About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

4 Eylül 2010 Cumartesi

YAZ YORGUNU BAHÇEM




Beklenmedik ölçüde sıcak geçen yaz maalesef  bahçemizi çok yordu,buna bir de sitemize musallat olan çim kurdu eklenince tüm mücadelemize rağmen çimlerimizi kaybettik.



Yürüyüş yolundaki saksılar bile eski neşelerini kaybettiler gibi geliyor bana...







Evimizin kuyruklu dostları da bu yaz bahçenin tadını doyasıya çıkaramadılar...





Fotoğrafta gizlenmiş kediyi bulun :)




Her şeye rağmen sonbahardan umutluyum.Umarım bol yağış olur bahçemiz toparlanır da hem emeklerimiz boşa gitmez hem de serin sonbahar günlerinde dostlarla yapılan bahçe keyfimiz devam eder...
Sevgilerimle...

5 yorum:

  1. Colletecim,aynı durumdan bende şikayetçiyim. Balkonda ki sardunyalarımın yaprakları kurudu. Eşim az önce bu konuyla ilgili araştırma yapıyordu. Bizim sardunyalar mantar olmuş. İlaçlamamız lazım. İnşallah verdiğimiz çabalar boşa gitmez. Oysa ki bana gülücükler dağıtarak renk renk çiçek açıyorlardı. Umarım seninde bahçen bir an önce toparlanır.;)

    YanıtlaSil
  2. Herseye ragmen bahceniz guzel kediniz ve kopeginizle cok hos gorunuyor. Yerim o burnu ben nede guzel poz vermis seker sey..Benim kopegimde burnunun oksanmasindan cok hoslanir. Bence onlar sizin bahcenizin cicekleri gibi olmus. Dediginiz gibi bu sene havalardan dolayi bahcelerde cok etkilendi, umarim en kisa zamanda istediginiz gibi olur bahceniz ve sevdiklerinizle, battaniyeniz ve dergilerinizle guzel cay saatleri yasarsiniz sonbaharda..Sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. yağışlar başladı ama çok az şimdilik hayırlısı
    bahçenizin sağlıklı haline kavuşması dileklerimle...

    YanıtlaSil
  4. Sevgili arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkürler,umarım bizi bol yağışlı ve serin günler bekliyordur...

    YanıtlaSil
  5. Dur dur, fasulyelerimle barbunyalarım toplansın hepsi de öyle yağsın yağmur, tam kurutmalık kıvama geldiler:)) Bizim buralarda su bol ve ücretsiz ya :)) Bahçelerde fıskiye, bostanda damlatma sistemi hep açıktı:)

    YanıtlaSil