About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

29 Kasım 2010 Pazartesi

İZMİRLİ BLOG YAZARLARI TOPLANDI

Blog yazmaya başlayalı henüz henüz 9 ay oldu ama ne çok şey öğrendim sizlerden...Bambaşka bir dünya bu...Ortak noktaları olan insanların birbirlerini bulmasına birlikte büyüyüp gelişmesine olanak veren bu dünyanın vatandaşı olmada hayli geç kalmış olsam da arayı kapatmaya niyetliyim dostlar .
Sevgili  Aylin Türkşen Aysel beni arayıp davet ettiğinde böylesi bir etkinlik aklıma gelmemişti doğrusu. CARTE D'OR'un sponsorluğundaki buluşmamız güzel İzmir'in tarihi dokusuna uygun ASANSÖR'de muhteşem bir pazar sabahında gerçekleşti.Ben böylesi bir katılım ummuyordum.Şaşkın ve acemiydim. Sevgili arkadaşım Sema beni kırmayıp bana eşlik etti ve o da en az benim kadar mutlu oldu.Bloğunu izlediğim -o güne kadar haberim olmadığı için izleyemediğim bir çok güzel insanla tanıştım.
Önümüzdeki günlerde fotoğraflar elime ulaştığında yeniden bu muhteşem güne döneceğim.
Sevgili Aylin çok tatlı çok sıcak ve harika bir insansın;seni iyi ki tanıdım.Carte D'or un değerli temsilcileri sizler de harikaydınız,gencecik pırıl pırıl,işlerini çok severek yaptıkları belli olan genç dostlar iyi ki sizleri tanıdım.Benim sıkı bir dondurma aşığı olduğumu nereden bildiğiniz konusuna hiç girmiyorum :)

Sizlerle birlikte olmak harikaydı...
Efendim bu fotoğrafta gördünüz harika dondurmalar tarafımıza diş kirası olarak verilmiş olup afiyetle yenmek üzere sizleri beklemektedir.
Haftanız çook güzel geçsin.

10 yorum:

  1. Afiyetler olsun..

    Eminim çok güzel bir gün olduğuna,resimler için sabırsızlanıyorum

    YanıtlaSil
  2. Sizin adiniza cok sevindim guzel bir gun gecirdiginiz ve boyle hos bir etkinlige katildiginiz icin, guzel paylasimlariniz hep bizlerle olsun..sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. sevgili Nilgün, sizi tanımış olmaktan çok mutluyum harika bir gündü.görüşmek üzere sevgiler
    köpeğiniz ve kediniz çok şekerler.

    YanıtlaSil
  4. Nilgün Hanım Merhaba dünkü toplantıda sizinle aynı masada siz başında ben sonunda oturuyorduk sizin hayvanlar olan sevginizi konuşmalarınızdan anlamıştım bloğunuzu görüncede daha iyi anladım yazılarınız yılbaşı süslemeleriniz harika emeklerinize sağlık başka buluşmalarda görüşmek dileğiyle sevg ve saygılar

    YanıtlaSil
  5. Aylinciğim teşekkürler,bir kaç fotoğraf elime ulaştı yakında...
    Arzu teşekkürler,çok hoş bir buluşmaydı gerçekten.
    Alaçatı her zamanki gibi çok tatlısın,teşekkürler.
    Sevgili Hatice duygularımız karşılıklı.
    Miskokululezzetler teşekkürler,bloğunuza erişemedim,herkese açık değil galiba,ben de sizi ziyaret etmek istemiştim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir buluşmaydı gerçekten. Umarım bir sonra ki etkinlikte daha fazla sohbet etme şansımız olur. Sevgiler..
    Bu arada çok keyifli bir bloğunuz var..

    YanıtlaSil
  7. Çok iyi şeyler.

    YanıtlaSil