About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

9 Şubat 2011 Çarşamba

BEYAZA İNAT


















Bembeyaz evler hiçbir zaman benim favorim olmadı ama benim gibi düşünenlerin gözü aydın, dekorasyonda renge yeniden merhaba diyecekmişiz.Hele duvar kağıtları altın çağındaymış!
Ben dedim bile...
Görsellerin daha fazlası  için  http://www.shelterness.com/

10 yorum:

  1. Ne hoş bir giriş. O beyaz halıya asla cesaret edemem ama duvar kağıtları harika. Dekorasyonda beyazı çok severim. Genişlik, ferahlık duygusu verir. Kullanılan pek çok renkle de en uyumlu renktir.

    YanıtlaSil
  2. Mavi-beyaz bakınca derin bir ohh...çektirdi.

    YanıtlaSil
  3. Beyaza inat yapmayalım lütfen:)))

    YanıtlaSil
  4. Fotoğraf seçiminiz tam dekorasyonda duvar kağıdının kullanımına örnek olabilecek şekilde olmuş. Örnekleri inceleyen okurlarınız gayet güzel fikir edinebilir ve ilham alabilir; duvar kağıdıyla aynı ton ve desenlerde mobilyalar yakın tonlarda renk uyumları vs. gibi. Geçtiğimiz günlerde duvar kağıtları hakkında biz de birkaç yazı yazmıştık. Bakalım bu yıl tercihler nasıl olacak...
    Aşırı beyaz ışığı en iyi yansıtması bakımından yoğun olarak kullanıldığında gözü çok yoran bir seçim gerçekten de. Ama dekorasyonda zevkler kişiden kişiye o kadar çok değişiyor ki, bunu birlikte çalıştığımız müşterilerimizden ve Dekor Guru sayfalarından bize gelen soru ve yorumlardan daha da iyi anlıyoruz. Sonuçta herkesin içinde yaşamak istediği, kendini huzurlu hissettiği dekorasyonu yine kendi zevkleri belirliyor. Güneşli, güzel bir gün dileklerimizle:)

    YanıtlaSil
  5. Yesil-beyaz kareli, kelebekli ve cicekli acik mavi, kahve tonlari harika...Civil civil, bahar gibi geldi bu kareler, paylasim icin tesekkurler..Sevgiler,

    YanıtlaSil
  6. Bu fotoğraflara bakınca iyice anladım ki ben cıvıl-cıvıl, karman-çorman, renga-renk, yaşayan evleri seviyorum. Harika seçimler.. Resmen kendimden geçtim..

    YanıtlaSil
  7. beyazı da seviyorum..evimide ;))ama renkleri de..ha bide seni de ;))

    YanıtlaSil
  8. Beyazla çok yakışır bu renkler ;)

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Begonvilli Ev çok haklısın evin girişinde beyaz halı ancak dekorasyon dergilerinde olur :)
    Sevgili Tülin mavi ve beyaz bana da serinlik duygusu verir.
    Sevgili Ev atölyesi beyaza evet ama bembeyaza hatır ,en azından benim evimde :D
    Sevgili DEKORGURU,zevkler elbette değişiyor,evimizi daha çok yaşam tarzımız belirliyor.Önerileriniz benim gibi evini sevenlere o kadar yararlı oluyor ki...Yorumlarınız için teşekkürler.
    Alaçatı duvar kağıdında ekose ilginç değil mi?
    CafenoHut zevklerimiz çok yakın:)
    Sebiciğim,çok tatlısın sennn!
    AtölyeKedi sevindim!
    Yeşimciğim,çok haklısın.

    YanıtlaSil