About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

16 Haziran 2010 Çarşamba

ORTANCALARI SEVİYORUM



İzmir iklimi nedeniyle ortanca yetiştirmeye çok uygun değil.Yazın hava çok sıcak ve kurak oluyor,ortanca serin nemli ve aydınlık yerleri sever.Yalnız ortancanın bilmediği bir şey var ben onu çok seviyorum.İki-üç yıldır bahçemde ortanca yetiştirmek için uğraşıyordum ve bu yıl başarılı oldum.Pembe ve mor renkleriyle bahçemi şenlendirdiler ama bu günlerde hava aşırı ısındığı için onları kesip içeri taşımak zorunda kaldım.Size buradan en güzel halleriyle merhaba diyorlar.
Sevgiler...
Posted by Picasa

3 yorum:

  1. Ben de çok severim ortancaları. Bitki bakımında kendime güvenmediğim için eve alamıyorum malesef. Birkaç bitkim var ve bazen susuzluktan ölmek üzereyken onlar ıfarkediyorum. Yapma ortancalar almak benim içi en iyi çözüm olacak galiba :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Zeynep,çok haklısınız bitki bakımı kolay değil ,şimdi sizin güzel Defneyle ilgilenmek için çok zamana ihtiyacınız var. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Evet doğru söylüyorsunuz. Çok teşekkür ederim ben de :))

    YanıtlaSil