About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

23 Ekim 2010 Cumartesi

POTTERY BARN-MACY'S ZİYARETİ :)

Macy's de hiç sorun çıkarmadılar ama Pottery Barn'da fotoğraf çekmeme izin vermediler maalesef.Ben de yalnızca kapısında bir hatıra fotoğrafı çektirdim:) Hallowen (cadılar bayramı)daha bitmeden yılbaşı süsleriyle Chrıstmas'a hazırlanıyor Amerika,tam bir çılgınlık görseniz...Yılbaşı ağaçları ise tam seyirlik;aklınıza gelen her konuda ağaç süsleri var,sadece birkaçını görüntüledim çünkü satıcıların tepkilerinden çekindim açıkcası.Benden  size bol bol Macy's yılbaşı fotoları...



















Neler neler aldım onları sonraya saklıyorum.Sevgiler...

13 yorum:

  1. ahhh ne cok ozledım ben de,goz zevkıne hıtap eden suslemelerıne bayılıyorum. gecen yıl tum magzaları sadece suslemelerı ıcın gezıyordum...bakalım Avrupa'da nasıl daha pek bısı gormedım...Amerıka her zaman canlı bır etkınlık bıtıyor bırı baslıyor,ındırımler de cabası daha sezonda hem de..ıyı eglenceler..

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten Amerika süsleme konusunda bir numara.Ben böylesi bir çılgınlığı Avrupa'da görmedim.

    YanıtlaSil
  3. it's the most wonderful time of the year...
    Christmas carols eşliğinde ağaç süsleyesimiz geldi:)
    Amerika'da eğlenceli ve güzel günler dileklerimizle...

    YanıtlaSil
  4. Değil mi ama sevgili Dekor Guru yılbaşına daha çok var ama benim de ağacımı süsleyesim var:)Sıcacık bir fincan kahve ya da sıcak çikolatayı yudumlamayı da unutmadan :)))

    YanıtlaSil
  5. Keşke Ahucuğum,birlikte çok eğlenirdik,bizi oradan çıkarmak için epey uğraşmaları gerekirdi.Öpüyorum canım.

    YanıtlaSil
  6. Hersey cok guzel gorunuyor...
    Sevgiler, selamlar..

    YanıtlaSil
  7. colette...
    pottery barn mı dedin?
    kıskandım bak:P
    keyifli gezmeler...

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Alaçatı aralık ayında Avrupa'dan chrismas manzaralarını senden bekleriz :)Cepaynası kıskanacak bir şey yok:)hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.'bulunmaz hint kumaşı' değilmiş meğer ...Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. orda olmayı çok istiyorum,o mağazanın katalogları vardı elimde,beğendiğim birkaç porselen var ama maalesef sadece seyrediyorum,keşke burayada açsalar yada acaba kargo yapıyolarmı???söz konusu olan porselense oda biraz riskli olur herhalde..
    herneyse,benim yerimede gez,tadını çıkar canım....
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Merak etme evcilik hepiniz için geziyorum zaten:)Yurt dışından porselen getirme ya da getirtme çok riskli .Ben 2-3 yıl önce sırf yılbaşı temalı diye pasta takımı getirmiştim ,gerçekten çok zorlandım.Bizim burada da çok güzelleri var,hem sen zaten evine yakışanı buradan da almayı bilirsin :)Sağlıkla kal canım...

    YanıtlaSil
  11. oraya ışınlanmak istedim şimdi. :))))
    tam bir tematik çılgınlık... harika :)))

    YanıtlaSil
  12. Ruşen hanım oğlum' bu daha ne ki sen Aralıkta gör'demez mi?Ben dahasını düşünemiyorum:)

    YanıtlaSil