About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

16 Ağustos 2010 Pazartesi

EVİMDE ÇEKİM VAR















       Bir belgesel çekimi için evimize gelen ekibi fotoğrafladım.Hava olağanüstü sıcaktı,bizim çatı zaten çok sıcak olur,spotların da etkisiyle içerisi deyim yerindeyse hamam gibi oldu.Belgesel ne zaman hangi kanalda yayınlanacak belli değil ama çekim saatlerce sürdü.Ne zor işmiş,ne diyeyim Allah yardımcıları olsun.
     Çatı katı bizim çalışma odamız,daha uygun bir zamanda sizlerle paylaşacaktım aslında...Orada kitaplarımızın bir kısmı ve cam şişe,afiş,harita vs. koleksiyonumuz  var.Ben ayrıca kahve fincanı koleksiyonu da yapıyorum.http://evimiseviyorum-colette.blogspot.com/2010/03/fincan-koleksiyonum.html
Evimin bit pazarından farkı kalmadı yani...

11 yorum:

  1. Aynen benimde durumum aynı, bit pazarı. Bu konuda yalnız olmadığıma sevindim :)) Belgesel çalışanlarına da sizede kolay gelsin. Çalışma odanızı paylaşmanızı merakla bekliyorum. Bir hahve hastası olarak fincanlarınızıda çok merak ettim. Daha önce sehpanızdakileri görmüş ve bayılmıştım.

    YanıtlaSil
  2. Hangi kanalda yayınlanacağı belli olunca yayınlarasanız ilgiyle izlerim. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. bende çok merak ettim doğrusu,hemen geri dönüp fincanları tıklıyorum...
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. yaşayan evler...diyorum ben,bit pazarı değil...
    ben de afiş ve özellikle harita koleksiyonunu merak ettim,severim haritaları:)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. bu sıcakta...gerçekten zor olmalı...
    ben bu yorumu yazarken bitmiştir sanırım her şey... dilerim kolay geçmiştir...
    ben çocukken bizde de bir çalışma odası vadı... enikonu babamın isteği doğrultusunda dizayn edilmiş...mutlu çocukluk anılarımı saklar hala... çok severim özel çalışma odalarını ve de çatı katlarını. :) Detaylı fotoğrafları merakla bekleyeceğim...

    YanıtlaSil
  6. Bende kahve fincanı ve dikiş yüksükleri topluyorum.
    Fincan değiş tokuşu yapacak arkadaşlar biraraya gelelim isterdim.

    YanıtlaSil
  7. Atölyekedi zaten benzer insanlar Fizan'da da olsa birbirini buluyor :)Evatölyesi Evcilik inan benim de bilgim yok ama çekim epey sürecek gibi,ekip Diyarbakır,Urfa gezip gelmiş ,haydi konusunu da söyleyeyim yeme içme kültürü üzerine :)))Cepaynası beni rahatlattın,benim evim gerçekten yaşayan bir evdir,oturulur yatılır, yenir,içilir vs... Tülinciğim önerin harika biraraya gelebilsek ne hoş olur :)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. çok sıcak bir eviniz var, bende biriktirim :)hangi program ve kanal yazarsanız seyretmek isterim. sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Ruşen hanımcığım detaylı fotoğraflar çok yakında geliyor :)Atölye nott çok teşekkürler,kanalı ve yayınlanma zamanını öğrenir öğrenmez paylaşacağım,söz.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Aaaaa ne güzel.Merak ettim belgeselin ismi nedir ve hangi kanalda çıkacak.

    YanıtlaSil
  11. Ne güzel bir haber :) Kanalı ve yayım tarihini heyecanla bekliyorum :)

    YanıtlaSil