About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

7 Kasım 2010 Pazar

KİTAPLIĞINI GÖSTER!











Sevgili CEPAYNASI  kitaplığını göster projesine katılmamızı istemiş. İsteğini yerine getiriyorum.
Bizim evde yetişkin insan sayısı 3-her ne kadar birimiz yurt dışında eğitimine devam ediyor olsa da-dolayısıyla tek odaya sığamadık,evde boş bulduğumuz her yere kitaplık yaptırmaya çalıştık.
Oğlumun kitaplığı yılda 3-4 ay yaşadığımız  diğer evimizde bunlar her gün elimizin altında olanlar...

24 yorum:

  1. Bayıldım kitaplarınıza ve kitaplığınıza.Benimde hayalimde odamı yenileyebilirsem duvarı boydan boya kitaplığa dönüştürmek var .Yersizlikten sağa sola sıkıştırdığım kitapçıklarım gün yüzü görecekler :)

    YanıtlaSil
  2. Hoş geldin sevgili Kurdele Nakışı:)Hayalindeki kitaplığa kavuşmanı dilerim.Ben de yıllarca kitaplarımı tam olarak alacak kitaplık yaptıramadım,bu arada kitaplarım arttı da arttı...Sonunda hayalime kavuştum derken hala ortalık kitap dergi dolu :D

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel !! Her yerde kitap,dergi var..Evinizde,kitaplarınızın arasında kaybolmak,onlara dokunmak,hepsini okumak istedim..Ailece kitap okuyan ailelere hayranım..Fazla varsa alabilirim,kitaplarınıza çok iyi bakarım :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ,sizin kitaplığınız da son derece düzenli ve çok güzel..Bende kızımın kitaplığını yayınladım.Kendi kitaplığıma gelince belki bir gün :)))

    YanıtlaSil
  5. Ne güzeldir kitap sevgisi. Benim cici kitaplarım şu anda kolilerinde, yapmayı sürekli ertelediğim kütüphanem için bekleşiyorlar. Eğer bulabilirsem eski kütüphanemin fotoğraflarını koyarak ben de bu etkinliğe katılacağım :)

    YanıtlaSil
  6. sevgili colette; ne güzel bir blogunuz var..
    Ben ilk kez gezindim ve çok sevdim..lüsyen okduğunuzu öğrendim:) ben konusunu çok merak ediyordum belki yazarsınız..
    Bir de unutmadan kitaplığın sol tarafındaki siyah-beyaz fotoğraf harika her evde bir tane olmalı bence..

    YanıtlaSil
  7. Ablacığım,cici öğretmenim! :) (müsaadenizle abla diyorum,umarım rahatsız etmiyordur,sürç-ü lisanlarımız affola)
    Kitap benim en değerlilerimden biri,kokusu,dokusuyla her içime çektiğimde mutlulukla dolar yüreğim,her satırda ayrı hayatlara şahit olmak,her hecede bambaşka diyarlara uçmak öyle keyifli ki.Babam ve annem okumak yaşamaktır der her daim,bizdeki bu okuma sevdasının müsebbibleri.Evimizde bir oda kütüphane olarak kullanılıyordu,ben Türkiye'ye her gidişimde mutlaka bir-iki kitaba sarılarak dönüyorum evime,lakin yine de yetmiyor,özlüyorum geride bıraktıklarımı.
    Sizin kitaplığınız da çok kıymetli,çok cici.
    Nice muhabbetli günlere inşallah!
    Kalbi selamlarımla

    YanıtlaSil
  8. Ah sevgili dostlar kitap sevgisi bambaşka...Minik inan ki kitaplığım hiç düzenli kalamıyor benim.Pelinciğim sen kitaplığın en güzeli tasarlarsın inanıyorum ve merakla fotoğraflarını bekliyorum canım.Zeynepciğim hoş geldin canım,güzel sözlerin için çok teşekkürler.Lüsyen bitince tanıtacağım ama konusu kısaca şöyle:Can Dündar ünlü şair Abdülhak Hamit Tarhan'ın genç karısı Lüsyen'in kısa ve bahtsız yaşamını anlatırken arka fonda da Osmanlı'nın son demlerini kullanmış.
    Papelacığım ablan olmayı gurula ve sevgiyle kabul ederim canım.Ayrıca ben de senin yemeklerin kadar kalemine de hayranım ve en kısa zamanda bloğunu kitap olarak yayınlatmanı diliyorum,laf aramızda pek çok yemek kitabından kat kat iyi olacağına inanıyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. coletteciğim,
    vowwwwww...diyorum:)
    kitaplara ve düzenine...
    sağlıklı,nice okumalara hepimize...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Düzen mi ?Yok canım o senin güzel görüşün,kaçak kat çıkmaya başladık bile.Evde yer de kalmadı artık.Dileğin dileğimdir,sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. hay maşallah colettecim, bilgin, birikiminin nereden geldiği belli oldu canım ;))

