benim..

    YanıtlaSil
  3. maşşallah çookk güzel yaaa..

    YanıtlaSil
  4. Böyle de güzellik olur muymuş? Maviş gözlerinin akıllı bakışını severim onun:)))
    Colette'ciğim, ben mim,ödül almıyorum normalde ama bu başka. Kedicikler olunca akan sular durur:)

    YanıtlaSil
  5. Sevgili dostlarım maksat yüzlerde tebessüm...Adı mim olsun,eğlence olsun,beni kırmayıp katıldınız ya ,ne diyeyim ben size,hepinizi çok seviyorum,pisiciklerimiz dahil :)

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar yaratıcı ve esprili bir mim olmuş Nilgün Hanım, sizin kızlarınızın bu blogda da diğerinde de öyle bir anlamlı duruşları var ki sanki insan gibi konuşacaklar, normalde de böyleler mi yoksa iyi poz mu veriyorlar?:)

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler sevgili DEKOR GURU .Kızlar artık benimle bütünleştiler,evde çok sakin ve itaatkarlar ama doğrusu poz vermeyi de çok seviyorlar.Ben onların fotoğraflarını çekmekten çok zevk alıyorum,sorun çıkarmıyorlar çünkü.Hatta Keşkül'e modellik bile teklif edildi :)

    YanıtlaSil
  8. Bayıldım bu mime :) Teşekkür ederim ablacığım büyük bir keyifle kabul ediyorum :) Miya çok sevecek bu mimi :) Ayrıca bu fotoğraf muhteşem. Pembiş burunlardan öpüyorum :) tabi senin de yanaklarından ablacığım :)

    YanıtlaSil
  9. Su guzellige bakarmisiniz..Cok hos bir mim olmus bence. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  10. çoook güzel bir mimmmm:) benimde hürriyet ablamın kedisi var.onu koyayım.resmini bulabilirsem:)) bulamazsam da gider çekerim kiiii:)

    YanıtlaSil
  11. 41 kere maşallah kediniz çoook tatlı.Allah bağışlasın.

    YanıtlaSil
  12. Kamikaze hoşgeldin,teşekkürler...Ablanın kedisinin fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz canım.

    YanıtlaSil
  13. ben kurban olurum bakışlarına senin senin bir kardeşimde bende biliyorsun değilmi.
    nasıl masum bakıyor sevgili colett maviş gözlülerde ağır sağırlık oluyor kızımız da öylemi
    gerçi sağır olmalarıda bir avantajları sakin ve korkusuz oluyorlar. BADEM aşırı seste inanılmaz ürküyor.
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  14. colette öğretmenim fotoğraf bulamadım.en kısa zamanda gidince bol bol fotoğraf çekeceğim:) miminiz aklımda.sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  15. Nilgün ablacım, seve yayınlarım, kendi blogumda mı yayınlayayım yoksa maille sana mı göndereyim fotoları..Bende iki tane var, bir dişi bir erkek. Dişi olan gri, erkek olan siyah-beyaz, Pako ve Zibid. Çok tatlılar, nereye istersen oraya göndereyim..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  16. ama köpeklerimizi unutmayalım:(

    YanıtlaSil
  17. Yerim ben onu:) o ne bakıştır öyle.....harika

    benim de Tacim var bu akşam bloğuma görüntülerini koydum.
    2 ay sonra yavru Eskişehir Akbaş köpeğim gelecek.

    YanıtlaSil
  18. Selam; Yerim ben onu:) o ne bakıştır öyle...Maşallah

    Benim de Tacim var, bu akşam bloğuma görüntülerini ekledim.

    2 ay sonra yavru akbaş köpeğimiz gelecek sabırsızlıkla bekliyoruz

    YanıtlaSil