About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

22 Eylül 2010 Çarşamba

GÜZEL BİR GÜN

















    'Bu gün  arkadaşlarım gelecek erken kalkmalı etrafı toparlamalıyım,önce mutfağı tertemiz yapmalı,kış bahçesini,salonu ,hatta hava öğleden sonra açabilir , bahçeyi  de hazırlamalıyım';İşte günüm böyle telaşlı başladı ama çok güzel bir gündü.Hava sabahtan oldukça rüzgarlı ve serindi,ben de nerede oturacağımıza karar veremedim,neyse ki öğleden sonra rüzgar durdu ,güneş ortalığı ısıttı da bahçenin  yağmurlar başlamadan bir kez daha tadını çıkardık.Keşkül her zaman olduğu gibi konuklarımı kapıda -benden önce- karşıladı,ikramlardan ona da bir parça düşer umuduyla bekledi-arsızca-
       Size evimi tanıtan  birkaç fotoğraf ...Salonum ,1.kata çıkan merdivenler,mutfak,kış bahçem-aynı zamanda yemek odası olarak kullanıyorum-Üst katlar başka posta kaldı :)

6 yorum:

  1. evinizi ben de çok sevdim herşey gönlünüzce olsun

    YanıtlaSil
  2. Mineciğim çok teşekkürler,beğenin güzel yüreğinden bana gelen ödül :)

    YanıtlaSil
  3. Huzurla, sevgiyle, sağlıkla, dostlarla geçen zamandan daha kıymetli ne olabilir ki..
    Kalbinin güzellikleriyle evin ışık saçıyor colettecim...

    YanıtlaSil
  4. coletteciğim,
    çok zevklisin:)

    YanıtlaSil
  5. Colettecim, evin çoook şık, ne kadar derli toplu... Benim ev sana çoook dolu ve çoook karışık gelecektir:))

    YanıtlaSil
  6. Sebi,Cepaynası,Banu teşekkürler.Banucuğum evim her zaman derli toplu olamıyor ki...Kızlar 5 dakikada altını üstüne getiriyorlar,ortalıkta fazla aksesuar olmayışı kedilerin merakı yüzünden :)

    YanıtlaSil