    YanıtlaSil
  12. Utandım Sebiciğim.Bilgi sahibi olmaya çalışıyorum sadece:)Öptüm seni ve Kaan Batu bebeği:)))

    YanıtlaSil
  13. çok hoş ya,çok kıskandım bende evde yer ayarlar ayarlamaz böle kocaman bir kitaplık istiyom,böylece çeyizimden geriye kalan kitaplarımı da artık alabilirim...
    laf aramızda üniv.yıllarındaki kitaplarım hala annemde duruyor...
    sevgiler,selamlar canım...

    YanıtlaSil
  14. Evcilik kitaplarınla özlem gidereceğin günün çok yakında olmasını diliyorum.En güzel hem de en kocaman kitaplık senin olsun.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. Gerçekten harikasınız..Keşke benimde bu kadar geniş bir kitaplığım olsa

    YanıtlaSil
  16. kitaplığınız çok güzel. Zaten düzeninize ve zevkinize hayranım.Benim kitaplarımda üç ayrı odaya dağılmış durumdalar.Hayalim sizin gibi geniş bir kitaplık.Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  17. Aylinciğim teşekkürler canım ,senin de gönlüne göre bir kitaplığın olur inşallah.Sevgiler...
    Atölye nott teşekkürler...Ne kadar yer olursa o kadar yayılıyor insan ama olsun yayılan kitapsa insana batmıyor.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  18. ben kitaplığını daha önceki postlarındada görmüş beğenmiştim, yine belirteyim çok çok çok güzel kütüphane gibi... bana neyi hatırlattı biliyor musun? ben Kuzguncuk'ta büyüdüm, Türkiye'nin en büyük mimarlarından Cengiz Bektaş ile aynı sokakta yaşadım, Cengiz amca sokağımızın eski evlerinden bir tanesinin altındaki eski marangoz haneyi kütüphaneye çevirmiş, tüm kitaplarını ve eşinin dostunun kitaplarını orada semtimizin sakinlerinin kullanımına açmıştı... sendeki gibi sıra sıra kitaplıklar ve kitaplar...
    bu arada bana çok güzel bir yorum bırakmışsın, beni o kadar iyi anlamışsın ki tüm sorularımı eksiksiz yorumlamışsın çok çok teşekkür ediyor ve öpüyorum seni, ayrıca blog güncellemelerim sende neden gözükmüyor inan bilmiyorum, blog adım aynı hiç bir değişiklik yok .)

    YanıtlaSil
  19. Simdi orada olmak,oradaki koltuga oturup bir elimde kahve diger elimde kutuphane huzuru veren kitapliginizdan bir kitap alip okumak isterdim...sevgiler, Keskul´u optumm..

    YanıtlaSil
  20. Sevgili Alaçatı ne zaman isterseniz.Ben güzel kahve yaparım:)

    YanıtlaSil
  21. böyle güzel fotoğrafları gördükçe, projeyi başlattığıma deliler gibi seviniyorum, tesadüfen gördüm katıldığınızı, kendi adıma da teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  22. Cerenciğim biz sana teşekkür ederiz canım.Sana mail olarak attım fotoğrafları ama ulaşmamış herhalde :(
    Sevgili Lavanta Bahçesi sen harikasın.Başka ne diyeyim ki...

    YanıtlaSil
  23. canımmm ne büyük bir aşkböyle.kitap aşkı bu resmen.yüreğini tebrik ediyorum evela.bizim de kitaplığımız var elbet lakin bunun yarısı kadar.sevgiler

    YanıtlaSil
  24. Çokkkkk güzellerr :) Kıskandım

    YanıtlaSil