About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

25 Ekim 2010 Pazartesi

MADİSONDA SOKAKLAR-EVLER-GÖLLER










Wisconsin göller bölgesi,irili ufaklı onlarca gölün her biri doğa harikası.
Evlerde belli bir tarz göze çarpmıyor,herkes kendi kültürünü taşımış,İngiliz stili,Alman,Fransız ...Ortak özellikleri mi?Evler bahçeli ve çok katlı yapıya rastlamak neredeyse olanaksız.Şehir merkezindeki tek tük apartmandaki stüdyo daireler öğrenciler ya da şehre yakın olmayı seçen bekarlar için inşa edilmiş.
Sokaklar ıssız ,'bunca insan nerede ?'dedirtiyor insana.Cuma,c.tesi geceleri ortaya çıkıyorlar doyasıya eğlenip gürültü yapıyorlar...
Geçen kış çok güzel kar manzaraları çekmiştim belki onlara da göz atmak istersiniz burada
Sevgiyle kalın,herkese iyi bir hafta dileklerimle...

8 yorum:

  1. Colettecim; wallahi resimlere imrenerek bakıyorum. Bu tip küçük yerlerdeki sadeliği, yeşili, huzuru seviyorum. Aynı duyguları Cambridge gittiğimde hissetmiştim. Cumartesi olunca pub günleri.. night clubların önünde inanılmaz kuyruklar oluyordu. Sanki bütün şehir o kuyrukta toplanmış gibiydi. Güzel resimlere devam ;))

    YanıtlaSil
  2. ne kadar mutlu oldum ziyaretinize ve dolayısıyla blogunuzu keşfetiğime.içim açıldı gezinirken .demek ki işini seven edebiyat hocalarının böyle de bir yanları varmış:)bir haftaya kadar sınavlarım başlayacağı için edebiyatan sıtkım sıyrılmıştı,yeniden ısındım:)vakit darlığından ancak 15 sayfa falan gezebildim ama okudugum cümleler,güzel şiirlerden alınmış minik kupleler..herşey çok güzel.pek çok ortak yan buldum bir de yaa pek hoşuma gitti.selamlar.

    YanıtlaSil
  3. gez coletteciğim...
    güzel yerlermiş,bizim yerimize de gez:)

    YanıtlaSil
  4. Sebiciğim ben, senin ,Cepaynası'nın tüm blog dostlarımın yerine geziyorum zaten.Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  5. Suyu severim,tek katlı evleri de.
    Sakinliğin,huzurun ve geri dönecek olmanın tadını çıkarın Colette.

    YanıtlaSil
  6. ilk gözüme çarpan dinginlik oldu... doyasıya eğlenip gürültü yapıyor olmaları bu zoraki dinginliğe bir başkaldırı sanırım. :)

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel söylemişsin sevgili Tülin,gezmenin en güzel yanı evime kavuşmak :).Ruşen hanımcığım,bu bölgede daha çok yüksek lisans doktora öğrencileri ve öğretim görevlileri oturuyor;bu nedenle hafta içi çıt yok.

    YanıtlaSil
  8. bi zorakilik olduğunu tahmin etmiştim. :)

    YanıtlaSil