About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

19 Temmuz 2010 Pazartesi

FİKİR DOSYASI--ARŞİVİM






Yıllardır dekorasyon dergileri aldığımdan artık evde onları koyacak yerim kalmadı.Ailecek kitap, dergi almaya pek meraklı olduğumuzdan evdeki dergi yığınlarından herkes birbirini sorumlu tutuyor.Ben de dişi kuş olarak üzerime düşen görevi yaptım ve dergilerimden en çok hoşuma giden bölümleri kesip dosyaladım.Bunlar bana gerçekten fikir veren ve beni mutlu kılan detaylardı.Zaman zaman bakıyorum ve eşe dosta da yararlanması için ödünç veriyorum.Kesilip kırpılan dergilerimin diğer bölümleri de eşimin muayenehanesinde bekleme salonunda...Fotoğraflarda görüleceği üzere Simi de bu işe benim kadar meraklı:) Sevgiler ve iyi bir hafta dileklerimle...



5 yorum:

  1. çok beğenilenlerin çabucak bulunması adına güzel fikir... bazen aranan tek konu ya da resim için onlarca dergiyi karıştırmak gerekiyor... ama bir süre sonra bu klasörler de işgalde pay almasın... 0:)

    YanıtlaSil
  2. eskiden hemen her dergiyi almaya çalışıyordum bende...yer ciddi problem yaratıyor,eski de olsa atmaya kıyamıyorum...şimdilerde almamaya çalışıyorum...
    internet yeterince kaynak sunuyor üstelik:)

    YanıtlaSil
  3. Ah bu kesme işini ben de yapıyorum, klasörlerim epeyce çok, hatta ek olarak defterlerimde var, ajandaları resim yapıştırmak için kullanıyorum. E bir sürü de pc de arşivlendi, hepsi de hoşuma giden şeyler ama ömür mü yeter onları yapmaya, zaten benim ev deli kızın çeyizi gibi:))
    Ama o klasörü kaplamak lazııım:))

    YanıtlaSil
  4. Ruşen hanımcığım haklısınız zamanı gelince ona da bir çare düşünürüm artık.Cepaynası internet güzel ama ben eski kafalıyım ,illa elimin alında olacaklar işte ,her yerde üstelik,başucumda,salonda,balkonda her yerde...Banu haklısınız,kaplamalıyım acilen :)Kaplayınca fotoğrafını yayınlarım,söz:)

    YanıtlaSil
  5. Fikir dosyası harika olmuş. Bizim ev de dekorasyon dergileriyle dolu. Atmaya da kıyamıyorum, yer de kalmadı. Böyle bir klasör de bana lazım :) Simi'yi de yerim bu arada. O nasıl bir yatıştır yaaa :)

    YanıtlaSil