About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

3 Haziran 2010 Perşembe

YAZLIK ŞÖMİNE

 

 

 

 
Posted by Picasa

Kışın hafta sonları arkadaşlarla şömine karşısında oturup şarap içip sohbet etmek en büyük zevkimizdi ancak bu kış bacamız sorun çıkardı maalesef...Şöminecik te gözden düşer gibi oldu ki ben ona yazlık görev verdim ,evde ne kadar mum varsa içine yerleştirdim ve dün akşam yaktım Canım Ailem 'i izlerken hoş bir görüntü bize eşlik etti.Akşamları bahçe keyfi başladığından şömine yine yalnız kalacak ama kışa girmeden baca sorununu gidereceğiz...
Sevgiler...

11 yorum:

  1. En büyük hayallerimden birisidir şömineli bir ev, rica ediyorum kışa girmeden baca sorununu halledin :)) kışın şaraplı keyifli sohbetlerle tadını çıkarmaya devam edin ne olur :))

    YanıtlaSil
  2. Benimde cok sevdigim bir fikirdir mumlari yazin sominenin icine koymak, mum isiginda oturmak, mumluklarim her aksam bize eslik eder evin heryerinde, mutfakta dahil...Baska guzel bir dekorasyon fikride somine icine kozalaklari koymak...oda cok hos duruyor...

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Lavanta Bahçesi ben de bahçeli evim olursa ilk önce şömine yapacağım, derdim. Baca problemi yaşadık ama her şeye rağmen gerçekten keyfi sözcüklerle anlatılamaz.Size keyifli sohbetler ve mutlu bir yaz dilerim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. mumlar ayrı bir hava katmış... nice keyifli anlarınız olsun...

    YanıtlaSil
  5. çok sevdim bu blogu,hemen takibe alıyorum bu arada fikir çok hoş,paylaşımların da öyle..
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Evcilik çok teşekkür ederim,paylaşmak ,paylaşırken zenginleşmek çok keyifli bir şey gerçekten.
    Sevgili Alaçatı,kozalak benim de aklımda kozalakları cilalıyor musun?Paylaşırsan sevinirim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Ne güzelmiş. Mumlarda çok hoş durmuş

    YanıtlaSil
  8. Hayir, ben kozalaklari cilalamiyorum ama siz isterseniz yapabilirsiniz, ben benimkiler cok tozlaninca yikayip kurutuyorum, on yillik kozalaklarim bile halen guzel duruyorlar...Buarada kozalak koleksiyonu yapiyorum, kucuk, buyuk, uzun, her cesit, heryerden topluyorum ve aliyorum.

    YanıtlaSil
  9. mumlar ayrı bir hava katmış... nice keyifli anlar dileğimle...sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Mumlar çok iyi olmuş şömine ile birlikte

    YanıtlaSil